Левски (София) - Черно море (Варна) |5:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Левски (София) - Черно море (Варна) |28.04.2016г. 19:30ч

Мнениеот TodorT » 29 апр 2016 00:47

Е да не сме виновни, че сме играли с човек повече ? Това си е проблем на другия отбор, че са с човек по-малко. Отборът играеше толкова, колкото можеше към този момент и търсеше победата. Ако дадени играчи се бяха справили по-добре в определени ситуации, то сега изобщо нямаше да водим този разговор, а щяхме да сме действащите носители на Купата. Но нещата не се случиха така, както ни се искаха на нас.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 апр 2016 00:49

goro_man написа:Щом дотам сме я докарали да преглъщаме по добре да върнем Гонзо....
Аз искам пак да ми мирише на изгорели вестници и игра която да пълни стадиона...ние сме ЛЕВСКИ не Райо Валекано...

И аз харесвам хубавият, атрактивен и атакуващ ( ултра такъв ) футбол, но все пак един отбор за да практикува подобен, трябва да има и подходящите играчи.
Ние, първо, нямаме подходящите халфове за стил "тики-така", примерно.
Нямаме и за директен футбол ( макар че точно това се опитваме да играем ) ... Имаме за стил подобен, който изповядваше Моуриньо в Челси, и към момента Атлетико М.
Като цяло си е комплимент, че с играчи като Костадинов, Роман, Бедоя и Де Нойер, се опитваме да играем комбинативен футбол.
Не казвам нищо лошо за тези момчета, напротив, добри са, за родните стандарти.
А можеби и за европейските, но това предстои да го видим.
Но въпросът е, че към момента няма на какво отгоре да изискваме играта, която беше при Мъри.
Нямаме необходимите кадри за това ...
Редно е да се съобразяваме с реалностите и да уважаваме трудът на треньор и играчи.
Колкото и клиширано да звучи това.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 29 апр 2016 00:58

THE G.A.M.E написа:
goro_man написа:Щом дотам сме я докарали да преглъщаме по добре да върнем Гонзо....
Аз искам пак да ми мирише на изгорели вестници и игра която да пълни стадиона...ние сме ЛЕВСКИ не Райо Валекано...

И аз харесвам хубавият, атрактивен и атакуващ ( ултра такъв ) футбол, но все пак един отбор за да практикува подобен, трябва да има и подходящите играчи.
Ние, първо, нямаме подходящите халфове за стил "тики-така", примерно.
Нямаме и за директен футбол ( макар че точно това се опитваме да играем ) ... Имаме за стил подобен, който изповядваше Моуриньо в Челси, и към момента Атлетико М.
Като цяло си е комплимент, че с играчи като Костадинов, Роман, Бедоя и Де Нойер, се опитваме да играем комбинативен футбол.
Не казвам нищо лошо за тези момчета, напротив, добри са, за родните стандарти.
А можеби и за европейските, но това предстои да го видим.
Но въпросът е, че към момента няма на какво отгоре да изискваме играта, която беше при Мъри.
Нямаме необходимите кадри за това ...
Редно е да се съобразяваме с реалностите и да уважаваме трудът на треньор и играчи.
Колкото и клиширано да звучи това.

Добре пресен пример за мен Карнер е качествен играч,хареса ли ти днес ? Него кой го съсипва ? Аз ли да му правя ротацийте на наставника? Ако днес беше мача в Европа ? За схемата, ами да пробва веднъж поне не е толкова страшно,поне с някой отбори може да играем 4-4'2 с ромб и един дефанзивен халф и без това няма какво да губи.

Демба_Ба
Контакти:

Мнениеот Демба_Ба » 29 апр 2016 07:36

Колеги,вие не разбрахте ли че и миналогодишния финал за купата,и случаят "Везалов" бяха абсолютни постановки с цел да бъде принуден Батков да подари акциите на сегашните хубосници.Напълно съм убеден че и в мача със Славия през 2013 г., и във финала миналата година,не всички ,но част от футболистите на Левски играха симулативно.Как до 2009 година Левски всеки сезон печелеше трофей-я титла,я купа,я и двете,и изведнъж от 2009 година насам не става и не става,айде стига са ни правили на будали.Знаем кой дойде на власт през 2009-та, и от тогава-суша...

svetli-lz
Контакти:

Мнениеот svetli-lz » 29 апр 2016 09:00

goro_man написа:
popokutepetel написа:
goro_man написа:По принцип ми изглеждате свестни момчета ама малко да свалим очилата а! G A M E ти които много помниш я ми припомни с колко бихме морето пред финала а как завърши тои? По добре сега да си кажем истината а тя се видя и при гостуването на лудите,Стоев не става за голими мачове.Абе колега player ти знаеш ли какъв и коефициента ни за Европа ?Каква зима чакаш ?Кой предпочитате да гледате Нар или онова младо момче от Пирин 7номер? Мислите ли че е по скъп? А е вече и национал...кой ги гледа кой ги селектира кой ги тренира? Кой съсипа Де Нойер ? Сега е времето да си ги кажем тея неща после е късно

E при свалянето на очилата все пак не е зле да видиш и простия факт, че Стоев класира Левски на второ място и ще играе в Европа, нещо което не се е случвало от два сезона. Селекцията добра, лоша това е. Не бива да се повтаря грешката с Кокала, който беше сменен след като взе последната шампионска титла за Левски. Сега Стоев добър-лош трябва да получи възможност да продължи напред след като Левски от седми вече е втори.

Абе сериозен ли си или се ебаваш ???
Втори сме ама как, забрави ли мачовете с Литекс???
Люпко ни преби с 10 повтарям десет човека,ами мачовете ни с Пирин ,ами с Монтана погледни само кои бием Морето и Ботев. Спомни си каква подготовка водихме и какъв е резултат?

Как може да забрави мачовете с Литекс от там изгубихме 7 точки, погледни лидера от кой губи точки.
Ясно е, че на на фенове като теб(не си единствен) ви се иска Левски да има треньор психопат като херо или В.Вуцов за вас докато Стоев е треньор чашата ще бъде винаги на половина празна.
Кой има най-малко допуснати голове?

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 29 апр 2016 11:08

Като резултат ми хареса. Играта обаче отново не беше кой знае каква. Повечето играчи бяха под нивото си. Нарчето, Прохазка, Костадинов и Алвеша играха по-слабо от мача с Лудогорец. Карнер се представи добре като за първи мач от толкова време. Не мисля, че е по-слаб от Лукин и Александров, ако е във форма. Бедоя явно е раздвоен дали да остане и това влия на играта му. Де Ноойер също не е в оптимална форма. Краев малко по-добре от предните мачове. Трябва да отлича Венци. Справи се много добре, точно както се очаква от един нападател. Втория и третия му гол си бяха майсторски. Поне оправихме малко головата разлика и видяхме Менголо и Адениджи в игра. Само Левски!!! 8-)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 апр 2016 11:43

goro_man написа:Добре пресен пример за мен Карнер е качествен играч,хареса ли ти днес ? Него кой го съсипва ? Аз ли да му правя ротацийте на наставника? Ако днес беше мача в Европа ? За схемата, ами да пробва веднъж поне не е толкова страшно,поне с някой отбори може да играем 4-4'2 с ромб и един дефанзивен халф и без това няма какво да губи.

Kaрнер се контузи неприятно още в края на подготвителният период, като възстановяването му бе около месец.
И за по-малко време липса на игра, се губи игрови ритъм.
Нормално бе да не се рискува с включването му в състава, не толкова заради липса на практика, колкото за да не стане фал, подобен на този, който се случи на Деан Иванов.
Но в крайна сметка, когато играта върви, промени не се правят.
Лично защитният вал се справи почти перфектно в двубоят с "Лудите", а и не само.
Австриеца е страхотна опция, но ако мрънка да е титуляр, няма как да стане.

За схемите... Аз съм го писал, че за съжаление Стойчо не е новатор, консервативен е, но това в никакъв случай не е няква фатална слабост.
Когато печелиш по-голямата част от мачовете си, отново стигаме до правилото, че промени не се правят.
Междудругото, треньорите, които се спрягат за заместник на Стоев, и те не са особено иновативни.
Дори и Мъри не е.
Последна промяна от THE G.A.M.E на 29 апр 2016 11:47, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 апр 2016 11:45

korteneca написа:Поне оправихме малко головата разлика и видяхме Менголо и Адениджи в игра.

Има хляб в тези момчета, аз лично бих пробвал Менгелето, вместо Нар, тъкмо да се позасили конкуренцията.
Аз си мислих, че заради издънката срещу Славия, Менголо повече няма да играе при нас, но е радващо, че явно има прошка.
Дарвин е в грешка !

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 29 апр 2016 11:47

goro_man написа:
futbolqga написа:
goro_man написа:По принцип ми изглеждате свестни момчета ама малко да свалим очилата а! G A M E ти които много помниш я ми припомни с колко бихме морето пред финала а как завърши тои? По добре сега да си кажем истината а тя се видя и при гостуването на лудите,Стоев не става за голими мачове.Абе колега player ти знаеш ли какъв и коефициента ни за Европа ?Каква зима чакаш ?Кой предпочитате да гледате Нар или онова младо момче от Пирин 7номер? Мислите ли че е по скъп? А е вече и национал...кой ги гледа кой ги селектира кой ги тренира? Кой съсипа Де Нойер ? Сега е времето да си ги кажем тея неща после е късно

Щом сега е времето да ги кажем тези неща - да ги кажем. Първо, коефициента ни за Европа, не означава, че трябва да отписваме участието в турнира. По 400 хиляди на кръг + още толкова от билети, не са пари, които можем да си позволим да отпишем с лека ръка. Този коефициент няма магически да се самонатрупа - трябва да си го заслужим.
Второ, аз лично не виждам играч на Пирин, който бих искал да гледам в Левски. Нар може и да не е изумителна класа, но все пак показва някакви качества.
И последно, Де Нойер не го е съсипал никой. Получи контузия, излезе от форма и има нужда от игрова практика за да влезе в ритъм. Стоев систематично го пуска в последните няколко мача, именно с цел да натрупа минути и увереност отново. По-добър подход от това - аз лично не виждам.

А заплатата на Менголо кой ще я плаща?На мача с Лудогорец най добър беше десният ни бек който стоя 8 кръга резерва докато Стоев се реши да го пуска.Прохазка бек как ще го коментираш? Водиш на Ботев на Герена и не смееш да пуснеш Адениджи обаче искаш от него да влезе от пеиката и да ти реши мача с шампиона! Дерменджиев не може да си напише името и играе с различна схема срещу 2 рия и 8 ия а ние ? Сега видях момчето от Пирин Т Тасев се казва и направи Венков смешен а днес изглеждаше като Алвеш срещу Нар

Колегаа... колега. От къде ги вадиш тези аргументи, направо ти се чудя вече. Викаш да не плащаме заплати на никой, извън титулярните 11, а? Ами защо изобщо държим група от 22-23 човека. Дайте да ги изгоним всичките, освен едни 11, които ще са вечни титуляри, и да не плащаме ненужни заплати въобще.

А Адениджито ти кога ще се научи, че не се намира в Мадагаскар? Видя ли вчера като влезна какво лайно изсра? Такива положения, няколко часа по-рано, едни 13-годишни деца ги вкарваха. Ама твоята черна любов нещо не може. За положението му срещу Ботев да отварям ли изобщо дума? Адениджи да си наляга парцалите и да се радва, че изобщо помирисва терена, при сегашната форма на Христов.

А ако искаш Левски да прави селекция от Тони Тасев и подобни - не знам защо си губя времето изобщо да се опитвам да водя диалог тук. Случаят е ясен...

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 29 апр 2016 11:56

THE G.A.M.E написа:
korteneca написа:Поне оправихме малко головата разлика и видяхме Менголо и Адениджи в игра.

Има хляб в тези момчета, аз лично бих пробвал Менгелето, вместо Нар, тъкмо да се позасили конкуренцията.
Аз си мислих, че заради издънката срещу Славия, Менголо повече няма да играе при нас, но е радващо, че явно има прошка.

Аз пък си мисля, че медиите пресилиха нещата с издънката на Менголо срещу Славия. Според мен в щаба не искаха да рискуват да се контузи отново. Видяхме, че влезе два пъти и точно толкова се контузи. Така става като не си играл една година и влезеш изведнъж да настигаш останалите в подготовката. Менголо и Адениджи трябва да влизат по 30 минути в оставащите срещу за да навлизат във форма. Адениджи показва желание като влезе, но му липсват елементарни неща, които се учат в ранна възраст. За една година можем да го стегнем и да стане играч. Менголо, ако не се контузва често също не е никак лош играч според мен. Нар също, просто му трябва повече самочувствие и увереност и ще стане работата. Трябват ни макс още две-три нови попълнения и то задължително плеймейкър подобен на Дарко или Аниете. 8-)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Върни се в “Левски”