Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот ralka_levskarka » 27 дек 2012 13:48

Пресконференцията за стадиона ще бъде предавана в Спортал и Канал 3.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Мнениеот tarikat » 27 дек 2012 14:21

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 27 дек 2012 18:48

АРС ПРЕД SL: КОНКУРЕНЦИЯТА НА "ГЕРЕНА" НЕ МЕ ПРИТЕСНЯВА

Познавам Камбуров, пич е. Но да внимава да не вкара на Левски, шегува се холандецът

Потърсихме Сьор Арс за интервю. Позволявам си да му говоря на "ти", защото от доста време поддържаме връзка. Както винаги, той бе любезен да отговори на въпросите, свързани с бъдещето му. "Няма проблем. Продължавам да поддържам форма с Де Граафшап. Освен това си сменям дома в Холандия, нанасяме се със семейството ми в нова къща. И точно в момента съм много зает. За това ще отговоря по-бързо на въпросите", предупреди ни Арс.

- Арс, знаеш ли къде ще продължиш кариерата си?
- Още не знам къде ще играя следващата година. Говорих с Иво Тонев и той ми каза, че ще ме поставят в трансферната листа през януари. Така че в момента си търся нов отбор и интерес не липсва, но още няма нищо официално.

- Левски ще започне подготовка на 9 януари. Ако не те продадат до тогава, ще останеш ли в отбора?
- Ако нищо не се случи до тогава ще започна подготовка с Левски и сигурно ще остана в отбора.

- Сега отбора има двама много добри нападатели - Базил Де Карвальо и Жоао Силва и конкуренцията е голяма. Какво мислиш за тях?
- Знам, че Левски има добри нападатели в момента, но ако остана това няма да е проблем. Левски е тим от топ класа и е нормално да има отлични футболисти. Мога и да играя с тях, нищо не се знае. Ако се върна ще направя всичко възможно, ще дам 100% от себе си, за да бъда титуляр. Но накрая треньорът решава кой ще излезе на терена и кой ще започне мача от резервната скамейка

- Поддържаш ли връзка с друг холандец - Дъстли Мулдер? Той все още е в Левски и играе много добре.
- Чуваме се по интернет от време на време. Знам, че играе наистина добре този сезон. Той е отличен играч, тъй че това не ме изненадва.

- Тянжин (Теда) иска ли да те задържи?
- Няма да се върна в отбора през следващата година. Изкарах чудесен период там, всичко ми хареса. Но имам нужда от друго предизвикателство. Дадох каквото мога на Тянжин и се разделяме с приятелски чувства.

- Пише се, че много отбори те искат. Може ли да ми кажеш кои са или поне от кои страни?
- Да, има и други отбори от Китай, от Азия и от Европа, които се интересуват от мен. Но какво вече казах още няма нищо официално и сме в процес на изчакване.

- Ти къде искаш да играеш най-много?
- За мен няма значение къде ще отида. Семейството ми е готово да ме последва навсякъде, а това е най-важно. Аз съм убеден в моите качества и знам, че ще вкарвам навсякъде.

- Познаваш ли Мартин Камбуров? Той игра в Далиан и сега подписа с ЦСКА.
- Да, познавам Камбуров. Говорихме миналата година след мача ни с Далиен. Завършихме 1:1, а той ни вкара гола. Приятен човек е. Надявам се да се справя добре, но не и срещу Левски (смее се).

- Къде ще прекараш Нова година?
- Ще бъде с моето семейство и с приятели. Ще изпия няколко бири (смее се). Пожелавам на Левски и на всички фенове на отбора щастлива нова година и отборът да стане шампион.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 27 дек 2012 19:30

Играчът на Левски Антонио Вутов получи приза за „Откритие на годината“.

Браво на нашето момче. Дано стане легенда на Левски.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 27 дек 2012 20:52

Приятели, някой би ли ми препоръчал някоя книга за любимия отбор?
Само Левски!

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 27 дек 2012 22:54

siniq_fen написа:Приятели, някой би ли ми препоръчал някоя книга за любимия отбор?

http://www.ultrasbooks.com/
Изображение

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 28 дек 2012 00:33

Levski4Ever написа:
siniq_fen написа:Приятели, някой би ли ми препоръчал някоя книга за любимия отбор?

http://www.ultrasbooks.com/

Точно я прочетох :)
Само Левски!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 28 дек 2012 13:25

Феновете на ЦСКА: Да видиш "Герена" сринат - безценно

Фенове на ЦСКА веднага си направиха гавра с предстоящата мащабна реконструкция на стадиона на Левски "Георги Аспарухов", като изкопираха известна реклама на кредитни карти.
Текстът обаче този път е "Кибрит - 0,05 лв, фитил - 5 лв, динамит - 200 лв. Да видиш "Герена" сринат до основи - безценно".

Привържениците на червените искат да знаят как ще се финансира строежа и дали държавата и община София участват под някаква форма. По форумите привържениците изразяват притесненията си, че любимият им клуб е пренебрегнат и пак ще остане на сухо.

"24 часа"

Колко са жалки...

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 28 дек 2012 14:02

Само дето никой няма да ни помага, ама.. :evil: Дори, ако могат да се дарят някакви средства за стадиона, бих помогнала с радост

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 28 дек 2012 14:43

ralka_levskarka написа:Само дето никой няма да ни помага, ама.. :evil: Дори, ако могат да се дарят някакви средства за стадиона, бих помогнала с радост

Колко е хубаво да видиш как един фен се радва истински за отбора си ! Браво Ралке , дори и да си момиче рядко могат да се прочетат такива думи !

Върни се в “Левски”