Stahlgewitter написа:Logical person написа:Андре-Пиер Жиняк 96 написа:Logical person написа:W84me написа:Вутов е на 18, тепърва ще показва най-доброто...
Или ще заиграе в Славия, като Курдов, Бижев и други турбо таланти

Не е ли малко нагло да се присмиваш на чуждите юноши при положение, че в отборчето си нямате нито един ваш юноша стъпвал на терен в близките години...

Не стъпват на терен, защото са недъгави. Вашите също са недъгави и когато стъпят на терена настава голям смях.
В Серия А само недъгави канят да им се смеят викаш?А това да си наречеш собствените юноши "недъгави" и в същото време да се кефиш на плажни негри е меко казано жалко.Излагаш се и то стабилно.
В Серия "А" по едно време имаше 6-7 българи по академиите и от тях май само Гълъбинов прокопса и то в серия Б. Голям праз. Нивото в серия "А" във финансово отношение е плачевно. Те са и единственото първенство, което в момента подчертано налита на младоци тип Вутов, Чочев, Краев. Финансовия колапс трябва да е тотален.
И защо аз да се излагам ? Да не съм виновен аз, че юношите са ни по-слаби от всеки произволно подбран безработен негър ? Предпочитам да съм реалист, отколкото да ми текат лигите по бездарници, само защото са "нашите деца". Като се докаже някой, ама наистина като се докаже с мачове и постижения в първия отбор, тогава ще му се радвам.