ПС: Левски - Тюркгюджю-Атаспор (Мюнхен)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

LM10
Контакти:

Re: ПС: Левски - Тюркгюджю-Атаспор (Мюнхен)

Мнениеот LM10 » 01 юли 2019 21:05

noo написа: Не ми обяснявай кой бил пуснал голове, кой не вкарал от дузпа и т.н. Обясни ми защо отпаднаха, защо се издъниха за купата, защо пак станаха трети.

Ти да не вярваш, че с показаното от днес ще сме по-напред от 3-то място?
Изображение

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 01 юли 2019 21:10

LM10 написа:
noo написа: Не ми обяснявай кой бил пуснал голове, кой не вкарал от дузпа и т.н. Обясни ми защо отпаднаха, защо се издъниха за купата, защо пак станаха трети.

Ти да не вярваш, че с показаното от днес ще сме по-напред от 3-то място?
Най-вероятно пак ще сме трети, но се надявам, че ще избегнем тирето от името ни. И постепенно да тръгнем нагоре.

gkostadinov
Контакти:

Мнениеот gkostadinov » 01 юли 2019 21:49

Това развитие беше ясно на всеки "мрънкач", къде е оная тема всекидневно мрънкане да се поебаваме малко..

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 01 юли 2019 21:54

k_oleto написа:добре и под наем да е...Те, наетите прегледи не минават ли ?

Минават, но явно при някой маг.

Проблема на юношите не е толкова, че са неграмотни тактически, технически и пр., а че са... подобни на Божинката като манталитет, но вече "подобрено" поколение. Чалга, клубчета, татуси, на терена нямат сърце.

Отделно, този отбор за Н-ти път трябва да се каже, че играе без халфова линия. С представянето в контролите дават заявка за втора осмица, но да сме оптимисти и да го отдадем на тежките физически натоварвания. :geek:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 юли 2019 21:55

Преди няколко дни някой беше предложил да не играем контроли... Тогава това звучеше абсурдно, към днешна дата май е най-доброто решение. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 01 юли 2019 21:56

gkostadinov написа:Това развитие беше ясно на всеки "мрънкач", къде е оная тема всекидневно мрънкане да се поебаваме малко..

Заключих я. Някой хора нямат чувство за хумор и ирония.....
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 01 юли 2019 22:01

WPWW написа:
k_oleto написа:добре и под наем да е...Те, наетите прегледи не минават ли ?

Минават, но явно при някой маг.

Проблема на юношите не е толкова, че са неграмотни тактически, технически и пр., а че са... подобни на Божинката като манталитет, но вече "подобрено" поколение. Чалга, клубчета, татуси, на терена нямат сърце.

Отделно, този отбор за Н-ти път трябва да се каже, че играе без халфова линия. С представянето в контролите дават заявка за втора осмица, но да сме оптимисти и да го отдадем на тежките физически натоварвания. :geek:

Вие ги скъсахте след една тренировка. Обаче пичове, не сте прави. Не може да пуснеш пълни резерви (вашите са такива) и то млади момчета и да очаквате тактика и тики-така. То, 20г. са си направо готови за финал ШЛ (справка Аякс), но по нашите ширини не е така. Трябваше да оставите Обертан, Гомез и такива като тях още 1-2-ма и тогава пускайте Детелинов примерно. Пък вие ги сривате, а пък че те няма от кой фтболист да видят как се тренира професионално е съвсем друга тема. С това си мнение, защитавам младите българчета, които се опитват да излязат на сцената. Това, че нямате селекция и ги пускате на вълците, а и това, че до сега са влизали в 90'тата минута на мач с Бистрица не са виновни.
Последна промяна от k_oleto на 01 юли 2019 22:03, променено общо 1 път.

gkostadinov
Контакти:

Мнениеот gkostadinov » 01 юли 2019 22:03

modor написа:
gkostadinov написа:Това развитие беше ясно на всеки "мрънкач", къде е оная тема всекидневно мрънкане да се поебаваме малко..

Заключих я. Някой хора нямат чувство за хумор и ирония.....

Ами мен не ми дава сърце да се бъзикам със ситуацията в Левски, как имате чувство за ирония не знам след като виждате в какво се е превърнал любимия ни отбор.. :|

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 01 юли 2019 22:09

След миналогодишните подвизи в Европа си мислех, че хубавото е, че няма как да се удари по-голямо дъно. Е, имало как...
Това нещо днес поне ще смъкне очакванията от сезона в Европа и като цяло :)
Може и такава цел да е имало...

Върни се в “Левски”