Спас Русев е новият собственик на Левски!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Спас Русев е новият собственик на Левски!
Само аз ли долових скрити послания от неговата реч?
angel93 написа:Само аз ли долових скрити послания от неговата реч?
Сподели
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- Заклет Левскар
W84me написа:angel93 написа:Само аз ли долових скрити послания от неговата реч?
Сподели
Бави се. Или не иска да сподели с нас, или е дълго и все още го пише.

Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
W84me написа:angel93 написа:Само аз ли долових скрити послания от неговата реч?
Сподели
Дядо Спас е ильоменат

Леевски, оле

- Заклет Левскар
boabbb написа:W84me написа:angel93 написа:Само аз ли долових скрити послания от неговата реч?
Сподели
Дядо Спас е ильоменат![]()
![]()
Като Юсейн Болт?

Павел Колев:
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
damyanov1963 написа:Я виж ти, как изведнъж се появи един Сатана, направо Луцифер, за собственик на Левски, та изведнъж собствениците на другите отбори заприличаха на Ангели небесни![]()
п.п. Продължавайте с коментарите за Спас Русев, много е забавно да се четат
Готин фин пич

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Няма да претендирам, че съм свръхзапознат с миналото на новият ни собственик (експерти изведнъж се оказаха всички наплашени от промяната, но това е друг въпрос). Богат българин с чисти пари - малко са.
Не ми е особено приятно, НО... стига да печелим на терена, а не в съдийските стаички, по Изпълкоми и комисии, някак си ще направя компромис. И си мисля, че всъщност това трябва да ни е барометърът морално ли е да обясняваме колко сме чисти и свети - дали приемаме богат (може би мръсен) собственик заради спорта, или заради победите на всяка цена.
Ще поживеем, ще видим.
Не ми е особено приятно, НО... стига да печелим на терена, а не в съдийските стаички, по Изпълкоми и комисии, някак си ще направя компромис. И си мисля, че всъщност това трябва да ни е барометърът морално ли е да обясняваме колко сме чисти и свети - дали приемаме богат (може би мръсен) собственик заради спорта, или заради победите на всяка цена.
Ще поживеем, ще видим.
"В скоро време ще има пресконференция, на която ще бъде обявено новото ръководство на Левски. За момента все още съм изпълнителен директор и представлявам клуба, до момента, в който се формира новото ръководство. Собствеността на Левски се прехвърли при детайли, които се обсъдили собственици. Аз не мога да ги съобщя. Промяната в Левски ще бъде за добро. Задължения от 20 милиона, няма такова нещо", заяви Баждеков.
http://www.sportal.bg/news.php?news=621871
Последна промяна от Nuke на 30 авг 2016 16:59, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Serafim написа:Сега ако на чичо Спас му пука, а не иска просто отбора да крета, като им подхвърля едни 7-8 млн. годишно, за да замазва очите на хората, ще назначи за технически директор някой чужденец (по възможност от централна Европа). Някой, който няма да е обвързан тука с куцо и сакато и който само ще търси свободни агенти за комисионни.
Хората в ДЮШ трябва да са чужденци също.
Тоя скъсан чорап Сираков хич не му е мястото в Левски.
ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ а за чужденец,не съм съгласен.ТЪМНО ЧЕРВЕНОТО БФС и без това ни реже за щяло и нещяло ,а с чужденец който няма влияние в централата,направо ще ни смажат.Когато България стане наистина по манталитет европеиска държава тогава и чужденеца нека е добре дошъл.Засега ни трябва българин който познава игрите на престъпното ТЪМНО ЧЕРВЕНО БФС.Сираков е идеален за тази работа.
САМО ЛЕВСКИ.А за троленето на оранжевите ,МИЛКО БАЛЕВ РИТНА БАКЪРЧЕТО,НО МИЛКОБАЛЕВЩИНАТА ПРИ ОНЕЗИ НЕ.
Corwin написа:Няма да претендирам, че съм свръхзапознат с миналото на новият ни собственик (експерти изведнъж се оказаха всички наплашени от промяната, но това е друг въпрос). Богат българин с чисти пари - малко са.
Ще поживеем, ще видим.
Че кога някой е искал победи на всяка цена? Ако беше така, нямаше да сме толкова години без титла. Бизнесът си е бизнес. Русев може да има 100 причини, за които ние не знаем. С времето ще разберем.