ППЛ: Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 06.09. / 20:00

Мнениеот ЕМИЛ » 05 сеп 2017 19:35

Serafim написа:
ЕМИЛ написа:
mikata написа:Цялата група
Митрев, Любенов, Яблонски, Пиргов, Ейолфсон, Горанов, Орачев, Цветкович, Белмонт, Прохазка, Найденов, Ангелов, Панайотов, Гомес, Обертан, Вутов, Иванов, Буш, Мапуку

Mитрев
Яблонски-Пиргов–Ейолфсон

Цветкович–Прохазка–Обертан–Гомез–Вутов

Буш и Мапуку

Ще е изключителна изненада, ако исландеца започне. Още повече, че Роси не го е виждал лично дори да тренира.
В пресата бе писано, че искат новите да са на пейката, за да усетят атмосфера.

Избазиках се със стартовият ни състав .Ясно е , че няма как да почнем с всичките ни централни защитници и двамата ни нападатели ...

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 05 сеп 2017 20:40

mikata написа:Сектор А
Местата за зрители ще са 6051, от които 5587 основни и 1096 допълнителни. Основните са разпределени както следва:
Места за зрители - 4806
Бизнес места и ветерани - 818
Медии - 172
VIP - 225
Места за хора в неравностойно положение - 30

http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1576597

Не стига, че построиха гол строеж с вид на панелка, но и капацитета е на средняк, който се бори да не изпадне.
4800 жалка работа.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 05 сеп 2017 21:15

Е колко хиляден да е стадиона? Както обясниха - има рекламни пана, като сложиш и буферните зони, остават 15-16хим за феновете на Левски. Което пак не е никак малко. Вярно, че имаше години и то неотдавна, когато се събирахме по 27-29, но ние да пълним сегашния капацитет на съоръжението пак ще е невероятно постижение.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 сеп 2017 21:26

Нормално е да има настроение и левскарите да сме оптимисти, но дано при негативен резултат това да не избие в обратната тенденция, в яростни критики, дори и плюене.
Не е като да не се е случвало.
Нека си останем здраво стъпили, и да не бленуваме лесни победи ( още повече над Лудогорец, които каквито и проблеми да имат, са си сериозна за родните стандарти класа ) ... И Титли.
Мисията на Роси този сезон е друга. И ние трябва да го разберем.
Пиша всичко това с надежда, да не изпаднем в другата крайност, ако загубим. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 05 сеп 2017 21:30

miro_rz написа:
Jordan1914 написа:
miro_rz написа:
csimoen2 написа:
miro_rz написа:Малко ми става смешно когато прочета , че стадиона щял да се пука по шевовете . Ние всяка година си пълним стадиона в дербитата с по 6500/7000 човека . При положение , че всеки трети бил левскар малко е смешно да се надува този балон . Нормално е в голям град какъвто е София всеки мач да има толкова по стадионите а в дербитата по 20/25к . Отдавна хората не се интересуват от футбола , поне това са ми наблюденията !

Колега, нали правиш разлика от това да се пълни стадион със зрители на мач и фенове...

Просто питам...

Да правя разлика !
Казвал съм го и пак ще го кажа . 50 000 на Мала Маракана и 30 на Юна два пъти . Сърбите имат по-добрите агитки оверил съм се !

Еми супер бе,колега да имат!А вие каква имате?Какво те интерисува тебе,ние колко ще сме,гледай си отбора и това е.Нека по-добрият победи утре!САМО ЛЕВСКИ! <3

Не се заяждам просто ме дразнят как започват да се приказват една камара глупости . При реално продадени 7000/8000 билета да се говори за препълнен или пукащ се по шевовете стадион е малко тъпо !
Аз ще се радвам все пак да има 20 000 и една приятна футболна атмосфера и по-добрият да победи . За мен Левски има по-голям шанс да вземе мача !

Сега идвам от ОМВ бях да купя още един билет реално продадени към момента 13 400 билета ....сметни и картите и гледай утре по телевизора ще има какво да научиш ;)

Потребителски аватар
Carl13

Мнениеот Carl13 » 05 сеп 2017 21:54

Мача ще го играя 2-ка защото си е 2-ка или поне х2 МХМ НА 100% левски нямат отбор в момента с които да ИЗДУМКАТ турците от разград тка че не се напъвайте в вашстил .2-ка е мача !! пускам го утре !!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 05 сеп 2017 22:16

Стадиона ще бъде пълен. Достатъчно е градация от трите ни мача с Витоша, Дунав и Славия. А за Славия беше прилично пълен, дори леко мен ме учуди, без да се шуми в медиите колко хиляди билети са продадени. Сега при тези новини е ясно че поне 95% от местата ще бъдат заети. Като А и Б сектор ще са напълно разпродадени и може само в края на "В" сектор, да има някоя празно място.
А мача е много, много важен. И не е само до трите точки, а до еуфорията и тръпката която я има. От доста време не я е имало. Дори миналата година като водихме с Люпко я нямаше, защото се усещаше че нещо не е наред, докато сега е съвсем друго. Лудогорец са доста нестабилни и определено няма да играят срещу литовки отбор и публика утре. А щом едни литовци го биха, значи ние ги бием сигурно. Очаквам рекорда на Гонзо когато ни беше треньор срещу Лудогорец от 3 гола за едно полувреме, да бъде подобрен. Поне 5 гола трябва да им вкараме , защо не и седмица и да сме първи в класирането след точно 24 часа! Ако не е утре, то ще е скоро със сигурност!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 05 сеп 2017 22:32

Еееееее, може и да се съберем! :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 06 сеп 2017 00:16

Всички билети ще се продадат. Лошото е, че ще остане празен блок между В и Б, а и между В и Г. Доколкото помня са в лошо състояние. Особено на този между Б и В вече щяха да са му избили парите за ремонта, но...
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Върни се в “Левски”