Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот Michael_Buble » 21 юни 2019 13:43

mikata написа:Няма стигане на Лудогорец
- Мавис Чибота - 1.1 милиона евро

- Дан Битон - 1.250 милиона евро

- Джордан Икоко - 1 милион евро

- Жоржиньо - 700-800 хиляди евро

"Никога не съм виждал торба с пари да вкарва гол"- Йохан Кройф
Колко добре го е казал великият Йохан!!!
Не се пръвъзнасяйте от цифрите на Разград.
Важно е степента на колектив, който ще сформира Хубчев и обиграността ни впоследствие. Справка- Лестър Сити, сезон 2016г.
Виждаме с очите си как играчи за 10-20млн. се оказват пълни разочарования, па камо ли такива за по милионче.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 21 юни 2019 13:59

Доста любопитно ще ми е да направим сравнение след нова година дали Франко Мазурек или Диего Фабрини притежава по-голям футболен потенциал ????
Колкото до очакваните нови - на този етап може да не привлечем ляв бек и крило но е жизненоважно привличането на много добър централен нападател - очаква се той да е французин........

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 21 юни 2019 14:00

noo написа:
sinfen14 написа:Павел Колев абсолютно никога не е казвал,че ще привличаме само български играчи.Как живеете,бе,хора?Как се справяте в ежедневието с това непрестанно мрънкане.Аз разбирам,че грешки се правят.Както съм сигурен,че и вие правите такива в ежедневието си.Но ние наистина сме ужасни мрънкалници......Какви български играчи?Тия които падат от Косово ли да вземем...Аз ако бях на мястото на modor,не тема за мрънкане,а половината щях да съм ви баннал отдавна.По-добре 5 човека да пишат тук,но да може да се води някаква нормална дискусия....
Пробвахме да привлечем български играчи. Кр. Димитров се оказа непродаваем с тия 500 к евро. Здравко Димитров същата работа - неговата цена се оказа 400 к евро. Оказа се, че и българските играчи може да ги вземеш само със свободен трансфер. :)

И аз се чудя какви са тия цифри. 400 хил евро, 500 хил евро, ама когато ги иска Левски. Ако е Лудогорец същите цифри, ама в лева. Да са живи и здрави и Кр. и ЗДР. Димитров, да си ги продадат за милиони и да успеят в чужбина. Българските играчи не са ни по джоба на нас. Българите са прекалено добри и скъпи за българското първенство. Те са за втора полска, руска, турска и унгарска група.
110 години любов!

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 21 юни 2019 14:12

groti написа:
noo написа:
sinfen14 написа:Павел Колев абсолютно никога не е казвал,че ще привличаме само български играчи.Как живеете,бе,хора?Как се справяте в ежедневието с това непрестанно мрънкане.Аз разбирам,че грешки се правят.Както съм сигурен,че и вие правите такива в ежедневието си.Но ние наистина сме ужасни мрънкалници......Какви български играчи?Тия които падат от Косово ли да вземем...Аз ако бях на мястото на modor,не тема за мрънкане,а половината щях да съм ви баннал отдавна.По-добре 5 човека да пишат тук,но да може да се води някаква нормална дискусия....
Пробвахме да привлечем български играчи. Кр. Димитров се оказа непродаваем с тия 500 к евро. Здравко Димитров същата работа - неговата цена се оказа 400 к евро. Оказа се, че и българските играчи може да ги вземеш само със свободен трансфер. :)

И аз се чудя какви са тия цифри. 400 хил евро, 500 хил евро, ама когато ги иска Левски. Ако е Лудогорец същите цифри, ама в лева. Да са живи и здрави и Кр. и ЗДР. Димитров, да си ги продадат за милиони и да успеят в чужбина. Българските играчи не са ни по джоба на нас. Българите са прекалено добри и скъпи за българското първенство. Те са за втора полска, руска, турска и унгарска група.

Е нали знаеш поговорката "Ден година храни".400 000 евро за Здравко Димитров е трагикомично.То затова и тоя анимационен герой,както и ония другия от Металик Сопот ще си останат в кафЕвата лига.Но нищо...Важното е,че ПК е казал,че ще се привличат само българи и otnowo ni luje bradq!!!11!!1

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 21 юни 2019 14:19

ikar написа:Доста любопитно ще ми е да направим сравнение след нова година дали Франко Мазурек или Диего Фабрини притежава по-голям футболен потенциал ????
Колкото до очакваните нови - на този етап може да не привлечем ляв бек и крило но е жизненоважно привличането на много добър централен нападател - очаква се той да е французин........

французин тип Бензема, французин тип Погба или французин тип Жиру? :mrgreen:

atanasovt049

Мнениеот atanasovt049 » 21 юни 2019 14:20

groti написа:
От сегашните футболисти имаме такива, които са играли и в групите на ШЛ. Можеш да се сетиш кои са те. Иначе съвсем скоро освободихме (правилно) и такъв, който се е подвизавал в английската ВЛ, Серия А и т.н. :)

Имаме един, дето игра едно полувреме, но по-добре да не го беше правил. Другият е на преклонна възраст.

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 21 юни 2019 14:21

helic написа:
ikar написа:Доста любопитно ще ми е да направим сравнение след нова година дали Франко Мазурек или Диего Фабрини притежава по-голям футболен потенциал ????

французин тип Бензема, французин тип Погба или французин тип Жиру? :mrgreen:

Дано не е тип Валбуена, че такова мрънкане ще падне относно ръста му..., пък и някой килограмче ако има отгоре :) :)
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 21 юни 2019 14:29

atanasovt049 написа:
groti написа:
От сегашните футболисти имаме такива, които са играли и в групите на ШЛ. Можеш да се сетиш кои са те. Иначе съвсем скоро освободихме (правилно) и такъв, който се е подвизавал в английската ВЛ, Серия А и т.н. :)

Имаме един, дето игра едно полувреме, но по-добре да не го беше правил. Другият е на преклонна възраст.

Кой е играл едно полувреме?

atanasovt049

Мнениеот atanasovt049 » 21 юни 2019 14:42

drvasko98 написа:Кой е играл едно полувреме?

Михайлов :mrgreen:

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 21 юни 2019 14:51

atanasovt049 написа:
drvasko98 написа:Кой е играл едно полувреме?

Михайлов :mrgreen:
Михайлов в Твенте има 7 мача в ШЛ.

Върни се в “Левски”