Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот mikata » 24 юли 2020 21:46

1914.1902 написа:
mikata написа:Лозев 11к
Горанов 18к
Костов 14к
Славчев 44к

Трагедия. Никой не поема отговорност все още!

Преди време и Вутов искаше към 30к заплата,но след като не стана отиде в Коматево за 5-6к
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
goteborg
Контакти:

Мнениеот goteborg » 24 юли 2020 21:47

Имам идея да си дойда (не сега в това шибано корона- време) и да си направим една сбирка, да се съберем на живо, да пийнем бира доволно и да си полафиме. Имам какво да разкажа за познанствата ми с футболисти (някои от тях много близки приятели). Както в България, така и в Швеция. Сега само ще спомена, че в моята втора Родина, в Allsvenskan се взимат 5- 15k €, във второто ниво, Superettan са 2- 3k €. В Бг сме феноменални плащачи, благодарение на "процъфтяващата" ни икономика...в сравнение със "западащата" Швеция :shock: No comment, no fucking comment!
Save Ukraine!

Потребителски аватар
goteborg
Контакти:

Мнениеот goteborg » 24 юли 2020 21:54

p.s. Сега чудите ли се още, защо Фредрик Рисп на края на кариерата си дойде в Левски, защо Симон Сандбери и Насиру също минаха през Герена...? Реторичен въпрос :?
Save Ukraine!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 юли 2020 21:58

goteborg написа:Имам идея да си дойда (не сега в това шибано корона- време) и да си направим една сбирка, да се съберем на живо, да пийнем бира доволно и да си полафиме. Имам какво да разкажа за познанствата ми с футболисти (някои от тях много близки приятели). Както в България, така и в Швеция. Сега само ще спомена, че в моята втора Родина, в Allsvenskan се взимат 5- 15k €, във второто ниво, Superettan са 2- 3k €. В Бг сме феноменални плащачи, благодарение на "процъфтяващата" ни икономика...в сравнение със "западащата" Швеция :shock: No comment, no fucking comment!

Помня Нестор Ел Маестро като каза, че в България давали много по-големи заплати отколкото в Австрия.

Потребителски аватар
goteborg
Контакти:

Мнениеот goteborg » 24 юли 2020 22:14

Да обобщим, че клубовете в Швеция имат морала да плащат адекватни за обществото заплати на футболистите, които не са по- големи от лекарите...примерно. Отговорете си на въпроса, защо техните футболисти са толкова амбицирани да се развиват и да играят в големи първенства, респективно, защо им е традиционно силен националният отбор?! И защо нашите, както и наемниците в Бг- първенството се носят по течението...Чудна работа :roll:
Save Ukraine!

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 24 юли 2020 22:38

Ако не най-добрия, наи-резултатния мач на Cтарокин. Поздравления, че пристига в този момент.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=eAqa6HMBQyc[/youtube]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 24 юли 2020 22:40

goteborg написа:Гошо Тодоров го познавам лично, много принципен човек и левскар в душата. Хайде да не се хващаме за някои негативни коментари, отдавам го на това, че го боли за Левски и е пределно откровен. Нека не го нападаме, с оглед на дереджето ни, за момента е добро решение. Със сигурност е добър мотиватор, силата му не е стратегията, а здравата физическа подготовка и изискването за себераздаване. Призовавам отново за търпение и респект към него и момчетата, останали и новодошли! Само ЛЕВСКИ!

Гошо Тодоров не е оплювал футболистите. Дори отначало ги хвалеше "момчетата". Накрая, поетапно като си замина почти целият титулярен състав, нормално е и на него да му дойде в повече.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 24 юли 2020 23:06

wilge написа:
mikata написа:
Станислав Костов и Деян Лозев са поискали да си тръгнат от Левски, научиха Дарик радио и dsport.bg.
Двамата българи явно не са съгласни да играят при новите условия, които ръководството им е предложило.
Костов бе голмайстор на по предния сезон, но миналата година не успя да реализира гол за тима от "Герена".
Лозев бе купен през зимата от Арда, а решението му да напусне е доста изненадващо.

Това са добри новини за Левски. Когато в онзи късметлийски сезон Слави вкара 20-тия си гол изразих страха си, че има опасност Костав да е само фоейрверк. Един сезин и толкоз. Без да искам познах. Биографията му говори сама за себе си. Идването на Лозев бе по-скоро от зор. Няма място в Левски. Прав му път. За него ще скръбят по-малко отколкото за Райнов. Останаха Насиру и Гошо Вратарчето. Освен Робърта, аз бих продал Стаси и Паулиньо. Слаби и страхливи крилца от които би могло да се изкара някой лев.
Интересно ми е освен Орлин дали още някой ще се престраши да акостира на Герена.

Е аз вчера или онзи ден спорих с един от форума дето плюеше, че Старокин идва и му писах, че накрая може само той да е тука с 22-ма юноши на тренировката, а както върви така става. Трябват ни още 4-5 като него в различните линии та да помагат на младите, че ще сме като Витоша, но няма значение, аз никой няма да освирквам предвид моментното състояние на клуба, а и тия играчи ще взимат между 5 и 10 хиляди лева макс, не по 11к 18к 44к и тнт.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 25 юли 2020 00:35

Blue_Blood84 написа:
wilge написа:
mikata написа:
Станислав Костов и Деян Лозев са поискали да си тръгнат от Левски, научиха Дарик радио и dsport.bg.
Двамата българи явно не са съгласни да играят при новите условия, които ръководството им е предложило.
Костов бе голмайстор на по предния сезон, но миналата година не успя да реализира гол за тима от "Герена".
Лозев бе купен през зимата от Арда, а решението му да напусне е доста изненадващо.

Това са добри новини за Левски. Когато в онзи късметлийски сезон Слави вкара 20-тия си гол изразих страха си, че има опасност Костав да е само фоейрверк. Един сезин и толкоз. Без да искам познах. Биографията му говори сама за себе си. Идването на Лозев бе по-скоро от зор. Няма място в Левски. Прав му път. За него ще скръбят по-малко отколкото за Райнов. Останаха Насиру и Гошо Вратарчето. Освен Робърта, аз бих продал Стаси и Паулиньо. Слаби и страхливи крилца от които би могло да се изкара някой лев.
Интересно ми е освен Орлин дали още някой ще се престраши да акостира на Герена.

Е аз вчера или онзи ден спорих с един от форума дето плюеше, че Старокин идва и му писах, че накрая може само той да е тука с 22-ма юноши на тренировката, а както върви така става. Трябват ни още 4-5 като него в различните линии та да помагат на младите, че ще сме като Витоша, но няма значение, аз никой няма да освирквам предвид моментното състояние на клуба, а и тия играчи ще взимат между 5 и 10 хиляди лева макс, не по 11к 18к 44к и тнт.

Чест му прави на Старокин, че в такъв тежък момент идва и ще се опита да помогне. Може да не е кой знае каква световна класа, но за българските стандартни си е приличен играч. Ако имаше конкуренция да избираме между него Меси и Роналдо щеше да е друго, ама не е.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 25 юли 2020 00:55

Костов няма начин да си е тръгнал за пари, а Лозев не го виждам да е взимал повече от 10 000 лв. до този момент. Смятам, че който реши да се раздели с Костов в този момент, е с дълбоко грешни убеждения за това как да се преживее кризата. За мен е просто обидно не защото очаквам Костов да почне да вкарва по 20 гола всеки сезон, а защото в момента отборът има нужда от футболисти, които ще си оставят душата на терена за по-малки заплати, и имат нужния опит, за да израстват покрай тях юноши. А Костов е точно такъв. Жалко.

Върни се в “Левски”