Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Batkoto » 19 дек 2012 11:44

изяснил съм си единствено, че търсите под вола теле ;) :lol:
точно в подуене да говорят за нагласяне и комбинации е малко като в приказката " крадеца вика,дръжте крадеца " ;)
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 19 дек 2012 12:00

Batkoto написа:изяснил съм си единствено, че търсите под вола теле ;) :lol:
точно в подуене да говорят за нагласяне и комбинации е малко като в приказката " крадеца вика,дръжте крадеца " ;)

5-10 човека във форума да търсят "под вола теле" не е толкова страшно.

По-страшно е журналисти с глас в общественото пространство, треньор и хиляди фенове на ЦСКА да търсят Директива. И като не я намериха, изчакаха 6-7 месеца и пак подеха песента. ;)

А ако говорим за комбинации, то чисти няма. И специално ТИТАНичният ЦСКА е доста напред в класацията. За наше съжаление, нерядко в парньорство с Бай Ганя.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 19 дек 2012 16:07

RIR написа:
Batkoto написа::lol: :lol: :lol: какво се оказва, че нареждат жребия за купата за да им е лесно на ЦСКА, защо ни натресоха Лудогорец още в първия кръг тогава многознайковци, сигурно е бил най-лесния съперник нали ;)

Ако някой говори за нареждане на жребия, то това е защото човек от форума каза с точност кой ще се падне на Левски, както и кой ще е домакин/гост в първия/втория мач.

Същият човек наполовина позна и с кого ще играе ЦСКА, в смисъл, че беше казал Славия или Локомотив София. Това, разбира се, може да е случайност, при шанс... 1/14 за жребия на Левски и ако комбинираш и предположението за ЦСКА става съвсем голяма случайноста.

А дали жребия е манипулиран и цялата надпревара ставаше дума само в посока Славия. Дано си си изяснил нещата.

А сега, бягай да видиш поредната тема "Вън Боклуците". :mrgreen:

2 дена преди жребия аз посочих същите двойки и дори не предполагах Славия, а направо си избрах Локо Сф, а на вас Литекс. И на мен ли някой ми е казал, че жребия е нагласен. И да ми е казал, аз не помня.
Не разбрах само от този цитат, защо ЦСКА трябваше да се пада със Славия, щом предварително е ясно, че Славия ще вземе купата? Тоест ЦСКА трябваше да легне на Славия или какво?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 дек 2012 06:09

Бе вие не знаете ли новата директива? Купата е за Кокала!
Последна промяна от metodito на 20 дек 2012 06:12, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 22 дек 2012 12:01

Официално - Йовов ще играе поне до лятото

"Загубата от ЦСКА боли повече от тази в Сараево", признава Бижутера

Христо Йовов потвърди информацията, че няма да слага край на професионалната си кариера по време на зимната пауза. Бижутера заяви, че има договор с Левски до лятото на 2013 година и смята да го изпълни докрай. В същото време той тегли черта на есенния дял, като според него най-тежка е била загубата от ЦСКА, а не поражението от ФК Сараево и отпадането от Лига Европа.

"Имам договор с клуба до юни 2013 година и смятам да го изпълня. Когато мога, ще помагам, когато не - седя и чакам. Помагам на футболистите в съблекалнята и на тренировките. Това е моята задача. Пред всички ще обявя какви са моите намерения за след юни догодина", разсея съмненията Йовов.

"През този сезон най ме е яд за загубата от ЦСКА. Тя се дължи на това, че доста от новите момчета нямаха представа какво е това дерби. Трябваше им време да осъзнаят. За мен винаги най-болезнените загуби са били от ЦСКА. Всеки друг може да казва, че това е поражението от Сараево. Да, то беше тежко, но не толкова болезнено, колкото това от вечния враг", допълва Бижутера.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 22 дек 2012 12:02

Бижутера: Синята идея няма край, Левски е най-великият клуб в България

"Чужденец от класата на Лусио Вагнер не е идвал у нас и никога няма да бъде забравен", сигурен е Йовов

Най-опитният футболист на Левски Христо Йовов сподели някои незабравими спомени за него от последния му престои на Герена. Нека припомним, че преди няколко години самият Йовов плати трансферната си сума, за да акостира в любимия си отбор.

"Пожелавам на никого да не му се случва това, дано не го виждаме никога. Ще пожелая на всички да бъдат здрави и по всякаквъв начин да се опитат да стигнат до Левски, да влязат в съблекалнята на Герена. Защото това е най-великият клуб в България. Който усети това нещо веднъж, трудно би си тръгнал от Левски", сигурен е Бижутера.

"Синята идея е имала начало, но никога няма да има край. Това са нещата, които няма как да се спрат. Просто те са нормални на живота. Смятам дори, че с времето те ще се развият и ще станат по-големи", добави Йовов.

Той сподели и възхищението си от качествата на Лусио Вагнер, с когото бяха съотборници по лявото крило в Дрийм тийма на Станимир Стоилов. Футболист като Лусио Вагнер никога няма да бъде забравен дори от феновете, а не само от мен. Мисля, че всички ще се съгласят с мнението ми, че такъв класен чужденце, не е идвал в България", каза още Ицо за Тема Спорт.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 22 дек 2012 12:39

Наистина Вагнер няма да бъде забравен. Уникален футболист, който дори и чужденец, обичаше клуба със сърцето си :( :!:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 22 дек 2012 13:25

tevez написа:Официално - Йовов ще играе поне до лятото

Това заплаха ли е?
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 дек 2012 19:11

tevez написа:....

"През този сезон най ме е яд за загубата от ЦСКА. Тя се дължи на това, че доста от новите момчета нямаха представа какво е това дерби. Трябваше им време да осъзнаят. За мен винаги най-болезнените загуби са били от ЦСКА. Всеки друг може да казва, че това е поражението от Сараево. Да, то беше тежко, но не толкова болезнено, колкото това от вечния враг", допълва Бижутера.

Ама че наглост :evil: А старите момчета какво показаха :?: :evil:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 23 дек 2012 01:28

Batkoto написа::lol: :lol: :lol: какво се оказва, че нареждат жребия за купата за да им е лесно на ЦСКА, защо ни натресоха Лудогорец още в първия кръг тогава многознайковци, сигурно е бил най-лесния съперник нали ;)

Лудогорец ви легна.

Върни се в “Левски”