точно в подуене да говорят за нагласяне и комбинации е малко като в приказката " крадеца вика,дръжте крадеца "

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Batkoto написа:изяснил съм си единствено, че търсите под вола теле![]()
![]()
точно в подуене да говорят за нагласяне и комбинации е малко като в приказката " крадеца вика,дръжте крадеца "
RIR написа:Batkoto написа::lol:![]()
какво се оказва, че нареждат жребия за купата за да им е лесно на ЦСКА, защо ни натресоха Лудогорец още в първия кръг тогава многознайковци, сигурно е бил най-лесния съперник нали
Ако някой говори за нареждане на жребия, то това е защото човек от форума каза с точност кой ще се падне на Левски, както и кой ще е домакин/гост в първия/втория мач.
Същият човек наполовина позна и с кого ще играе ЦСКА, в смисъл, че беше казал Славия или Локомотив София. Това, разбира се, може да е случайност, при шанс... 1/14 за жребия на Левски и ако комбинираш и предположението за ЦСКА става съвсем голяма случайноста.
А дали жребия е манипулиран и цялата надпревара ставаше дума само в посока Славия. Дано си си изяснил нещата.
А сега, бягай да видиш поредната тема "Вън Боклуците".
tevez написа:Официално - Йовов ще играе поне до лятото
tevez написа:....
"През този сезон най ме е яд за загубата от ЦСКА. Тя се дължи на това, че доста от новите момчета нямаха представа какво е това дерби. Трябваше им време да осъзнаят. За мен винаги най-болезнените загуби са били от ЦСКА. Всеки друг може да казва, че това е поражението от Сараево. Да, то беше тежко, но не толкова болезнено, колкото това от вечния враг", допълва Бижутера.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Batkoto написа::lol:![]()
какво се оказва, че нареждат жребия за купата за да им е лесно на ЦСКА, защо ни натресоха Лудогорец още в първия кръг тогава многознайковци, сигурно е бил най-лесния съперник нали
Потребители, разглеждащи този форум: ihtiandar, miro_rz, vasilnv и 22 госта