noo написа: Не ми обяснявай кой бил пуснал голове, кой не вкарал от дузпа и т.н. Обясни ми защо отпаднаха, защо се издъниха за купата, защо пак станаха трети.
Ти да не вярваш, че с показаното от днес ще сме по-напред от 3-то място?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
noo написа: Не ми обяснявай кой бил пуснал голове, кой не вкарал от дузпа и т.н. Обясни ми защо отпаднаха, защо се издъниха за купата, защо пак станаха трети.

Най-вероятно пак ще сме трети, но се надявам, че ще избегнем тирето от името ни. И постепенно да тръгнем нагоре.LM10 написа:noo написа: Не ми обяснявай кой бил пуснал голове, кой не вкарал от дузпа и т.н. Обясни ми защо отпаднаха, защо се издъниха за купата, защо пак станаха трети.
Ти да не вярваш, че с показаното от днес ще сме по-напред от 3-то място?
rasputin_nk написа:4-0
k_oleto написа:добре и под наем да е...Те, наетите прегледи не минават ли ?
gkostadinov написа:Това развитие беше ясно на всеки "мрънкач", къде е оная тема всекидневно мрънкане да се поебаваме малко..
WPWW написа:k_oleto написа:добре и под наем да е...Те, наетите прегледи не минават ли ?
Минават, но явно при някой маг.
Проблема на юношите не е толкова, че са неграмотни тактически, технически и пр., а че са... подобни на Божинката като манталитет, но вече "подобрено" поколение. Чалга, клубчета, татуси, на терена нямат сърце.
Отделно, този отбор за Н-ти път трябва да се каже, че играе без халфова линия. С представянето в контролите дават заявка за втора осмица, но да сме оптимисти и да го отдадем на тежките физически натоварвания.
modor написа:gkostadinov написа:Това развитие беше ясно на всеки "мрънкач", къде е оная тема всекидневно мрънкане да се поебаваме малко..
Заключих я. Някой хора нямат чувство за хумор и ирония.....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта