Левски:Трансферна зима 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Re: Левски:Трансферна зима 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот Stahlgewitter » 16 дек 2014 21:38

Logical person написа:
Андре-Пиер Жиняк 96 написа:
Logical person написа:
W84me написа:Вутов е на 18, тепърва ще показва най-доброто...

Или ще заиграе в Славия, като Курдов, Бижев и други турбо таланти :lol: :lol:

Не е ли малко нагло да се присмиваш на чуждите юноши при положение, че в отборчето си нямате нито един ваш юноша стъпвал на терен в близките години... 8-)

Не стъпват на терен, защото са недъгави. Вашите също са недъгави и когато стъпят на терена настава голям смях.

В Серия А само недъгави канят да им се смеят викаш?А това да си наречеш собствените юноши "недъгави" и в същото време да се кефиш на плажни негри е меко казано жалко.Излагаш се и то стабилно.
Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 16 дек 2014 21:44

Тоя Сашо Александров на колко години е?

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 16 дек 2014 21:48

Гонзо отдавна знае, че не можем да изпълним условията на Херо. Не знам защо се протакат нещата. Не е истина каква пролет ни чака след като ще сменяме Пацо Крумов за Сашо циганчето :|
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Мнениеот Cooler » 16 дек 2014 21:51

Резерва в Черно море, на 28 години, протеже на Гонзо. Работата е ясна, за мен шанса Херо да дойде е около 5%.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 16 дек 2014 22:02

Ей,тоя Гонзо ще ви съсипе мечтите.Сигурно по пет пъти звъни на Херо и го убеждава да не идва.В същото време се чуди кой още му е протеже,че да домъкне в Левски да изкарва дИбелите пари.Нищо чудно и да бутне останалите сектори и да идем да играем на друг стадион,чийто собственик е негов приятел разбира се.
Аз също съм страшно разочарован,че няма да привлечем Мануел Нойер,Джон Тери,Роналдо,Меси и т.н.
И от тази трибуна искам да попитам Гонзо:
100 тей прайш ся?
Сега сериозно
Момчета и момичета,повечето тук правите прибързани изказвания,някои по-крайни,някои по-умерени.Левски е нашият отбор,на всеки му е тежко,като гледа какво се случва.Но нещата няма как да се случат изведнъж.Рано или късно всичко ще си дойде на мястото.Ограничавайте се в крайните изказвания,ние не сме ония.
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 дек 2014 22:08

Cooler написа:Резерва в Черно море, на 28 години, протеже на Гонзо. Работата е ясна, за мен шанса Херо да дойде е около 5%.

Не е резерва.Титуляр е!Станчев е резерва.Просто Александров беше наказан и затова не игра последния мач.
По-зле от Крумов няма да е. ;)
Иначе за малко да вземем Д.Алвеш...

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 16 дек 2014 22:16

Stahlgewitter написа:
Logical person написа:
Андре-Пиер Жиняк 96 написа:
Logical person написа:
W84me написа:Вутов е на 18, тепърва ще показва най-доброто...

Или ще заиграе в Славия, като Курдов, Бижев и други турбо таланти :lol: :lol:

Не е ли малко нагло да се присмиваш на чуждите юноши при положение, че в отборчето си нямате нито един ваш юноша стъпвал на терен в близките години... 8-)

Не стъпват на терен, защото са недъгави. Вашите също са недъгави и когато стъпят на терена настава голям смях.

В Серия А само недъгави канят да им се смеят викаш?А това да си наречеш собствените юноши "недъгави" и в същото време да се кефиш на плажни негри е меко казано жалко.Излагаш се и то стабилно.

В Серия "А" по едно време имаше 6-7 българи по академиите и от тях май само Гълъбинов прокопса и то в серия Б. Голям праз. Нивото в серия "А" във финансово отношение е плачевно. Те са и единственото първенство, което в момента подчертано налита на младоци тип Вутов, Чочев, Краев. Финансовия колапс трябва да е тотален.
И защо аз да се излагам ? Да не съм виновен аз, че юношите са ни по-слаби от всеки произволно подбран безработен негър ? Предпочитам да съм реалист, отколкото да ми текат лигите по бездарници, само защото са "нашите деца". Като се докаже някой, ама наистина като се докаже с мачове и постижения в първия отбор, тогава ще му се радвам.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 дек 2014 22:24

Logical person написа:
В Серия "А" по едно време имаше 6-7 българи по академиите и от тях май само Гълъбинов прокопса и то в серия Б. Голям праз. Нивото в серия "А" във финансово отношение е плачевно. Те са и единственото първенство, което в момента подчертано налита на младоци тип Вутов, Чочев, Краев. Финансовия колапс трябва да е тотален.
И защо аз да се излагам ? Да не съм виновен аз, че юношите са ни по-слаби от всеки произволно подбран безработен негър ? Предпочитам да съм реалист, отколкото да ми текат лигите по бездарници, само защото са "нашите деца". Като се докаже някой, ама наистина като се докаже с мачове и постижения в първия отбор, тогава ще му се радвам.

Само дето темата е за трансферите в и от Левски.Ако ме разбираш...

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 16 дек 2014 22:43

blue avalanche написа:
Logical person написа:

Само дето темата е за трансферите в и от Левски.Ако ме разбираш...

Аз за какво съм писал ? Върни се назад и разучи.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 16 дек 2014 22:49

amstel_beer написа:Краев замина на проби в Ювентус :x

Не се напъвай ще го върнат.
Прочети големите клубове как работят и ще си отговориш на много въпроси.
Скаутите попълват една база данни с футболисти от целия свят, подред всеки един минава на проби и ако загатва нещо го вписват в друг списък за наблюдение, ако ли го зачеркват и толкова.
Годишно през отбор от ранга на Юве минават по над 500 деца.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Левски”