Монтана (Монтана) - Левски (София) / Понеделник / 0:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Re: Монтана (Монтана) - Левски (София) / Понеделник / 0:2 FT

Мнениеот PSvilenov » 02 ное 2015 23:18

santiliana написа:не знам за какви "грозни патета" говорите, но истината е една: Постегнахме защитата, едва когато Жиката се завърна в отбора. Играта на отбора придоби що годе някакъв смисъл, след като и Влади Гаджев се включи в титулярните 11... Изобщо, каквото и да се говори по негов адрес, за нивото на футбола в България, той си е класен играч. Ех, ако имахме и поне един читав голаджия... Нямаше да се мъчим пред вратата на противниците... Но пълно щастие нЕма, както са казали хората ;)
Живот и здраве, да се надяваме в паузата през зимата ще се компенсират пропуските в някои зони на отбора и ще се привлекат необходимите играчи, които да са ПЪРВИ ИЗБОР на треньора и директора...
Честита победа от мен на всички сини братя! Дано продължим с победите и малките да се развиват...

Бях казал, че Домовчийски ни е нужен и изгонването най-вече на него беше олигофрения . Повечето твърдяхте, че е ренде и не ставал за нищо . Сега като няма кой да вкарва отпред сме по добре понеже ...
Иначе Диаби започва да ми изглежда все по подвижен . Имам някаква надежда за него .Курдов обаче дори и днес вярвах и си мислех че допринася нещо различно отпред. Само като си припомних спиранията му на топката за 10 минути игра ме отчая. Ясно е че е изпята песен

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 03 ное 2015 00:02

PSvilenov написа:
santiliana написа:не знам за какви "грозни патета" говорите, но истината е една: Постегнахме защитата, едва когато Жиката се завърна в отбора. Играта на отбора придоби що годе някакъв смисъл, след като и Влади Гаджев се включи в титулярните 11... Изобщо, каквото и да се говори по негов адрес, за нивото на футбола в България, той си е класен играч. Ех, ако имахме и поне един читав голаджия... Нямаше да се мъчим пред вратата на противниците... Но пълно щастие нЕма, както са казали хората ;)
Живот и здраве, да се надяваме в паузата през зимата ще се компенсират пропуските в някои зони на отбора и ще се привлекат необходимите играчи, които да са ПЪРВИ ИЗБОР на треньора и директора...
Честита победа от мен на всички сини братя! Дано продължим с победите и малките да се развиват...

Бях казал, че Домовчийски ни е нужен и изгонването най-вече на него беше олигофрения . Повечето твърдяхте, че е ренде и не ставал за нищо . Сега като няма кой да вкарва отпред сме по добре понеже ...
Иначе Диаби започва да ми изглежда все по подвижен . Имам някаква надежда за него .Курдов обаче дори и днес вярвах и си мислех че допринася нещо различно отпред. Само като си припомних спиранията му на топката за 10 минути игра ме отчая. Ясно е че е изпята песен

Не знам какво е това непрекъснато повтаряне, че Левски бил зле в атака. Да, в момента няма един изявен голаджия да вкарва преобладаващо той. Но нека погледнем все пак класирането, особено пък като се има предвид, че Левски игра 6 кръга без централен нападател - реално Левски е вкарал само два гола по-малко от многомилионната селекция на Домуза. Левски има второто най-резултатно нападение заедно с Карпачев - по 16 гола. Просто формата на първенството е такъв, че отборите са със силно изравнени възможности, за това резултатността е ниска. А тази година големите придобивки на Левски са Де Ноер и Костадинов. Стабилността в защитата в много голяма степен идва от тях. От много време нямаше качествени халфове, които да успяват чисто да отнемат толкова много топки в защита, а същевременно да се представят прилично в атакуващ план. Най-важното е, че в момента се забелязва, че Левски имат колектив. Ако това се запази определено ни очакват по-добри времена.

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 03 ное 2015 00:07

popokutepetel написа:
PSvilenov написа:

Не знам какво е това непрекъснато повтаряне, че Левски бил зле в атака. Да, в момента няма един изявен голаджия да вкарва преобладаващо той. Но нека погледнем все пак класирането, особено пък като се има предвид, че Левски игра 6 кръга без централен нападател - реално Левски е вкарал само два гола по-малко от многомилионната селекция на Домуза. Левски има второто най-резултатно нападение заедно с Карпачев - по 16 гола. Просто формата на първенството е такъв, че отборите са със силно изравнени възможности, за това резултатността е ниска. А тази година големите придобивки на Левски са Де Ноер и Костадинов. Стабилността в защитата в много голяма степен идва от тях. От много време нямаше качествени халфове, които да успяват чисто да отнемат толкова много топки в защита, а същевременно да се представят прилично в атакуващ план. Най-важното е, че в момента се забелязва, че Левски имат колектив. Ако това се запази определено ни очакват по-добри времена.

Всичко което казваш е вярно и съм съгласен. Левски не играе слабо в атака , Левски по един или друг начин щом се вкарват головете системно значи се излиза с ясен план как да протече мача .Адмирации за Стоев за което . Само че нападателите е факт, че са слабото звено в отбора. Ако допринасяха повече в играта и реализираха шансовете си Левски въобще нямаше да е толкова скромен както в момента

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 03 ное 2015 00:56

Гледах репортаж от днешния мач, стори ми се, че отборът е играл добре.

popokutepetel написа:Не знам какво е това непрекъснато повтаряне, че Левски бил зле в атака.
...
Просто формата на първенството е такъв, че отборите са със силно изравнени възможности, за това резултатността е ниска.

Защото Левски е зле в атака и за това най-точният индикатор са вкараните голове. Формата на първенството... има малко общо с този факт. Вземи някой от сезоните, когато в тима е имало добри нападатели и извади резултатите на Левски срещу първите 10 в крайното класиране. Лесно можеш да сметнеш головете средно на мач срещу тези противници. Сравни получената стойност с тазгодишната. В момента Сините са на кота 1.14 средно. А това е много зле за водещ отбор, в което и да е първенство по света. За мен този коефициент трябва да е поне към 1.5 за отбор с претенции за челото. Не е успокоение, че и другите отбори имат подобни резултати в атака - това само показва, че и при тях ботаническите градини в предни позиции са на висота.

Иначе, да, супер е, че има колектив и важни голове идват от защитата и халфовата линия.

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 03 ное 2015 08:12

Честита победа. Относно дузпата- 100%ва. Има блъскане в гръб и спъване отзад. Голът на Краев също е редовен. Футболисти на Монтана пречат на вратаря им да вижда, а не Цонев. Съвсем резонна победа за Левски. Радващото е, че от мач на мач играем все по- добре тактически и отборно. Гледах само второто полувреме и не мога да твърдя с абсолютна сигурност, но нещо става с Де Ноер. Това момче след контузията не е същия. Дано проблемите са му само от психологически характер. Диаби в момента е една идея по- добре от Курдов и ако намерим нов нападател зимата, то май наистина Курдов ще си ходи.

Киро Пора
Контакти:

Мнениеот Киро Пора » 03 ное 2015 09:20

Хубава, рутинна победа. Спокойно изигран мач без много напрежение, вкарахме два, можеше и повече. Лошото беше в глупавите картони - хер Ромел пропуска следващия мач, май :roll: ... Оставям на разбирачите да се плюнчат има ли дузпа, засада и т.н. и си свирукам 8-)

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 03 ное 2015 09:24

Картона Роман нарочно си го изкара.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 03 ное 2015 10:23

mikata написа:Картона Роман нарочно си го изкара.

Даже на записа се вижда, че Балджийски го пита : "Пети ли ти е?" И се хилят :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 03 ное 2015 20:32

mikata написа:Картона Роман нарочно си го изкара.

И аз останах с такова впечатление, но май по-добрия вариант беше да пропусне в Благоевград ми се струва. Срещу Локото имаме нужда от най-опитните играчи на терена, но каквото толкова

Киро Пора
Контакти:

Мнениеот Киро Пора » 04 ное 2015 08:16

Хер Ромел щял да се жени този уикенд, та заради това явно е изкарал картончето. :mrgreen:

Върни се в “Левски”