Витоша Бистрица - Левски София | 20.02 | 0:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Витоша Бистрица - Левски София | 20.02 | 0:2 HT
пък като се вгледаш в състава ни спрямо края на есента има само две промени - Райнов и Татин Ники. Т.е. не е като да се виждат за първи път...........
- ralka_levskarka
- Контакти:
LSFC 1914 написа:ralka_levskarka написа:Горанката не знае къде е.
Ами Рейш знае ли къде се намира?
Те всички отзад не знаят, ама тук от тази страна той най създава впечатление, че не е това, което беше.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
modor написа:Добре че водим в резултатаИначе бая вени щяха да се режат
Защо оставяш да се подиграват с другите отбори в този форум . Не е приятно и доста неуважително така грозно да се изписват имената на противниците !
miro_rz написа:modor написа:Добре че водим в резултатаИначе бая вени щяха да се режат
Защо оставяш да се подиграват с другите отбори в този форум . Не е приятно и доста неуважително така грозно да се изписват имената на противниците !
Истината боли ли мили мой ? Нека все пак не забравяме откъде се е пръкнал ЦСКА-София .
LSFC 1914 написа:miro_rz написа:modor написа:Добре че водим в резултатаИначе бая вени щяха да се режат
Истината боли ли мили мой ? Нека все пак не забравяме откъде се е пръкнал ЦСКА-София .
[offtopic]За ЦСКА-София ме боли да не казвам какво . Става въпрос за други неща. Както и да е ![/offtopic]
Общо взето, пак слабичко, ама малко по-добре от преди. Видяха се и някои хубави неща, особено контрата при първия гол беше страхотна. Това, което най-много ме притеснява с оглед идващите мачове е защитата. На скандално ниво е.
И четиримата са доста зле. Аз няма да спра да си намилам, че Нганиони трябва да играе на мястото на Горанов в момента. Цветкович си е обичайната дупка от преди - изпуска си хората в зоната, минават го лесно... Яблонски е толкова зле, че наистина не мога да проумея нарочно ли го прави, а Рейш се мъчи там нещо, ама... Кабрал също нищо съществено. Останалите по-добре. Отново най-много съм впечатлен от излизанията на Ники Михайлов. Ще ме прощавате, че се радвам на елементарни неща, ама отдавна не бях виждал наш вратар да излиза спокойно на корнер или каквото и да е центриране и да хване топката.
Един плюс, както беше написал някой по-назад - предимство е, че стъпваме на националния и изиграваме мач там само няколко дни преди отново да сме на същия терен.

И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
И двата ни гола са след грешки при изнасяне на топката. В градивен план не се получават много нещата. Кабрал много се бави,Паулиньо се увлича във финтове, Буш не умее. Божинов създава хаос напред, но май се контузи. С тирето ще е тегаво.
- modor
- Контакти:
miro_rz написа:modor написа:Добре че водим в резултатаИначе бая вени щяха да се режат
Не съм ги видял. Пускай доклади....
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
След 9 мача без победа най-после успех.
Положението е меко казано притеснително! Горанов го направиха смешен,никаква халфова линия!
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !