Мнениеот sokoleto46 » 25 ное 2018 20:10
Видяхте ли,че може и с българи ? Стига да ги подбереш,правилно да ги тренираш,да ги мотивираш ,да ги подредиш... С напълно неизвестни имена и двама пред пенсия ни направиха смешни.За какво се дават тези щури заплати на някакви измислени чужденци?
Домо показа нагледно как се играе на тлъстия Буш и другите "звезди".Хайде стига вече с тези ментета !!! Искаме треньор ЛЕВСКАР,
играчи българи със сини сърца !!! Сума ти играчи са пръснати из разни отбори и като ги интервюират все повтарят,че сърцето им е в Левски.Сега разбрахте ли защо не трябваше да се освобождава Панайотов?Не е супер играч,но днес щеше да си остави сърцето на терена!Такива като него има доста в разни отбори,които с лека ръка зачеркнахме.А Славиша е поредното треньорско разочарова-
ние.Прави едни качамаци от недомислици в състава,които ни костваха много важни мачове.Срещу Верея и аз мога да съм треньор.
Изпусна шанса за Купата на България,почти загуби шансовете за първото място.Ами то ако ще се борим за 3-5 място,по-добре да беше Стоев ,защо не и Кокъла ? Какво толкова не му харесвате на Кокъла-не знам.За последен път с него станахме шампиони,наш
роден левскар,ако трябва може и да шамароса когото трябва!Какво искате ? Видяха се италианците,сърбите...Стига вече ! Да се махат всички :треньора,кафеникавите "звезди",по-тъмните "звездички",разни бабаити от Средна Европа .Да се съберат всички бивши левскари ,които ИСКАТ ДА ИГРАЯТ ЗА "Левски",може за сол и пипер 1-2 чужденци.Ще се учудите какъв отбор ще се събере !
ПИСНА МИ !!! На вас не ви ли писна ?