futbolqga написа:Първо, за финансите. Пари за стадион как да се намерят - питай Лудогорец. Трибуна Моци с парите от билети ли се изплаща? А относно щедрите ни спонсори - ти ако беше човек с капитал, би ли си сложил името зад отбор, като сегашния Левски? Под това имам предвид отбор, който участва в мачове, като онзи с Локомотив Пловдив. Отбор, който гони треньор, който има подкрепата на 75% от феновете и на 100% от играчите си, и го заменя за такъв, който да направи от Левски жалката сбирщина, която всички гледахме в последните два кръга? Това отбор с далновидна политика ли е според теб? Как очакваш да има спонсори, като точно, когато нещата започнаха да се стабилизират, самият УС на клуба го саботира. И не, не ме разбирай погрешно - мнението ни за Стоев съвпада на 100%. Направи хубави неща, но определено имаше какво още да се желае. Именно за това, ако беше заменен с някой като Стоилов, можеше и да се намерят пари за остатъка от стадиона. Но с напикаващ се изкуфелник и ръководство, саботиращо собствения си отбор - не мисля.
А относно "фирмата". Никой няма да ме пита, кой да ми бъде началник, прав си. Но и никой не би назначил за началник човек, който до преди месец е плюл по работниците на конкретната фирма. Никой не би търпял за началник човек, който успява да свали производителността на фирмата с 95% за две седмици. Никой!
За трибуна Моци- построена е с държавни пари- беше обявено от депутатката от Разградски район Т.Буруджиева( дъщеря на националния предател А.Буруджиев),за да го маскират казаха,че парите са от еврофондове за развитие на селските райони

.
При нас няма как да мине този номер,а и не искам държавата да ни строи стадион . По-добре стадиона ни да е в това състояние ,което е в момента отколкото да бъде построен стадион с държавни пари. Държавата има много по-важни неща за правене отколкото да строи стадиони на частни ПФК.
За съжаление в България много трудно може да се намерят спонсори за строеж на стадион. Все пак нещо се чуваше за сектор В,но там колегата синчец е по-вътре в нещата. В световен мащаб е много сериозна криза и спонсори много трудно се намират спонсори.
За Стоилов - аз имам своето мнение за него,макар че от това което виждам доста е израстнал от това ,което показваше у нас. Имаше и много късмет с Астана, но при всички случаи е мечтан,но не и реален вариант. От това ,което знам заплатата му в Астана е от порядъка на 2 млн евро на година. Няма как да си го позволим.
За мен най-големия проблем на Левски не се казва нито Тонев, нито Гонзо , нито Люпко. За мен големия проблем на Левски е че няма стратегия за развитие.Ако има такава стратегия не виждам ,как ще се впише Л.Петрович. Макар че за мен той е времнен вариант ,докато дойде някой друг. Аз лично много бих се зарадвал на Илия Груев. Люпко е колкото да изкара ЕКТ , дано успее да излъже някой с неговите "чалъми"
За мен играчите трябва да имат респект и леко да се страхуват от треньора си, а не да са приятели. Нашите футболисти не са такива професионалисти ,че да бъдат едновременно и приятели с треньора и да дават всичко от себе си. В никакъв случай не казвам ,че Стоев е мкушав- в ниакъв. Просто по нашите ширини за да става работата трябва да играе дървения Господ.
Неслучайно за мен най-добрия треньор който съм гледал в Левски е В.Методиев -Шпайдела.(Витлачил го помня много смътно) Но той направо вземаше душата на играчите на тренировка. -Пред очите ми съм ги виждал да бягат по 10 км с хърдели. Неслучайно при него Левски не само надигра ,но и надбяга на два пъти Щутгарт(втория път бяха шампиони на Германия). Неговото кредо беше бягане и дисциплина. Повярвай ми играчите меко казано не го обичаха. Сега друг е въпроса дали неговите тренировки ,не бяха причина Н.Сираков, Н.Илиев и Гибона да получат тежки контузии,които не им дадоха да развият докрай потенциала си..
А иначе ,ако говорим за Люпко ,какво е говорил като треньор на Литекс ,за мен няма значение. Всичко го приемам като игра на нерви. То и Мауриньо не един и два пъти се изказвам меко казано не ласкаво и за Ман Юн ,но в момента им е треньор.