Пирин (Благоевград) - Левски (София) / Неделя / 1:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Пирин (Благоевград) - Левски (София) / Неделя / 1:0 FT
"Футболистите" отново доказаха,че са психично нестабилни нарцизни некадърници.Искали от ръководството да им продължавали договорите на тия смешници.Бедоя,Краев,Цонев,Диаби и още 3-4-ма не стават за Левски.Юношите са пълен провал,така че е по добре да се спре с това юношите да играят.Да играят,но само ако наистина могат.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
PFC Litex написа:Големия печеливш след този кръг е Лудогорец, а големия Левски.
Я пак?

Е, не може 14 мача подред да бием - все пак това е А група.
demon777 написа:Само ни елате за купата.
С тая ваша игра срещу най-слаб отбор в А група /2рия сте вие тоест пак сте втори/ тройката не ви мърда от всякъде
Да ви пратим и Лудогорец и Литекс, на тях най-малко петица ще им сложите

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Re: Пирин (Благоевград) - Левски (София) / Неделя / 16:30
PFC Litex написа:glarus_ds написа:тия пък с това лежане станаха за смях... .това не е футбол...
Целта оправдава средствата, грозно или не спечелиха точки, изобщо не трябва да се съди противника за неговата тактика, винаги трябва да си гледаме собствените отбори.
Шансой изнесе лекция по тактика на треньорите на Литекс, Левски и Лудогорец.
Прав си, но ако има бавене на време, то трябва да се отрази в продължението. Нещо, което аз не видях
CHELSEA
PorcoRosso написа:mozart написа:W84me написа:Това задържане, ако беше в полза на Лудогорец щеше да има дузпа и 2 години условно
Нещо на директива ми намирисва!![]()
![]()
Зеленото БФС им прай сечено викаш
Абе зелените отбори трябва да се забранят! Директива е, ама да видим кога ще я обявят. Аз викам ревът да започне сега...

Аз съм от Микре Юнайтед
Подарихме на Локомотив Пд и на Пирин сефтетата им. Явно паузата и мач срещу последния отпусна всички, от което се опасявах и следва логична загуба срещу много борбен отбор.
demon777 написа:glarus_ds написа:demon777 написа:Само ни елате за купата.
С тая ваша игра срещу най-слаб отбор в А група /2рия сте вие тоест пак сте втори/ тройката не ви мърда от всякъде
Ако не нареждаха жребия, можеше и да сме се паднали до сега....
Е да не го нареждам аз.
Лошото е че Литекс ще ви бият и няма се видим на стадиона
Явно за това ни забиха на Литекс и то в Ловеч, щото явно само там може да загубим

CHELSEA
Мистри написа:PFC Litex написа:Големия печеливш след този кръг е Лудогорец, а големия Левски.
Я пак?
Пропуснал съм думата ГУБЕЩ и аз не зная защо:
Големия печеливш е Лудогорец, а големия губещ е Левски.

W84me написа:Това задържане, ако беше в полза на Лудогорец щеше да има дузпа и 2 години условно
Денем и нощем само Лудогорец ти е в главата. Не минава и тема където да не ги споменеш. Много дълбоко са ти бръкнали някъде....."Га ядохте кифтета не ривахте ама ся една уста се зинали".....Що така бе другарю? Пак с голямата кошница и големите закани и накрая какво? - Тръгвате като аслани и се прибирате като насрани.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]