ППЛ: Лудогорец - Левски (Събота) /1:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Re: ППЛ: Лудогорец - Левски (Събота)

Мнениеот HardWork » 18 май 2019 19:31

HardWork написа:Тамън си мислех, че мача е нареден за Х и Лдц поведе :) !Сега очаквам Левски геройчно да изравни, а ние послед да паднем от Берое! Тази година е годината на цирковете! Според мен ГГ, КД и Черепа играят в комбина срещу всички нас :mrgreen: !

Не че нещо, ама нали ви казах! Берое -София е сигурна единица също! Още не е късно да захлебите :mrgreen: !

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 18 май 2019 19:33

ЕМИЛ написа:Сега ще ги обърнем

Тоя мач свърши с гола на Миланов! Сега ще се чака края! Аз ще броя точните удари по посока на вратите :mrgreen: !
Последна промяна от HardWork на 18 май 2019 19:33, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Дидо

Мнениеот Дидо » 18 май 2019 19:35

KellyB написа:
Дидо написа:
veni__85 написа:
Дидо написа:
veni__85 написа:Може ли тъпото коментаторче по Диема да ми обясни след като според него за игра с ръка в наказателното поле , се дава задължително червен картон, защо нямаше такъв предния кръг за играч на Лудогорец?

Защото коментатора вероятно е бил друг а и ситуацията е била различна!

Не съм съгласен, че ситуацията е различна. Няма как да си сигурен, че топката влиза във вратата.

А няма как да си сигурен,че не влиза,въпрос на преценка,явно не гледаш какви смешни дузпи дават по европейските терени.

А в България за Лайногорец са суперсмешни!

И ти си смешен но другите два уж претенденти са още по смешни, и да уточня не съм и фен но гледам реалността.
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 18 май 2019 19:36

Стоев е успял да съсипе за кратко всичко изградено като стил в играта на Лудогорец от Дерменджиев

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 18 май 2019 19:37

pyrwaka написа:Нещо за "нарушението" за изравнителния гол? :oops: Или сега всичко е точно. :lol: :mrgreen:

Никакво нарушение, но да дадеш фал извън наказателното не като дузпа и червен картон, ша ма извиняваш

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 18 май 2019 19:37

volf написа:Стоев е успял да съсипе за кратко всичко изградено като стил в играта на Лудогорец от Дерменджиев

Ехеее .Той Дерменджиев ви бе треньор преди
100 години…

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 18 май 2019 19:39

HardWork написа:

Тоя мач свърши с гола на Миланов! Сега ще се чака края! Аз ще броя точните удари по посока на вратите :mrgreen: !

Само не знам , какво печелим от равенство, след като по-късно ще има " полегнала е Заралия". За нас дали ще загубим или ще завършим равен е почти едно и също. Надеждата ни е Ботев да направи поне Х срещу вас последния кръг, а ние да бием тук и другите мачове до края. Ако направим Х, ще трябва да загубите от Ботев.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 18 май 2019 19:39

SANSIRO7 написа:
pyrwaka написа:Нещо за "нарушението" за изравнителния гол? :oops: Или сега всичко е точно. :lol: :mrgreen:

Никакво нарушение, но да дадеш фал извън наказателното не като дузпа и червен картон, ша ма извиняваш

Чист фал, имаше си докосване всичко нужно, справка дузпата за луноходец
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 18 май 2019 19:43

На картони ли е заложено днес ? :lol:
Последна промяна от 1914.1902 на 18 май 2019 19:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 18 май 2019 19:43

veni__85 написа:
HardWork написа:

Само не знам , какво печелим от равенство, след като по-късно ще има " полегнала е Заралия". За нас дали ще загубим или ще завършим равен е почти едно и също. Надеждата ни е Ботев да направи поне Х срещу вас последния кръг, а ние да бием тук и другите мачове до края. Ако направим Х, ще трябва да загубите от Ботев.

Аз съм 90% сигурен, че Берое ще ни вземат минимум Х! Според мен всичко е цирк! Едно е сигурно, миналата седмица ЦСКА - Лудогорец беше уговорен за равен! По всичко личи, че и вашия мач днеска е нареден за Х. Загубата на ЦСКА от Ботев също дойде след много съмнителна игра на нашата защита! Какво печелите не мога да кажа, но всичко ми изглежда дирижирано ...

Върни се в “Левски”