santiliana написа:не знам за какви "грозни патета" говорите, но истината е една: Постегнахме защитата, едва когато Жиката се завърна в отбора. Играта на отбора придоби що годе някакъв смисъл, след като и Влади Гаджев се включи в титулярните 11... Изобщо, каквото и да се говори по негов адрес, за нивото на футбола в България, той си е класен играч. Ех, ако имахме и поне един читав голаджия... Нямаше да се мъчим пред вратата на противниците... Но пълно щастие нЕма, както са казали хората
Живот и здраве, да се надяваме в паузата през зимата ще се компенсират пропуските в някои зони на отбора и ще се привлекат необходимите играчи, които да са ПЪРВИ ИЗБОР на треньора и директора...
Честита победа от мен на всички сини братя! Дано продължим с победите и малките да се развиват...
Бях казал, че Домовчийски ни е нужен и изгонването най-вече на него беше олигофрения . Повечето твърдяхте, че е ренде и не ставал за нищо . Сега като няма кой да вкарва отпред сме по добре понеже ...
Иначе Диаби започва да ми изглежда все по подвижен . Имам някаква надежда за него .Курдов обаче дори и днес вярвах и си мислех че допринася нещо различно отпред. Само като си припомних спиранията му на топката за 10 минути игра ме отчая. Ясно е че е изпята песен