sslevski написа:Ще дава пресконференция с Гугутков,да сме били спокойни ще се разберат.Ми много ясно.На Гугутков и част от сектор Б им се хвърлят там 15 000 и те казват даваме още един шанс на Тодор Батков и чакаме следващите резили,но след като дойде Херо.На човека му казват,че няма пари за футболисти и трябва да търси свободни трансфери и после ще му иска обяснение,защо тези играчи които е взел не могат да играят.Ми истината е господин Батков,че без пари нищо не става.Имал задължения и ще моли феновете да помогнат.А видиш ли когато трябва да се дадат част от акциите на феновете той решавал.Типично комунистическо и депесарско мислене.Тоя помак с това интервю,толкова много ми падна в очите,че повече няма накъде.
Фенове разберете тоя е бита карта за Левски.Няма бълък на земята да се родил да дава пари за Левски,а да не притежава нищо.Това е все едно да купя тухлите за къщата на комшията и да се надявам,че и аз имам дял от нея.Е нямам.
Тодор Батков ще довърши Левски както го прави в последните 10 години.Който е за гибелта на ПФК Левски нека даде картбланш на адвоката.
ма не може един напълно анонимен адвокат от кариерата, да се отъждествява с Левски. Какво е постигнал този в България? А, забравих- агент Гоце му подари орден "Стара планина", ама за какви заслуги?- Те си знаят... Да се стяга и да се омита час по-скоро... Ние, ако трябва ще минем и през чистилището на А окръжна, но тоя няма да остане фактор на Герена. Левски ще го има- свободен и без такива пиявици като Батков. Ще си приписва разходите по отбора като цена на Клуба...Кой те е карал да се киприш с титлата- СОБСТВЕНИК бе, аланкоолу?