Бру х1

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
OOP написа:Черноморец - Левски 1-3 Генков, Деко, Гари
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
tiamat написа:Да напомня за тези, които са пропуснали - прогнозираме само кой ще вкара първи, не всички голмайстори в срещата.
tevez написа:tiamat написа:Да напомня за тези, които са пропуснали - прогнозираме само кой ще вкара първи, не всички голмайстори в срещата.
Така мисля, че е по-добре. Нека да го видят всички, че първенството ще свърши, но правилата още не се знаят.
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
OOP написа:tevez написа:tiamat написа:Да напомня за тези, които са пропуснали - прогнозираме само кой ще вкара първи, не всички голмайстори в срещата.
Така мисля, че е по-добре. Нека да го видят всички, че първенството ще свърши, но правилата още не се знаят.
ТЪПО
tiamat написа:OOP написа:tevez написа:tiamat написа:Да напомня за тези, които са пропуснали - прогнозираме само кой ще вкара първи, не всички голмайстори в срещата.
ТЪПО
Сори ООП... И мене щеше да ме е яд ако бях направил прогноза като твоятаИначе и на мене ми изглеждаше тъпо отначало, ама мисля, че има смисъл.
Друго нещо, миналата година го играехме който не познае знака, да му се отнема 1 точка. Класирането в момента не включва това правило. Искате ли да го включа?
Потребители, разглеждащи този форум: Ventsi1999 и 18 госта