Левски - Eтър / 13.09.2020 / 21:00
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски - Eтър / 13.09.2020 / 21:00
Правилно тактически изигран мач. Излъгаха ги така да се каже почти накрая. Все пак момчетата от Търново си бяха дошли за победа и то си пролича в доста голямо време от мача. По добре грозна победа са казали. С нетърпение очаквам Стивън Петков да се появи на терена.
Warped написа:Стратегия с юноши НЕ значи некви дето са били юноши в Левски преди 300 години, да се връщат.
Значи поне 5ма от СЕГАШНИЯ отбор до 20 години да играят титуляри.
След 21 вече НЕ си юноша......
Ми той и Гошо Тодоров е юноша на Левски, значи треньора ни е юноша лелелелеле
И по 1 на сезон от тези да вземе да стане нещо, че дори прилична резерва, пак е добре...
Сега е добро време да се създаде някаква основа върху която да се гради по-нататък, като няма очаквания за титли, европоходи и тн. Ама за това си трябва организация, а има ли кой...
TristaNNN написа:wilge написа:...Сега се говори и за Краев. ...
Дочете ли за кой Краев се говори?
Да! За малкият. Аз не съм задклавиатурно устройство. Инициативата е на Жадното. Още нещо?
Да! За малкият. Инициативата е на Жадното.
- metodito
- Контакти:
Между другото Петков е читав треньор. и победата ни не трябва да бъде подценявана. А като единици, Етър са по-опитния състав.
Краев в момента е най-добрият български футболист. Пребиваването му в националния и клубния европейски футбол го доказва. Няма как да дойде в Левски.
Вълчан написа:Правилно тактически изигран мач. Излъгаха ги така да се каже почти накрая. Все пак момчетата от Търново си бяха дошли за победа и то си пролича в доста голямо време от мача. По добре грозна победа са казали. С нетърпение очаквам Стивън Петков да се появи на терена.
Прави впечатление, че отборите срещу нас се хвърлят от първата минута с преса, а не изпадат в глуха защита. Искат да ни уплашат и смачкат. Противникът привършва сили по средата на мача и по този начин второто ни полувреме е по- силно
tiamat написа:NOMER14 написа:Защо Боби Цонев трябваше 4 години да си губи времето в други отбори. Същото се отнася и за Лъчо Балтанов и Антонио Вутов.
Четох някакво интервю преди няколко дни, че като са били юноши в Левски с брат си, са тренирали с мъжкия отбор, били са част от първия отбор един вид, ама не са ги пускали да играят. Молили се на ръководството поне да ги пускат да играят в Елитната, но и там не са ги пускали. Е какво да правят да стоят в Левски, само да тренират за здраве?
Така беше...
В това се състои и престъплението на Гелосаната мутра - пълни си отбора с негри. Нашите, за да отговорят, също му подражаваха, но неуспешно. Затова и другият грант се саморазпусна, не издържа финансово с постоянно обновяване на състава от тъмнокожи.
- metodito
- Контакти:
NOMER14 написа:tiamat написа:NOMER14 написа:Защо Боби Цонев трябваше 4 години да си губи времето в други отбори. Същото се отнася и за Лъчо Балтанов и Антонио Вутов.
Четох някакво интервю преди няколко дни, че като са били юноши в Левски с брат си, са тренирали с мъжкия отбор, били са част от първия отбор един вид, ама не са ги пускали да играят. Молили се на ръководството поне да ги пускат да играят в Елитната, но и там не са ги пускали. Е какво да правят да стоят в Левски, само да тренират за здраве?
Така беше...
В това се състои и престъплението на Гелосаната мутра - пълни си отбора с негри. Нашите, за да отговорят, също му подражаваха, но неуспешно. Затова и другият грант се саморазпусна, не издържа финансово с постоянно обновяване на състава от тъмнокожи.
За това има вина не Лудогорец, а ръководството на "Левски". Ако ти си милионер и си купиш Ферари, а аз заложа, а впоследствие изгубя къщата си, за да имам и аз Ферари, кой ще е виновен, че накрая нямам ни къща, ни Ферари (които банката ще ми е взело) - аз или ти? Съвсем друга е причината за това, което се случва в "Левски" в последните сезони. Повярвай ми, не е защото ръководството е искало добруването на този клуб и желанието им да изместят Лудогорец.
- metodito
- Контакти:
NOMER14 написа:Вълчан написа:Правилно тактически изигран мач. Излъгаха ги така да се каже почти накрая. Все пак момчетата от Търново си бяха дошли за победа и то си пролича в доста голямо време от мача. По добре грозна победа са казали. С нетърпение очаквам Стивън Петков да се появи на терена.
Прави впечатление, че отборите срещу нас се хвърлят от първата минута с преса, а не изпадат в глуха защита. Искат да ни уплашат и смачкат. Противникът привършва сили по средата на мача и по този начин второто ни полувреме е по- силно
Точно и това според мен беше ключът към победата. Петков не беше преценил май правилно силите на футболистите си. Почнаха силно (владеенето на топката към средата на първото полувреме беше 53% срещу 47% в тяхна полза), ние си ги изчакахме да изплезят езиците, включихме на втора през второто и спечелихме. И в тази връзка, може би трябва да отдам заслуженото на Тодоров, нищо, че съм му критик.