Стига мустаката демагогия!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Тодор Батков да продаде клуба?

Да
133
57%
Не
100
43%

Общо гласове: 233

Потребителски аватар
santiliana

Re: Синя България скочи срещу Тодор Батков

Мнениеот santiliana » 02 ное 2014 22:29

sslevski написа:Ще дава пресконференция с Гугутков,да сме били спокойни ще се разберат.Ми много ясно.На Гугутков и част от сектор Б им се хвърлят там 15 000 и те казват даваме още един шанс на Тодор Батков и чакаме следващите резили,но след като дойде Херо.На човека му казват,че няма пари за футболисти и трябва да търси свободни трансфери и после ще му иска обяснение,защо тези играчи които е взел не могат да играят.Ми истината е господин Батков,че без пари нищо не става.Имал задължения и ще моли феновете да помогнат.А видиш ли когато трябва да се дадат част от акциите на феновете той решавал.Типично комунистическо и депесарско мислене.Тоя помак с това интервю,толкова много ми падна в очите,че повече няма накъде.
Фенове разберете тоя е бита карта за Левски.Няма бълък на земята да се родил да дава пари за Левски,а да не притежава нищо.Това е все едно да купя тухлите за къщата на комшията и да се надявам,че и аз имам дял от нея.Е нямам.
Тодор Батков ще довърши Левски както го прави в последните 10 години.Който е за гибелта на ПФК Левски нека даде картбланш на адвоката.

ма не може един напълно анонимен адвокат от кариерата, да се отъждествява с Левски. Какво е постигнал този в България? А, забравих- агент Гоце му подари орден "Стара планина", ама за какви заслуги?- Те си знаят... Да се стяга и да се омита час по-скоро... Ние, ако трябва ще минем и през чистилището на А окръжна, но тоя няма да остане фактор на Герена. Левски ще го има- свободен и без такива пиявици като Батков. Ще си приписва разходите по отбора като цена на Клуба...Кой те е карал да се киприш с титлата- СОБСТВЕНИК бе, аланкоолу?
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
nikiobicata
Контакти:

Мнениеот nikiobicata » 02 ное 2014 22:30

"Ако още малко ми лазят по нервите..."
"43 милиона... Престанете да ми ходите по главата защото..."

Аз нямам думи!

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/mult ... nza-303565
Последна промяна от nikiobicata на 02 ное 2014 22:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 02 ное 2014 22:31

BadBoy написа:Някъде има ли обявени дори негласно, какви са задълженията на АД-то?

доколкото зная, са доста големи. Реално дружеството е във фалит...
и направил небето синьо!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 02 ное 2014 22:33

Да се омита таз свиня дебела от Левски :twisted:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 02 ное 2014 22:35

santiliana написа:
sslevski написа:Ще дава пресконференция с Гугутков,да сме били спокойни ще се разберат.Ми много ясно.На Гугутков и част от сектор Б им се хвърлят там 15 000 и те казват даваме още един шанс на Тодор Батков и чакаме следващите резили,но след като дойде Херо.На човека му казват,че няма пари за футболисти и трябва да търси свободни трансфери и после ще му иска обяснение,защо тези играчи които е взел не могат да играят.Ми истината е господин Батков,че без пари нищо не става.Имал задължения и ще моли феновете да помогнат.А видиш ли когато трябва да се дадат част от акциите на феновете той решавал.Типично комунистическо и депесарско мислене.Тоя помак с това интервю,толкова много ми падна в очите,че повече няма накъде.
Фенове разберете тоя е бита карта за Левски.Няма бълък на земята да се родил да дава пари за Левски,а да не притежава нищо.Това е все едно да купя тухлите за къщата на комшията и да се надявам,че и аз имам дял от нея.Е нямам.
Тодор Батков ще довърши Левски както го прави в последните 10 години.Който е за гибелта на ПФК Левски нека даде картбланш на адвоката.

ма не може един напълно анонимен адвокат от кариерата, да се отъждествява с Левски. Какво е постигнал този в България? А, забравих- агент Гоце му подари орден "Стара планина", ама за какви заслуги?- Те си знаят... Да се стяга и да се омита час по-скоро... Ние, ако трябва ще минем и през чистилището на А окръжна, но тоя няма да остане фактор на Герена. Левски ще го има- свободен и без такива пиявици като Батков. Ще си приписва разходите по отбора като цена на Клуба...Кой те е карал да се киприш с титлата- СОБСТВЕНИК бе, аланкоолу?

Това с пкръжните групи въобще не е оферта и е крайно време да се разбере, че точно от подобно нещо трябва да се опази клуба за да незагуби своята идентичност.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 02 ное 2014 22:42

Писна ми на оная работа по дяволите, някакъв тъпанар дърпа 3 ракии и се дърви пред камерите. И говори без да осъзнава дори какво искат истинските фенове на отбора! Скъпо било да издържа Левски. Тъпанар, дори не може да разбере, че основните проблеми са хаоса, бездушната игра, шуробаджанащината, наркотайфата, криеща се зад името Левски и правеща каквото си иска с одобрението на Бащицата и тук-таме малко тото. Тоя кретен така и не можа да проумее, че ако ги нямаше тези неща истинските фенове ще преглътнат слаби резилтати, ще преглътнат да не играят в Европа, много неща. Защото не истинските фенове обявиха задължително високите цели, а Борат ги прокламираше. Глорихънтърчетата не ги броя, те може да минат към Лудогорец ако искат.

Аре да пукясва тоя, по-добре да гледам Левски-Спартак(Кокаляне) в окръжните отколкото тая помия, тая клоака, че и да слушам как разни дебили от отбора вместо да са по-ниски от тревата ни заливат с клишета или се дървят. Е*ем ти купи, титли и намсикво си, искам да сме ОТБОР. Силен или слаб, богат или беден - отбор, не посмешище!
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 02 ное 2014 22:45

Тодор Батков-Бай Ганьо ВЪН от Левски!

https://www.facebook.com/pages/%D0%A2%D ... 24?fref=nf
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 02 ное 2014 22:46

BadBoy написа:Това с пкръжните групи въобще не е оферта и е крайно време да се разбере, че точно от подобно нещо трябва да се опази клуба за да незагуби своята идентичност.

А кво, да продължаваме да си кютаме и да разсмиваме цяла България ли? Да се чудим кога какво ла*но ще ни издриска поредния катил водещ се един дявол знае какво в отбора? И да чакаме видите ли да дойде оня лудия, дето ще плати не знам колко милиона да вземе отбора, да му изчисти борчовете и отделно да вади пари за да играем? Ако има такъв вариант, ако има начин да се избегне фалита - ок; ако не.. по-добре така. Левски ще си е Левски и в Я група, ако трябва ще го подкрепям там, но няма да подкрепям на Батков циганиите!
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 02 ное 2014 22:48

Betchualeng Arnaikem написа:Писна ми на оная работа по дяволите, някакъв тъпанар дърпа 3 ракии и се дърви пред камерите. И говори без да осъзнава дори какво искат истинските фенове на отбора! Скъпо било да издържа Левски. Тъпанар, дори не може да разбере, че основните проблеми са хаоса, бездушната игра, шуробаджанащината, наркотайфата, криеща се зад името Левски и правеща каквото си иска с одобрението на Бащицата и тук-таме малко тото. Тоя кретен така и не можа да проумее, че ако ги нямаше тези неща истинските фенове ще преглътнат слаби резилтати, ще преглътнат да не играят в Европа, много неща. Защото не истинските фенове обявиха задължително високите цели, а Борат ги прокламираше. Глорихънтърчетата не ги броя, те може да минат към Лудогорец ако искат.

Аре да пукясва тоя, по-добре да гледам Левски-Спартак(Кокаляне) в окръжните отколкото тая помия, тая клоака, че и да слушам как разни дебили от отбора вместо да са по-ниски от тревата ни заливат с клишета или се дървят. Е*ем ти купи, титли и намсикво си, искам да сме ОТБОР. Силен или слаб, богат или беден - отбор, не посмешище!

Ето така трябва да мислят всички, чиято страст е Левски София, Евала !
Последна промяна от santiliana на 02 ное 2014 23:59, променено общо 1 път.
и направил небето синьо!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 02 ное 2014 23:02

Betchualeng Arnaikem написа:
BadBoy написа:Това с пкръжните групи въобще не е оферта и е крайно време да се разбере, че точно от подобно нещо трябва да се опази клуба за да незагуби своята идентичност.

А кво, да продължаваме да си кютаме и да разсмиваме цяла България ли? Да се чудим кога какво ла*но ще ни издриска поредния катил водещ се един дявол знае какво в отбора? И да чакаме видите ли да дойде оня лудия, дето ще плати не знам колко милиона да вземе отбора, да му изчисти борчовете и отделно да вади пари за да играем? Ако има такъв вариант, ако има начин да се избегне фалита - ок; ако не.. по-добре така. Левски ще си е Левски и в Я група, ако трябва ще го подкрепям там, но няма да подкрепям на Батков циганиите!

Който и да е клуб без никакво изключение се нуждае от чичко паричко за да може да се бори за някакви цели, всичко останало са приказки за наивници.
Батков е довел АД-то си до фалит и по тази причина или трябва да продава, или да го оздрави, или да го фалира, друго положение няма.
Ако продава новия трябва да наследи и пасивите, тъй като няма как да вземе само активите.
Ако го фалира това въобще не е оферта, само ще обогатите фенския фолклор.
Да го оздрави е най-доброто, но вече никой не му дава пари, тъй като Батьо вече не им е нужен.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Левски”