1914.1902 написа:mikata написа:Лозев 11к
Горанов 18к
Костов 14к
Славчев 44к
Трагедия. Никой не поема отговорност все още!
Преди време и Вутов искаше към 30к заплата,но след като не стана отиде в Коматево за 5-6к
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
1914.1902 написа:mikata написа:Лозев 11к
Горанов 18к
Костов 14к
Славчев 44к
Трагедия. Никой не поема отговорност все още!
 No comment, no fucking comment!
 No comment, no fucking comment!
goteborg написа:Имам идея да си дойда (не сега в това шибано корона- време) и да си направим една сбирка, да се съберем на живо, да пийнем бира доволно и да си полафиме. Имам какво да разкажа за познанствата ми с футболисти (някои от тях много близки приятели). Както в България, така и в Швеция. Сега само ще спомена, че в моята втора Родина, в Allsvenskan се взимат 5- 15k €, във второто ниво, Superettan са 2- 3k €. В Бг сме феноменални плащачи, благодарение на "процъфтяващата" ни икономика...в сравнение със "западащата" ШвецияNo comment, no fucking comment!

goteborg написа:Гошо Тодоров го познавам лично, много принципен човек и левскар в душата. Хайде да не се хващаме за някои негативни коментари, отдавам го на това, че го боли за Левски и е пределно откровен. Нека не го нападаме, с оглед на дереджето ни, за момента е добро решение. Със сигурност е добър мотиватор, силата му не е стратегията, а здравата физическа подготовка и изискването за себераздаване. Призовавам отново за търпение и респект към него и момчетата, останали и новодошли! Само ЛЕВСКИ!
wilge написа:mikata написа:Станислав Костов и Деян Лозев са поискали да си тръгнат от Левски, научиха Дарик радио и dsport.bg.
Двамата българи явно не са съгласни да играят при новите условия, които ръководството им е предложило.
Костов бе голмайстор на по предния сезон, но миналата година не успя да реализира гол за тима от "Герена".
Лозев бе купен през зимата от Арда, а решението му да напусне е доста изненадващо.
Това са добри новини за Левски. Когато в онзи късметлийски сезон Слави вкара 20-тия си гол изразих страха си, че има опасност Костав да е само фоейрверк. Един сезин и толкоз. Без да искам познах. Биографията му говори сама за себе си. Идването на Лозев бе по-скоро от зор. Няма място в Левски. Прав му път. За него ще скръбят по-малко отколкото за Райнов. Останаха Насиру и Гошо Вратарчето. Освен Робърта, аз бих продал Стаси и Паулиньо. Слаби и страхливи крилца от които би могло да се изкара някой лев.
Интересно ми е освен Орлин дали още някой ще се престраши да акостира на Герена.
Blue_Blood84 написа:wilge написа:mikata написа:Станислав Костов и Деян Лозев са поискали да си тръгнат от Левски, научиха Дарик радио и dsport.bg.
Двамата българи явно не са съгласни да играят при новите условия, които ръководството им е предложило.
Костов бе голмайстор на по предния сезон, но миналата година не успя да реализира гол за тима от "Герена".
Лозев бе купен през зимата от Арда, а решението му да напусне е доста изненадващо.
Това са добри новини за Левски. Когато в онзи късметлийски сезон Слави вкара 20-тия си гол изразих страха си, че има опасност Костав да е само фоейрверк. Един сезин и толкоз. Без да искам познах. Биографията му говори сама за себе си. Идването на Лозев бе по-скоро от зор. Няма място в Левски. Прав му път. За него ще скръбят по-малко отколкото за Райнов. Останаха Насиру и Гошо Вратарчето. Освен Робърта, аз бих продал Стаси и Паулиньо. Слаби и страхливи крилца от които би могло да се изкара някой лев.
Интересно ми е освен Орлин дали още някой ще се престраши да акостира на Герена.
Е аз вчера или онзи ден спорих с един от форума дето плюеше, че Старокин идва и му писах, че накрая може само той да е тука с 22-ма юноши на тренировката, а както върви така става. Трябват ни още 4-5 като него в различните линии та да помагат на младите, че ще сме като Витоша, но няма значение, аз никой няма да освирквам предвид моментното състояние на клуба, а и тия играчи ще взимат между 5 и 10 хиляди лева макс, не по 11к 18к 44к и тнт.
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert, khan uvigi и 17 госта