Левски: Всекидневно мрънкане

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще се оправим

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Re: Левски: Всекидневно мрънкане

Мнениеот noo » 22 юни 2019 12:12

Не знам защо, но доста от феновете не са чували или не разбират максимата, че да построиш нова къща е по-лесно, отколкото да ремонтираш стара. Така е в момента и при нас. Какво от клуба до преди няколко месеца ви харесваше? Футболистите? Школата/юношите? Базата/стадиона/козирката/игрищата? Финансите/заплатите? Според мен уверено и бързо вървяхме към тирето си. Бяхме отбор на изживяване. Ясно ми е, че покрай мокрото ще изгори и сухото, но това е пътя. Ясни цели, ясен план за развитие, верни решения. Ще се греши в не малко случаи, но ние сами сме се докарали до това положение.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 юни 2019 13:43

goro_man написа:
metodito написа:Ако се работи правилно, надграждаш, най-вероятно ще влезеш в групите на Лига Европа. Сега ще ти се падне Арсенал, но ти за да си стигнал до Арсенал или Рома, вече ще си отстранил два съперника (или три). На първо място, това са над 400 000 евро. След това са точки. Сега ще ти се падне Арсенал, на следващата година ще ти се падне Рома, на третата година ще ти се падне Дюделанж, защото ще си натрупал коефицент (а в касата ще са влезли едни прилични пари). И ако след тези два сезона не си изгонил всичките си футболисти, ще влезеш в групите. Ако питаш конкретно при нас кога ще влезем, с тази политика - никога.
Ако Хубчев се окаже верният човек, направи се отбор, колектив от наличните футболисти, запази се отбора следващата, добави се качество, до два-три сезона може и да влезем. Но трябва последователност и политика.

Методи спри се бе човек как пък веднъж не пробва първо да провериш нещо после да ръсиш мозък ....в предварителните кръговеи КОЕФИЦИЕНТ НЯМА по просто няма как да ти го обясня. Тея по 7 милиона в Лидогорец във всяко интервю споделят че са тук за да играят в ШАМПИОНСКА ЛИГА просто си спомни те с какъв състав започнаха евроучастието си. Номерът е да се направи колектив и колкото и да не ни се иска с тактика " Хубчев " да чакаме подценяване, дузпа,попътен вятър или отбор който бойкотира нещо си и да се докараме до коефициент който да позволи инвестиции. Засега спечелихме най важната битка а именно ще играем в Европата, имаме вратар и що годе сглобена дефанзивна линия нека дадем малко време и шанс на всички и дано скоро пак да мечтаем

Има точки, които се дават и които много ясно, че ще важат и следващия сезон. Ако стигнем до груповата фаза тази година, следващата ще ни е по-добре в квалификацииите. Кое точно не разбра, че и даже ми зееш?

Приятел, не така с бутонките напред. Ако ми обясниш какво съм започнал да се спра, ама по коя наредба си мислиш, че можеш ми даваш уклон? Като оня пич, дето щял да ни раздава банани на всичките, че да си хортуват на спокойствие избрани? БрааааД. Както и да е.
UEFA Europa League points system
First qualifying round elimination – 0.25 points
Second qualifying round elimination – 0.5 points
Third qualifying round elimination – 1 point
Play-off elimination – 1.5 points
Group stage win – 2 points
Group stage draw – 1 point

https://www.uefa.com/memberassociations ... 92815.html

https://www.football-coefficient.eu/team/139-levski/

А по отношение на миналия въпрос къде се изгуби, приятелю?
goro_man написа:Както казах повече пишеш отколкото четеш НЯМАМЕ продаден българин и то защитник за трансферна сума!!!
Как точно ще спечелим като го купим за 200 000???

Какво било? :lol:

transfermarkt.com/petko-hristov/profil/spieler/372809
1.70 млн. ойро, например
transfermarkt.com/stefan-velkov/profil/spieler/227352
transfermarkt.com/vasil-bozhikov/profil/spieler/134209
Ето трима защитника, продадени в последните години. ;)
Офтопик: Много ми става любопитно напоследък, като тръгва някой така с рогите напред с агресия, откъде това самочувствие? Бъди малко по-нисък, за да имаш уважението на хората.
Последна промяна от metodito на 22 юни 2019 13:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 юни 2019 13:53

noo написа:Не знам защо, но доста от феновете не са чували или не разбират максимата, че да построиш нова къща е по-лесно, отколкото да ремонтираш стара.

Значи, да се изразя образно, къщата "Левски" беше разхвърляна, нямаше пари за един козметичен ремонт, вътре понасмърдяваше, но си беше по-добра от повечето къщи на улицата. И вместо да ремонтираш, ти събаряш и почваш да строиш наново. А в същото време чакаш гости (идват турнирите и първенството) скоро. Може.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 22 юни 2019 13:59

metodito написа:
noo написа:Не знам защо, но доста от феновете не са чували или не разбират максимата, че да построиш нова къща е по-лесно, отколкото да ремонтираш стара.

Значи, да се изразя образно, къщата "Левски" беше разхвърляна, нямаше пари за един козметичен ремонт, вътре понасмърдяваше, но си беше по-добра от повечето къщи на улицата. И вместо да ремонтираш, ти събаряш и почваш да строиш наново. А в същото време чакаш гости (идват турнирите и първенството) скоро. Може.
Винаги идва нещо - ЕКТ, първенство, купа, решаващи мачове. Една безкрайна спирала, която ни водеше към дъното. Но не коментирай само отделни пасажи. Кажи какво от клуба ти харесваше, което не ни водеше към дъното?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 юни 2019 14:08

noo написа:
metodito написа:

Винаги идва нещо - ЕКТ, първенство, купа, решаващи мачове. Една безкрайна спирала, която ни водеше към дъното. Но не коментирай само отделни пасажи. Кажи какво от клуба ти харесваше, което не ни водеше към дъното?

Имаше футболисти, които харесвах.
Харесал съм всяко от назначенията на предпоследните три треньора. Даже четири - с Гошо Тодоров. Макар че не се получи точно както очаквах. Не ми хареса, че бяха освободени. В случая с Роси, не ми хареса кога беше освободен. :lol:
Хареса ми, когато с Роси смачкахме Лудогорец, макар и съдията да ни закла. Въобще имаше няколко решаващи мача, които определено ми харесаха. И когато казвам няколко, нямам предвид един-два. И въобще, noo, това с титлите не го разбирам много. Титла, та титла. Има време.

Не ми хареса как се поддържа и в момента "къщата" като общо. И въобще, всички "наематели" в последните години. Наема я някой и решава, че ще избива носеща стена, да речем, или че ще слага изолация, а цялата фасада напукана. Образно казано. Идва следващия и маха нещо хубаво, дето е направил предния, само и само да е по неговата.

Както и да е. Разбирам логиката ти на това, което казваш, но мнението ми е различно[offtopic](което не значи, че правилното)[/offtopic].
Страхувам се, че може да си останем с разрушена къща и започнати основи, което на свой ред ще има дългосрочни негативни последици. Помниш ли сектора? Разрушаваш, хубаво, ама имаш ли пари, за да градиш? Пишеш го на клуба, кво те е еня. В интерес на истината на мен много ми харесва сектора.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 22 юни 2019 18:06

Нападател кога ????

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 22 юни 2019 18:23

Трансферния прозорец затваря в началото на септември :cry:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 22 юни 2019 18:40

mikata написа:Трансферния прозорец затваря в началото на септември :cry:

Разбрах те идеално ;)

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 22 юни 2019 18:51

Какво става с новите бе? Пак зацикли работата.Няма ли да докарат поне още 4 че нямам нерви?
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 22 юни 2019 20:12

Спешно ни трябва таран и ляв бек

Върни се в “Левски”