efbet Лига: Дунав (Русе) - Левски (София) | 1:4 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- modor
- Контакти:
Re: efbet Лига: Дунав (Русе) - Левски (София) | 1:4 FT
Честита победа!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
-
- Контакти:
Честита победа, Левскари!
П.С
Тва 1 на таблото много ме дразни, но то показва, че не сме готови в защита, защото не заслужавахме определено да запишем два поредни мача без гол.
П.С
Тва 1 на таблото много ме дразни, но то показва, че не сме готови в защита, защото не заслужавахме определено да запишем два поредни мача без гол.
Честита победа! Само Левски!
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Добър мач и игра. Хубаво е,че не се върнахме да пазим резултата след техния гол, а тръгнахме да си вземем победата.
Страхотен първи мач! Не очаквах такава игра и толкова изразителен резултат, приятно съм изненадан. Поздравления за всички! Ред е отново на Ружомберок.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
Re: efbet Лига: Дунав (Русе) - Левски (София) , Понеделник
helic написа:За последно 4 гола в гостуване май вкарахме на Берое при Роси
Да не говорим, че имахме около 20 удара, което не помня от кога не сме го правили
- popokutepetel
- Контакти:
Важна победа. Но по-важното е, че Левски играе с желание и контролира вече втори мач. Жалко, че пуснаха второто гол та си натегнаха мача вместо да починат малко повечко преди словаците.
Гръкът обаче е егати пича, ако не направи някаква безобразна грешка всеки мач сигурно няма да може да го завърши
.
След първи кръг първи, да се надяваме и след последния да е също така.
Гръкът обаче е егати пича, ако не направи някаква безобразна грешка всеки мач сигурно няма да може да го завърши

След първи кръг първи, да се надяваме и след последния да е също така.
Честита победа!
Само Левски!
Само Левски!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

Дунав са симпатичен отбор, но не трябва да се мерило за каквото и да било. Миналата година за една бройка да изпаднат.
Аз съм приятно изненадан от нашите, след като освободихме един отбор, но се видя какво значение има да се запази ядрото от основни футболисти. Трябва ни малко широчина в състава и търпение.
Прагматична игра, с по една грешка на всеки от ЦЗ и другото са само позитиви на всички. Четири гола като гост и толкова със защитната игра при Хубчев.
Честита победа и поздравления за Дунав, копито играха футбол, а не ритаха като катъри.
Аз съм приятно изненадан от нашите, след като освободихме един отбор, но се видя какво значение има да се запази ядрото от основни футболисти. Трябва ни малко широчина в състава и търпение.
Прагматична игра, с по една грешка на всеки от ЦЗ и другото са само позитиви на всички. Четири гола като гост и толкова със защитната игра при Хубчев.
Честита победа и поздравления за Дунав, копито играха футбол, а не ритаха като катъри.
Последна промяна от olimpi на 15 юли 2019 22:35, променено общо 1 път.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
Re: efbet Лига: Дунав (Русе) - Левски (София) , Понеделник
bold написа:helic написа:За последно 4 гола в гостуване май вкарахме на Берое при Роси
Да не говорим, че имахме около 20 удара, което не помня от кога не сме го правили
Роси им бе забранил да шутират към вратата. Само Кабрал не го слушаше.