Люпко Петрович е новият треньор на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Одобрявате ли назначаването на Люпко Петрович като треньор на Левски

Да
106
51%
Не
103
49%

Общо гласове: 209

ММ1914
Контакти:

Re: Люпко Петрович е новият треньор на Левски

Мнениеот ММ1914 » 14 май 2016 23:44

popokutepetel написа:Не мога да разбера озлоблението на някои фенове срещу Любко. Той е направил доста за Левски, а се е доказал като треньор и в Европа. Това са неоспорими факти.
Ама бил треньор и в Литекс. В съвременния футбол за професионалистите това не е изключение.
Друг е въпроса дали следваше Стоев да бъде заменян и то след като постигна не малко с Левски и практически успя да създаде отбор, който постигна неочаквано добри резултати при най-зловещата криза в историята ни.
Но станалото - станало. Не са ни питали. Да се надяваме, че Любко ще успее да надгради, а това той го може. Стига да го оставят да работи на спокойствие.

Пичага, правиш се на улав. Повечето са срещу Любко, не защото е бил треньор на Литекс. Заради обясненията му в любов към ГГ. Изказването че би поел ЦСКА ако ГГ го повика. Изказването след последният мач, театъра. Това са причините.
Да не говорим че граденето на бъдеще и ново начало със 70 годишни кадри, май е трудно постижимо, по-скоро това е пожарен вариант.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 14 май 2016 23:49

ММ1914 написа:
popokutepetel написа:Не мога да разбера озлоблението на някои фенове срещу Любко. Той е направил доста за Левски, а се е доказал като треньор и в Европа. Това са неоспорими факти.
Ама бил треньор и в Литекс. В съвременния футбол за професионалистите това не е изключение.
Друг е въпроса дали следваше Стоев да бъде заменян и то след като постигна не малко с Левски и практически успя да създаде отбор, който постигна неочаквано добри резултати при най-зловещата криза в историята ни.
Но станалото - станало. Не са ни питали. Да се надяваме, че Любко ще успее да надгради, а това той го може. Стига да го оставят да работи на спокойствие.

Пичага, правиш се на улав. Повечето са срещу Любко, не защото е бил треньор на Литекс. Заради обясненията му в любов към ГГ. Изказването че би поел ЦСКА ако ГГ го повика. Изказването след последният мач, театъра. Това са причините.
Да не говорим че граденето на бъдеще и ново начало със 70 годишни кадри, май е трудно постижимо, по-скоро това е пожарен вариант.

Нямам намерение да споря. Кой какво казал и какво казал е без значение. Любко е донесъл шампионска титла на Левски. Което е достатъчно да му се простят всякакви думи. Дано успее да донесе още една. Всичко друго са глупости. Възрастта не е порок. Друг е въпросът, че ако си прочел за мен също смяната на Стоев в момента е неразбираема. Но едното няма нищо общо с другото.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 14 май 2016 23:52

popokutepetel написа:
ММ1914 написа:

Нямам намерение да споря. Кой какво казал и какво казал е без значение. Любко е донесъл шампионска титла на Левски. Което е достатъчно да му се простят всякакви думи. Дано успее да донесе още една. Всичко друго са глупости. Възрастта не е порок. Друг е въпросът, че ако си прочел за мен също смяната на Стоев в момента е неразбираема. Но едното няма нищо общо с другото.

Виж, аз не споря, ти пишеш че не можеш да разбереш аз изреждам причини. Възрастта е порок, има време когато човек трябва да спре и всеки си го преценява сам. Но за новият бардак със старите к.рви има приказка, не съм я измислил аз.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 15 май 2016 00:17

ММ1914 написа:
popokutepetel написа:
ММ1914 написа:

Виж, аз не споря, ти пишеш че не можеш да разбереш аз изреждам причини. Възрастта е порок, има време когато човек трябва да спре и всеки си го преценява сам. Но за новият бардак със старите к.рви има приказка, не съм я измислил аз.

И по-възрастни треньори са постигали успехи. Надявам се да не си прав. Но ще видим след няколко месеца.
Последна промяна от popokutepetel на 15 май 2016 00:27, променено общо 1 път.

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 15 май 2016 00:20

Некво горчиво ми е такова...
Смениха Стоев за да назначат Любко, като временен вариант и да търсят евентуален треньор. Перспектива тинтири- минтири...
Феновете не бяха против Стоев въпреки някои левашки изяви. Що не го оставиха да си изкара евротурнирите човека?
Аз съзирам дългите ръце на един интригант...
и ми е некво горчиво такова....
Дано не стане това, дето си го мисля.

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 15 май 2016 00:22

Любко идва в Левски по една единствена причина ....да подготви обединението с ЦСКА , на ГГ :) :) :)
И без това компартията вече няма нужда от двама свой представители

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 15 май 2016 00:24

Преди няколко месеца онзи цирк, а сега ни е треньор. Живота какви шеги си прави... Но не е виновен човека за онзи цирк, нито че е тук сега. Не стреляйте по пианиста. Ще поживеем и ще видим иначе. За пръв път, не знам как да гласувам и няма да го направя. Но без подкрепа към треньор и отбор, пак ще затънем в калта. Няма избор. Левски трябва да се подкрепя, дори напук.

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 15 май 2016 00:43

Player написа:Преди няколко месеца онзи цирк, а сега ни е треньор. Живота какви шеги си прави... Но не е виновен човека за онзи цирк, нито че е тук сега. Не стреляйте по пианиста. Ще поживеем и ще видим иначе. За пръв път, не знам как да гласувам и няма да го направя. Но без подкрепа към треньор и отбор, пак ще затънем в калта. Няма избор. Левски трябва да се подкрепя, дори напук.

Остави ги Чукча писател не читател.Просто си върнете мача на запис човека 7 пъти през сълзи каза че не е искал да се прекратява мача и че тази публика не заслужава това.Бил се клел в вярност към Литекс...ами там работиш за там плачеш, някой му казват професионализъм...а че смачка Стоев в два директни двубоя никой и дума не казва. Бил стар и пияница ама видяхме го Чичовото с почти същият състав какви ги надроби аз съм да му дадем шанс, а пък той си знае работат

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 май 2016 00:53

Player написа:Преди няколко месеца онзи цирк, а сега ни е треньор. Живота какви шеги си прави... Но не е виновен човека за онзи цирк, нито че е тук сега. Не стреляйте по пианиста. Ще поживеем и ще видим иначе. За пръв път, не знам как да гласувам и няма да го направя. Но без подкрепа към треньор и отбор, пак ще затънем в калта. Няма избор. Левски трябва да се подкрепя, дори напук.

В интерес на истината, отбора тогава го извади Стойчо Стоилов, не Петрович. Дори, доколкото стана ясно, Люпко е бил против ваденето на тима.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 15 май 2016 01:05

1982 написа:

В интерес на истината, отбора тогава го извади Стойчо Стоилов, не Петрович. Дори, доколкото стана ясно, Люпко е бил против ваденето на тима.

Знам че не е виновен той и това и казах. Просто съпоставих двете събития и имаше скандален мач в които се оказва, че е воден от бивш и бъдещ треньор на Левски. Кой би си представил, че бъдещия му треньор ще е този срещу който си имал такъв мач и дори му е бил последен преди да дойде. Едва ли има такъв случай в истарията на спорта. Сълзите на Любко бяха истински тогава заради всичко ставащо.

Върни се в “Левски”