Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот mikata » 16 май 2019 19:30

България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 16 май 2019 20:40

Трябва, да вземат човек, който добре центрира от статични положения. Добре ще е и някой добре играещ с глава за да се получат нещата. И някой с добър извежда пас. Няма значение имена а конкретните умения.

Plamen_i00
Контакти:

Мнениеот Plamen_i00 » 16 май 2019 21:33

Player написа:Трябва, да вземат човек, който добре центрира от статични положения. Добре ще е и някой добре играещ с глава за да се получат нещата. И някой с добър извежда пас. Няма значение имена а конкретните умения.

В мача срещу Ботев ми се стори, че Станислав Иванов центрира много по-добре от Мариани.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 16 май 2019 23:06

Plamen_i00 написа:
Player написа:Трябва, да вземат човек, който добре центрира от статични положения. Добре ще е и някой добре играещ с глава за да се получат нещата. И някой с добър извежда пас. Няма значение имена а конкретните умения.

В мача срещу Ботев ми се стори, че Станислав Иванов центрира много по-добре от Мариани.

Абсолютно. На Мариани трябва да му се забрани да центрира. До сега няма едно успешно центриране нито от ъглов нито от фаул. А той ги бие всичките. Според теорията на вероятностите поне едно трябваше да му върже, но явно ги бие толкова некадърно, че е извън всякакви теории.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 16 май 2019 23:37

Plamen_i00 написа:

Имам чувството, че всички центрират по-добре от Мариани. Като си спомня как центрираше Жорди и го сравня с швейцареца и ми става много криво. Ама имало да става, дето се казва.
Може пък на Мариани да му вземат някой лев лятото.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 17 май 2019 09:04

Прелюбопитно ми е какви ще ги свършим на трансферния фронт лятото. Дали ще пасуваме и ще продължим да налагаме младИте, дали Патлашку, или както там се казваше, ще домъкне един бус нови, Бекали-то каква роля ще има, Хубчев какво ще иска, Колев колко пара ще отпусне. Въпросителни колкото искаш.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 17 май 2019 09:36

Преди всичко да се вземат само здрави играчи, че много станаха контузените, които взимаме.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 17 май 2019 09:43

Даниел Кайзер май ще го взимаме :cry:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 17 май 2019 09:52

mikata написа:Даниел Кайзер май ще го взимаме :cry:

След като всичко което се писа по медиите за Хубчев и Балъков, цели 2 месеца стана факт, очаквам и това да стане факт. Също ми е любопитно и за Неделчев и Литекс. Ако станат и тези неща, медиите ни значи са станали добри детективи.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 17 май 2019 22:29

Player написа:
mikata написа:Даниел Кайзер май ще го взимаме :cry:

След като всичко което се писа по медиите за Хубчев и Балъков, цели 2 месеца стана факт, очаквам и това да стане факт. Също ми е любопитно и за Неделчев и Литекс. Ако станат и тези неща, медиите ни значи са станали добри детективи.

Не медиите а има много клюкари които са в кухните на отборите си.И в Левски е пълно с такива клюкарски мишоци затова ПК лъже наляво и на дясно и се чуди от къде е изтекла информацията.
Когато отборите се изчистят от тези твари ще почнат да функционират професионално.Докато ги има ще е пълна аматьорщина и клюкарница за кеф на медиите.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Върни се в “Левски”