Литекс - Левски София

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Живко6461
Контакти:

Re: Литекс - Левски София

Мнениеот Живко6461 » 17 май 2014 17:46

Hohohoho написа:Бесен съм... а наш Пацо... Следващата дузпа дето ще улови ще е през 2016...

Пламен Илиев спаси и предишната дузпа. И още няколко. Ти наистина ли щеше да си доволен, ако бяхме загубили? Имаше време. Дори градушката помогна. Аз съм доволен от победата и от проявения морал. Имаме поводи да се гордеем. Други са пороците в юбилейния сезон. Нека им обърнем внимание.

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 17 май 2014 17:46

alexdb написа:
Нека и розовите усетят нещо от юбилея ни де. И без това ще им е за последно. Да пазят добри спомени, а не като на техния 50 г. юбилей да ги поздравим с петица :)

То само тая утеха Ви остана кадри от старите ленти
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 май 2014 17:49

Аз,пък,съм доволен,че бихме и спряхме всякакви спекулации за уговорки!!!

Потребителски аватар
Hohohoho

Мнениеот Hohohoho » 17 май 2014 17:50

alexdb написа:
ralka_levskarka написа:
Hohohoho написа:Бесен съм... Цяла година играем за чорбата. 12 точки и второ място на връх юбилея им подарихме. Джордан сигурно е получил 10 000 акции от Лупи да пропуска всичко, а наш Пацо още 5000. Следващата дузпа дето ще улови ще е през 2016...

:lol: :lol:

Нека и розовите усетят нещо от юбилея ни де. И без това ще им е за последно. Да пазят добри спомени, а не като на техния 50 г. юбилей да ги поздравим с петица :)

4 победи за една година усетиха, 50+ години не им се беше случвало, ама най-накрая им помогнахме. Ако не бяха точките от нас, щяха да сънуват европейски турнири, като Лупи крупен инвеститор.
Пък и като гледам как вървят нещата, май няма да им е само това. Гонзо като сам юнак на коня се бори с батковите фашкии, няма селекция и пари се твърди, че няма ( ама пък сме редом до ПСЖ и Ман Сити по нарушаване на финансовия феърплей, Бататюрк добре си ги пише като дългове към неговите фирми) и треньор не се вижда. Китка-навитка сме. Като се махне и Ваги останахме и без единствения от централната линия, дето може да върже два паса...

Потребителски аватар
Hohohoho

Мнениеот Hohohoho » 17 май 2014 17:52

Живко6461 написа:
Hohohoho написа:Бесен съм... а наш Пацо... Следващата дузпа дето ще улови ще е през 2016...

Пламен Илиев спаси и предишната дузпа. И още няколко. Ти наистина ли щеше да си доволен, ако бяхме загубили? Имаше време. Дори градушката помогна. Аз съм доволен от победата и от проявения морал. Имаме поводи да се гордеем. Други са пороците в юбилейния сезон. Нека им обърнем внимание.

Щях да съм доволен на един равен. Ей така с автогол тип Везалов. Този път нямаше да ми е неприятно, даже с мазна петмезена усмивка щях да го приема.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 17 май 2014 17:56

Hohohoho написа:
Живко6461 написа:

Щях да съм доволен на един равен. Ей така с автогол тип Везалов. Този път нямаше да ми е неприятно, даже с мазна петмезена усмивка щях да го приема.

Добре. Всеки си има радости в живота. Съжалявам, че не се почувства радостен днес от победата на любимият ни отбор!

Потребителски аватар
Hohohoho

Мнениеот Hohohoho » 17 май 2014 18:01

Живко6461 написа:Добре. Всеки си има радости в живота. Съжалявам, че не се почувства радостен днес от победата на любимият ни отбор!

Да бяха били, когато му беше времето. Първият мач от плейофите с Гората, двама мача с чорбата, Черно море, Локо Сф и още няколко. Даже заглавието на Гонга потвърждава чувствата ми.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 17 май 2014 18:02

alexdb написа:
demon777 написа:
alexdb написа:
demon777 написа:бе и аз си мислих че ще им легнете..... ама все някога трябваше да биете и вие силен противник

Ми ние Литекс си ги биеме, бихме и Лудогорец, за разлика от някои други на които май подобно нещо не им се е случвало в историята ;)

Е айде сега .... бихме ги на техния стадион за купата а литекс са ни клиенти

Говорим за първенство, а не за турнири ;) Иначе може и някоя победка в приятелски мач да изровиш :twisted:

Е, ние пък говорим И за турнири, пречи ли ти? Както ти отърва, така ги представяш нещата май?!? :)
Последна промяна от russia на 17 май 2014 18:02, променено общо 1 път.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 17 май 2014 18:02

blue avalanche написа:Аз,пък,съм доволен,че бихме и спряхме всякакви спекулации за уговорки!!!

Честта е по - важна от всичко останало. Който и да бием измежду "оранжеви" и "червени", винаги е добре. Не бива да правим сметки за един от двата, ако ние не сме в играта. Така трябваше да играем, така направихме. Браво!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 17 май 2014 18:04

Гледам тука призиви червените фенове да поздравяваме Левски за феърплея и за това, че са ни осигурили второто място.. ОК - поздрави за първото, но не и за второто - отборите на Левски и ЦСКА никога НЕ ТРЯБВА да се радват на друго, освен първото място - затова са грандовете на българския футбол! Почнем ли да се задоволявяме с втори, трети, пети места пътят към съдбата на Славия и Локо София е открит :idea:
Последна промяна от CSKA69 на 17 май 2014 18:04, променено общо 1 път.
Изображение

Изображение

Върни се в “Левски”