Наско изхвърли на времето един качествен играч, като Илиян Стоянов - изплю му се в лицето, като му постави кариерата на карта. Илиян се доказа в Япония и то в момент, когато футбола им беше във възход. Наско натири Кривия. Гледах едно интервю на Кривия, в което не обиди Наско, но изрази обидата си и това, че е можело да даде още много на клуба. Наско си нарочи и Гонзо. Доколко е вярно това, което казва Гонзо не знам, но той казва, че от клуба са го спрели на времето за Фулъм. Знаем къде отиде. Наско натири Иванков в Турция. Там го носиха на ръце, стана третия най-резултатен вратар в света. Левскар, звезда, но нежелан на Герена. Нарочи си Владо. Месец преди мача с Италия - когато това да е във форма беше решаващо, след като е ключов играч в отбора. А сега и това с Мюлдер...
Само че Насе, нали се сещаш, че времената са различни. Не ти важат номерцата. Холандецът и мениджърът му такъв щяха да го забият на "Левски", че Батков нямаше да знае на кои е. С тези две действия, относно Гаджев и Дъстли, той саботира открито Йоканович.
А и тея холандци само чакат да се появи нещо негативно свързано с нас и почват. Не знам що са ни нарочили. Не споменават българските студенти там, а само мангалите.
Абе, въобще...
Наско Сираков - официална тема
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- milen.hristov
- Контакти:
Re: Наско Сираков - официална тема
metodito написа:Наско изхвърли на времето един качествен играч, като Илиян Стоянов - изплю му се в лицето, като му постави кариерата на карта. Илиян се доказа в Япония и то в момент, когато футбола им беше във възход. Наско натири Кривия. Гледах едно интервю на Кривия, в което не обиди Наско, но изрази обидата си и това, че е можело да даде още много на клуба. Наско си нарочи и Гонзо. Доколко е вярно това, което казва Гонзо не знам, но той казва, че от клуба са го спрели на времето за Фулъм. Знаем къде отиде. Наско натири Иванков в Турция. Там го носиха на ръце, стана третия най-резултатен вратар в света. Левскар, звезда, но нежелан на Герена. Нарочи си Владо. Месец преди мача с Италия - когато това да е във форма беше решаващо, след като е ключов играч в отбора. А сега и това с Мюлдер...
Само че Насе, нали се сещаш, че времената са различни. Не ти важат номерцата. Холандецът и мениджърът му такъв щяха да го забият на "Левски", че Батков нямаше да знае на кои е. С тези две действия, относно Гаджев и Дъстли, той саботира открито Йоканович.
А и тея холандци само чакат да се появи нещо негативно свързано с нас и почват. Не знам що са ни нарочили. Не споменават българските студенти там, а само мангалите.
Абе, въобще...
Нещо застудя, Сираков е виновен
milen.hristov написа:metodito написа:Наско изхвърли на времето един качествен играч, като Илиян Стоянов - изплю му се в лицето, като му постави кариерата на карта. Илиян се доказа в Япония и то в момент, когато футбола им беше във възход. Наско натири Кривия. Гледах едно интервю на Кривия, в което не обиди Наско, но изрази обидата си и това, че е можело да даде още много на клуба. Наско си нарочи и Гонзо. Доколко е вярно това, което казва Гонзо не знам, но той казва, че от клуба са го спрели на времето за Фулъм. Знаем къде отиде. Наско натири Иванков в Турция. Там го носиха на ръце, стана третия най-резултатен вратар в света. Левскар, звезда, но нежелан на Герена. Нарочи си Владо. Месец преди мача с Италия - когато това да е във форма беше решаващо, след като е ключов играч в отбора. А сега и това с Мюлдер...
Абе, въобще...
5. Пускайте нови теми и постове само когато смятате, че носят някаква интересна и полезна за останалите потребители информация.
- metodito
- Контакти:
milen.hristov написа:
Значи не мислиш така - че с решението си да разкара Мюлдер не се опита да се качи на Йока на главата и не застраши успехите на "Левски", изваждайки единия от двамата читави защитници? И не приемаш, че рискува клуба да се замеси в сериозен скандал с едноличното му и необосновано (това, че мъти водата в съблекалнята няма как да се докаже, а и се говори под сурдинка) решение. Знаеш ли тея кво щяха да ни направят, ако им тръгнеха адвокатите (еле па, ако тръгне УЕФА и там разни синдикати на футболисти - не нашия - европейски)? С българин да го направиш или с някой африканец, южноамериканец, може, обаче някой дето идва от държава, като Холандия и то с такова лоби в УЕФА...Нищо чудно решението да го върне да му е наложено отгоре.
Кви са тея цигании, бе? Пращаш го зимата в Турция, пък дотогава му пишеш една контузия и толкова. Само че аз знам за "треньорски" контузии. Много рядко се меси някой на треньора кой да играе и кой не в нормалните клубове. Ако имахме качествен заместник, ок. Ма като нямаме кво правим? Държиш на егото си и казваш майната му на тренера, така ли?
А за Владо? Бодуров без игрални минути - кифла. Ники Михайлов тепърва ще виждаме последиците от това, че е резерва. Манолев - не играе - в дупка. И Гаджев остава само... Добре бе, да пусне юноша примерно, щото не знам кой. Пелето ли е по-добър, Димов ли - дето го съсипаха Илиан и Митов да го местят, като пешка по терена и момчето вече и то не знае какъв е.
Що не вземеш да им плащаш ти заплатата на Рамос, Лопес, Силва и Мюлдер - при положение, че отпаднахме от ЕКТ преди да са започнали?
Не мисля, че Сираков ги е "изгонил" без треньора да има представа, даже напротив - сигурен съм, че не е Сираков човека, който е предложил това. Защо ли?
Ами защото парите за компенсации не зависят от него и защото няма сила в клуба, която да позволи да се пилеят едни пари, които ги няма.
Изваждането на Гаджев е абсолютно правилен ход, дано да е било от Сираков, но с оглед на бързото му връщане - няма значение.
Гаджев от 01.01.2014 е свободен агент и не искаше да подписва с Левски, нито да бъде продаден и да заиграе в друга държава (Левски щеше да прибере добра трансферна сума!). Сега след Коледа Гаджев си тръгва без трансферна сума в касата на клуба и ще подпише точно с един от отборите, които бяха готови да платят за него сериозни пари. Добре си е направил сметката, със сигурност ще са му чудесни личните условия. Не случайно така усърдно се хвърля в националния отбор и не си дава много зор в Левски от 2 години. Да припомням ли тази пролет след поредния мач на националния отбор как "се контузи" и го нямаше повече от месец?
Съвсем случайно знам какво точно му е имало - абсолютно нищо! Дребен козметичен проблем, който е можело да бъде отстранен в края на м.май. Това е положението с Гаджев...аз ако съм на Сираков нямаше да го върна изобщо в отбора. Миналия сезон при цялата мизерия, Нуно Пинто играл със счупена костица в 6 мача и едва след класирането за ЕКТ отиде да се оперира момчето. Сами си правете изводи за играчи, ръководители и морал...
Не мисля, че Сираков ги е "изгонил" без треньора да има представа, даже напротив - сигурен съм, че не е Сираков човека, който е предложил това. Защо ли?
Ами защото парите за компенсации не зависят от него и защото няма сила в клуба, която да позволи да се пилеят едни пари, които ги няма.
Изваждането на Гаджев е абсолютно правилен ход, дано да е било от Сираков, но с оглед на бързото му връщане - няма значение.
Гаджев от 01.01.2014 е свободен агент и не искаше да подписва с Левски, нито да бъде продаден и да заиграе в друга държава (Левски щеше да прибере добра трансферна сума!). Сега след Коледа Гаджев си тръгва без трансферна сума в касата на клуба и ще подпише точно с един от отборите, които бяха готови да платят за него сериозни пари. Добре си е направил сметката, със сигурност ще са му чудесни личните условия. Не случайно така усърдно се хвърля в националния отбор и не си дава много зор в Левски от 2 години. Да припомням ли тази пролет след поредния мач на националния отбор как "се контузи" и го нямаше повече от месец?
- milen.hristov
- Контакти:
metodito написа:milen.hristov написа:
Значи не мислиш така - че с решението си да разкара Мюлдер не се опита да се качи на Йока на главата и не застраши успехите на "Левски", изваждайки единия от двамата читави защитници? И не приемаш, че рискува клуба да се замеси в сериозен скандал с едноличното му и необосновано (това, че мъти водата в съблекалнята няма как да се докаже, а и се говори под сурдинка) решение. Знаеш ли тея кво щяха да ни направят, ако им тръгнеха адвокатите (еле па, ако тръгне УЕФА и там разни синдикати на футболисти - не нашия - европейски)? С българин да го направиш или с някой африканец, южноамериканец, може, обаче някой дето идва от държава, като Холандия и то с такова лоби в УЕФА...Нищо чудно решението да го върне да му е наложено отгоре.
Кви са тея цигании, бе? Пращаш го зимата в Турция, пък дотогава му пишеш една контузия и толкова. Само че аз знам за "треньорски" контузии. Много рядко се меси някой на треньора кой да играе и кой не в нормалните клубове. Ако имахме качествен заместник, ок. Ма като нямаме кво правим? Държиш на егото си и казваш майната му на тренера, така ли?
А за Владо? Бодуров без игрални минути - кифла. Ники Михайлов тепърва ще виждаме последиците от това, че е резерва. Манолев - не играе - в дупка. И Гаджев остава само... Добре бе, да пусне юноша примерно, щото не знам кой. Пелето ли е по-добър, Димов ли - дето го съсипаха Илиан и Митов да го местят, като пешка по терена и момчето вече и то не знае какъв е.
Напълно си прав, но ако Мулдер е Левскар щеше да си тръгне както направиха и другите. Проблемите в Левски са многото директори.
Веселинов написа:Що не вземеш да им плащаш ти заплатата на Рамос, Лопес, Силва и Мюлдер - при положение, че отпаднахме от ЕКТ преди да са започнали?![]()
Гаджев от 01.01.2014 е свободен агент и не искаше да подписва с Левски, нито да бъде продаден и да заиграе в друга държава (Левски щеше да прибере добра трансферна сума!). Сега след Коледа Гаджев си тръгва без трансферна сума в касата на клуба и ще подпише точно с един от отборите, които бяха готови да платят за него сериозни пари. Добре си е направил сметката, със сигурност ще са му чудесни личните условия. Не случайно така усърдно се хвърля в националния отбор и не си дава много зор в Левски от 2 години. Да припомням ли тази пролет след поредния мач на националния отбор как "се контузи" и го нямаше повече от месец?Съвсем случайно знам какво точно му е имало - абсолютно нищо! Дребен козметичен проблем, който е можело да бъде отстранен в края на м.май. Това е положението с Гаджев...аз ако съм на Сираков нямаше да го върна изобщо в отбора. Миналия сезон при цялата мизерия, Нуно Пинто играл със счупена костица в 6 мача и едва след класирането за ЕКТ отиде да се оперира момчето. Сами си правете изводи за играчи, ръководители и морал...
Гаджев трябва да бъде изритан веднага от Левски.Така ще се спрат интригите,конфликтите и съм сигурен,че играта на отбора ще се подобри чувствително.Ако пък бъде изгонен дисциплинарно,клубът ще си спести около 100 000 лева от заплатите му до Нова година.
Наско,отърви се от повлеканата Гаджев незабавно !
- metodito
- Контакти:
Напълно си прав, но ако Мулдер е Левскар
Бе приятели, приятели, ма сиренето с пари. Е, Лопес левскар ли е по тази логика? И един Ибрахимович си е просто наемник, но убиец.
Код: Избери всички
Що не вземеш да им плащаш ти заплатата на Рамос, Лопес, Силва и МюлдерЩо, Наско ли им ги плаща?
Гаджев от 01.01.2014 е свободен агент и не искаше да подписва с Левски, нито да бъде продаден и да заиграе в друга държава (Левски щеше да прибере добра трансферна сума!). Сега след Коледа Гаджев си тръгва без трансферна сума в касата на клуба и ще подпише точно с един от отборите, които бяха готови да платят за него сериозни пари. Добре си е направил сметката, със сигурност ще са му чудесни личните условия. Не случайно така усърдно се хвърля в националния отбор и не си дава много зор в Левски от 2 години.
Разбирач си.
Сигурно и телевизор нямаш, и на кино не ходиш, но гледаш филмите година преди премиерата.
Я най-добре излез от тетриса. Как ще плюеш така без да знаеш. Кой си, какъв си? Бе въобще, остави.
Когато имаше пари от ВТБ се взеха Пинто , Везалов , Прохазка , Михелич , Марсиньо, Диаутен, Опоку , Рамос, Силва, Йорданов и т.н . Сега за кво ревете ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
Ще махат ли Сираков? Питам сериозно знае ли някой нещо. В една от жълтите медии пише, че Наско бил пътник защото създавал напрежение в съблекалнята като критикувал играчите и бил в тлеещ конфликт с Тонев. Батков бил предложил на Гонзо отново да се върне, но той отказал. Адвокатът обмислял да освободи Наско и да предложи поста на Йовов. Това го пише днес във вестник "Галерия". Зная, че е до голяма степен жълт вестник, но все пак от Батков всичко може да се очаква.Лекето Йовов главен шеф в Левски. Само това ни липсва. Как гледат на тази перспектива критиците на Наско тук?
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!