За мен, двата отбора са сходни като класа и единици, Но Марибор ни превъзхожда организационно- вижте им стадиона, подготовка с по-качествни отбори и по-дълга, финансова обезпечени, с ясна стратегия (шампиони и групи). Но дотам. В евромачовете е доказано, че печели отбора с по-малко грешки и с повече желание. Затова е много важно как ще си свърши работата Люпко- за мен от него зависи изхода от мача. Трябва нашите да подходят с респект към противника, но същевременно да знаят, че и те самите имат немалко футболни аргументи да се надиграват.
Много е важно да не допуснем гол. С всяка изминала минута Марибор ще стават все по-изнервени, а ние ще играем с повече самочувствие. Ако в този мач не допуснем гол, на Герена тея словенчата ги чака син ад, от който няма измъкаване.
Успех на Левски! Дано и късметът най-накрая да е с нас! Мачкай, лавиноо !!!
Марибор - ЛЕВСКИ / 14.07.2016г. / 20:00 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Марибор - ЛЕВСКИ / 14.07.2016г. / 20:00 часа
Завинаги оставам аз левскар-верен на отбора си докрай!
Завинаги оставам аз левскар-верен на отбора си докрай!
- metodito
- Контакти:
greenday написа:http://www.transfermarkt.com/spielbericht/index/spielbericht/2711528 Интересно
Сравнението с приходите от трансфери... много тъжна работа.

korteneca написа:metodito написа:korteneca написа:metodito написа:Дали Люпко е такъв... Ще видим.Това, че почна да мърмори подобно на Стоев не ми харесва. Той не беше такъв!
Преди седмица казах защо Петрович мрънка и той потвърди думите ми...Желаех да доведа четирима конкретни футболисти, които бях набелязал, но не успях да го сторя. Така че не се подсилихме така, както исках. Сериозен удар е контузията на Лукин", посочи Петрович
Еми, това е положението. Те го те новия ни спортен директор! Ама... в същото време... не знам, човек. Той вече за втори път мрънка.
Ами според мен има достатъчно добри футболисти на разположение и реално си трябваха няколко човека за вдигане на класата. Вече има Аниете и Деса в предни позиции. Взеха му двама цент. защитници. Вратар поиска и му взеха. Какво повече? Единствената грешка за мен е, че оставиха Бедоя да си тръгне. Да се стяга и да работи с тях, ако не може и само ще мрънка да си хваща пътя. Това е положението!
Те, че се взеха достатъчно футболисти - взеха се. Просто цитатът ти показва повече от ясно за какво става въпрос - "желаех да доведа четирима конкретни футболисти". Разбирай "желаех да прибера някоя комисионна". Да спре да мрънка, защото скоро време на играчите ни ще им писне и ще му теглят шута! И даже няма да ги упрекна - не може само лайна да се изсипват по тях.
Иначе, мнението на @greenday казва всичко, което има да се каже преди мача. Успех на момчетата! Само Левски!
Това е съперник, който може и да отстраним, но може и да не го. Но каквото и да стане, никакво отчайване и плътно зад отбора. Това е начина да тръгнем бавно, но сигурно нагоре.
Иначе за мен ще продължи да тежи липсата на качествени крила, а от това зависи доста представянето на отбора, особено в атака. Все пак не е изключено да се появят и още нови попълнения, макар и след мача с Марибор. При нас селекцията обикновено продължава поне до края на август, та понякога и през септември. Освен това Атанас Кабов е крило. Няма да е лошо да получи малко шанс за изява. Имаше и едно момче в вношите - Лионел Матадос, което правеше добро впечатлени, но не знам какво се случва с него.
Иначе за мен ще продължи да тежи липсата на качествени крила, а от това зависи доста представянето на отбора, особено в атака. Все пак не е изключено да се появят и още нови попълнения, макар и след мача с Марибор. При нас селекцията обикновено продължава поне до края на август, та понякога и през септември. Освен това Атанас Кабов е крило. Няма да е лошо да получи малко шанс за изява. Имаше и едно момче в вношите - Лионел Матадос, което правеше добро впечатлени, но не знам какво се случва с него.
- metodito
- Контакти:
plamenst7 написа:Това е съперник, който може и да отстраним, но може и да не го. Но каквото и да стане, никакво отчайване и плътно зад отбора. Това е начина да тръгнем бавно, но сигурно нагоре.
Нямат им доверие, колега. Пак ще се гледа май Слори, Китимбала, Махмуд-ага и сие...

metodito написа:plamenst7 написа:Това е съперник, който може и да отстраним, но може и да не го. Но каквото и да стане, никакво отчайване и плътно зад отбора. Това е начина да тръгнем бавно, но сигурно нагоре.
Нямат им доверие, колега. Пак ще се гледа май Слори, Китимбала, Махмуд-ага и сие...Кабов и на мен много ми хареса, но той не е ли офанзивен халф? В центъра.
Кабов си е чисто крило. А иначе има и други момчета в школата - например Алекс Боримиров ми е правил отлично впечатление, когато съм го виждал на крилото. Има талантливи момчета. Важното е, има ли кой да им даде шанс.
- Синьо сърце
- Контакти:
Ами мен ме навиха и тръгваме за Словения. Честно казано съм със свито сърце, но каквото-такова. Да направим каквото трябва, пък да става каквото ще!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Синьо сърце написа:Ами мен ме навиха и тръгваме за Словения. Честно казано съм със свито сърце, но каквото-такова. Да направим каквото трябва, пък да става каквото ще!
Завиждам ти, моите планове се развалиха и ще гледам по ТВ.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
На живо тренировката на Левски
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=FI00QbqsGNQ[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=FI00QbqsGNQ[/youtube]