https://www.facebook.com/SiniaPrikazka/ ... =3&theater
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Player написа:Трябва, да вземат човек, който добре центрира от статични положения. Добре ще е и някой добре играещ с глава за да се получат нещата. И някой с добър извежда пас. Няма значение имена а конкретните умения.
Plamen_i00 написа:Player написа:Трябва, да вземат човек, който добре центрира от статични положения. Добре ще е и някой добре играещ с глава за да се получат нещата. И някой с добър извежда пас. Няма значение имена а конкретните умения.
В мача срещу Ботев ми се стори, че Станислав Иванов центрира много по-добре от Мариани.
Plamen_i00 написа:Player написа:Трябва, да вземат човек, който добре центрира от статични положения. Добре ще е и някой добре играещ с глава за да се получат нещата. И някой с добър извежда пас. Няма значение имена а конкретните умения.
В мача срещу Ботев ми се стори, че Станислав Иванов центрира много по-добре от Мариани.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
mikata написа:Даниел Кайзер май ще го взимаме
Player написа:mikata написа:Даниел Кайзер май ще го взимаме
След като всичко което се писа по медиите за Хубчев и Балъков, цели 2 месеца стана факт, очаквам и това да стане факт. Също ми е любопитно и за Неделчев и Литекс. Ако станат и тези неща, медиите ни значи са станали добри детективи.
Потребители, разглеждащи този форум: darkblue67 и 21 госта