75 години Георги Аспарухов , Левски (София) - Ботев (Пловдив) / 3:2FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
icemanbg33
- Контакти:
Re: 75 години Георги Аспарухов , Левски (София) - Ботев (Пловдив) / Петък /
Що не играят резервите, сега влязоха, а вие ревете. Е как да стане.
- nikiobicata
- Контакти:
vvessel написа:Очаквано развитие.
За мен Найденов въобще не е за тази позиция. И в двата гола има основна вина.
Относно пазенето на играчите, когато сърбина се контузи, някои ореваха форума що бил играл. Сега половината отбор е заплашен да пропусне финала, ама що не играели.
Щото финала е много по важен от този мач.
Очаквам Ботев да пазят резултата и да играят на контри. Второто полувреме ще си разменим по един гол и ще приключим.
Това е доста хазартно мислене... Не е половин отбор... Ние в момента Де-факто играем без чист нападател. Това наистина е отбиване на номер. Пак казвам: нас ни интересува класиране за ЕКТ на всяка цена за да се изкарат някакви пари. С тази игра отписаваме всичко и го залагаме на един мач със Славия в който може да се случи всичко
Последна промяна от nikiobicata на 04 май 2018 21:00, променено общо 1 път.
- popokutepetel
- Контакти:
vvessel написа:Очаквано развитие.
Относно пазенето на играчите, когато сърбина се контузи, някои ореваха форума що бил играл. Сега половината отбор е заплашен да пропусне финала, ама що не играели.
Очаквам Ботев да пазят резултата и да играят на контри. Второто полувреме ще си разменим по един гол и ще приключим.
Нека остави Ст. Иванов за централен, а и като извади след малко Обертан и не един ами 0 гола няма да вкараме, но можем да инкасираме една разгромна загуба за самочувствие. Не знам. Този тренер ако вземе купата сума народ ще го величае какъв стратег е, но за мен той тотално сбърка и състава и начина на игра в този мач. Дано не остане в историята.
Титулярния ни състав е толкова избистрен и безалтернативен, че отсъствието на повече от двама титуляри ще е направо фатално.
Единия ще отсъства - цветкович. Загубим ли още двама и ще буксуваме сериозно
Единия ще отсъства - цветкович. Загубим ли още двама и ще буксуваме сериозно
SANSIRO7 написа:demon777 написа:Jordan1914 написа:Нямаше да ме е срам да паднем от тия жълтите,но баш на 75 години от рождението на най-великият ни футболист е срамота!Да извади Обертан ,поне него да не го мислим!САМО ЛЕВСКИ!
.
Шампионската лига са я печелили пълни смешници, даже един тапир дето псуваше като каруцар и настъпваше съдиите, това не ги прави велики.
Тоя дето настъпваше съдиите цял свят го е признал зе велик футболист.... не е някой анонимник
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.
- popokutepetel
- Контакти:
nikiobicata написа:vvessel написа:Очаквано развитие.
Това е доста хазартно мислене... Не е половин отбор... Ние в момента Де-факто играем без чист нападател. Това наистина е отбиване на номер. Пак казвам: нас ни интересува класиране за ЕКТ на всяка цена за да се изкарат някакви пари. С тази игра отписаваме всичко и го залагаме на един мач със Славия в който може да се случи всичко
Така е и да пита някой Италианото що при двама чисти централни нападатели няма на терена нито един?!
До днес се смеех на тирейци че са им слаби резервите. Нашите са осезаемо по- зле. Освен Белмон не виждам друг да става.
Нека видим второто полувреме. На празника на Гунди тази игра е ... несериозна.
Нека видим второто полувреме. На празника на Гунди тази игра е ... несериозна.
Тия "резерви"взимат една камара евраци,е па да бяха се позасилили малко и да си дадат малко зор.От толкова време някои не са играли,ама явно и нямат желание.Това е лошото,а постройката пак ме учудва!
demon777 написа:SANSIRO7 написа:demon777 написа:Jordan1914 написа:Нямаше да ме е срам да паднем от тия жълтите,но баш на 75 години от рождението на най-великият ни футболист е срамота!Да извади Обертан ,поне него да не го мислим!САМО ЛЕВСКИ!
.
Шампионската лига са я печелили пълни смешници, даже един тапир дето псуваше като каруцар и настъпваше съдиите, това не ги прави велики.
Тоя дето настъпваше съдиите цял свят го е признал зе велик футболист.... не е някой анонимник
Признали са го шепа идиоти фенчета на два съдийски отбора, единия бивш.. Даже в Барса не беше най-добрия футболист
SANSIRO7 написа:Признали са го шепа идиоти фенчета на два съдийски отбора, единия бивш.. Даже в Барса не беше най-добрия футболист
Можеш само да завиждаш
А рожденника днес кой го е признал?
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.