Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Мнениеот modor » 05 фев 2019 10:44

W84me написа:
mikata написа:Започва звездната селекция на г-н Божков!

Сега ще ги изкъртим с момчета спали на Герена :mrgreen: :mrgreen:

Божката Митрев ли се връща :mrgreen:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 фев 2019 10:44

Аз пък се надявам да уредим и Божинката и Райнов, и Жиката. И тримата още на пръв поглед може да им намериш косур, предполагам - Живко-старичък, Божинката - бохем-сваляч, меренге-меренге, Райнов... щото е Райнов. :lol: Но, това е шанс за милион за Валери да се докаже на високо ниво кой е и кой беше. Кой знае, ако не бяха онези контузии и се беше наложил в Сити. Жиката - опитен, на тези години не е Джеки Чан, предполагам. Райнов ми е голяма загадка. Щом националния тренер го вика, значи има защо. Но особено много се надявам на Дерменджиев.

Очаквах Славиша да промени постройка, схема, да видя нещо интересно като есента на Роси. Или когато Петрович при ограничен ресурс и толкова много халфове, измисли най-доброто, което в случая беше 4-1-4-1.

Българите трябва да ни опре ножа до кокала, за да се събудим. Дано и тук е такъв случая. А не да влезе просто ножа по-дълбоко.

Потребителски аватар
Geonik
Контакти:

Мнениеот Geonik » 05 фев 2019 10:50

t0bl3ro_bg написа:Дано се разминат с райнов !!!
Имаш двама юноши за налагане в тази зона, а сега с Тиам е идеалният момент. Всичко това - безплатно. Без цигански номера и въртележки. Без после да се чудиш как да го махнеш бъдещия бегач от локо горнa.

Другото което е - ако той толкова иска в Левски можеше да склони онея да го пуснат, тъй като е в последните си месеци договорът му и той е от т.н. по-силната страна на масата, защото онези рискуват после да не получат и стотинка. Сегс трябвало да се плаща заложената клауза и то накрая.

И какво да направи Райнов? Да бойкотира Берое ли? Да играе симулативно, че да го пуснат без пари? Ако направи това, за да дойде в "Левски", то той си плюе в лицето и няма да го вземат и в Горно Нанадолнище. Естествено е Берое да иска да вземат за него парички, а и "Левски" са им преки конкуренти за ЕКТ.
Райнов ясно си каза. Искам в "Левски", но да се разберат клубовете по между си. Точка.
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 фев 2019 10:56

t0bl3ro_bg написа:
TristaNNN написа:
t0bl3ro_bg написа:
TristaNNN написа:[offtopic]
t0bl3ro_bg написа:Какво му е притеснителното ПФК Левски да фалира и да започне от по-ниските нива, не нулата, защото ще стоят дълговете ? Ще станете от друг отбор ли ?
Няма да има чужденци и искат не искат ще трябва да налагат и правят БГ Левски.
Дълговете ще трябва да почнат да се обслужват.
За съжаление не вярвам, че дори един фалит ще стресне тоя дето ще има смелостта да ни вземе и ще почне да работи в насока намаляването им.

Ясно е кой ще бъде шампион следващите години, така че е все тая дали сме в лигата и играем бараж за отпадане в първи кръг.
Изобщо не ме плаши фалит. Плашат ме тея дето вземат ПФК Левски и си рекламират бизнеса и напускат, а оставят една голяма дупка.

Сега не виждам нещо по-различно от будна кома, дори е доста зле положението.
Плащат се нереални пари за играене на хоро и 90% от сложилите "сини" очила си мислят, че с 6-7 мача победи ще станем шампиони и всичко е ток. Та даже и са готови да си дадат задника на звезди, опряли до ПФК Левски, неможещи два паса да вържат.
Самозалъгване вече 10 години, а дълговете правят труп-труп.

Година по година, вече повече от 10-на даже.
[/offtopic]
Ми, хубаво тогава. Закривай и всичко да се свършва по тая логика. Да опозорим институция на 100 години, но да мирясат всички, баси :!:

Рейнджърс като фалираха опозориха ли се ? :?
Само тука сме в заблуда, че това не може да ни сполети и е нещо мега долно и мръсно.

Боя се, че не схващаш голямата картинка на футбола у нас и в частност мястото на Левски днес, както и нравите на Бай Ганьо на фона на целия тоя пейзаж, като не искам да влагам обида към теб или когото и да е в това. Опитай да ме убедиш в противното. Очаквам да вложиш добри аргументи, а аз ще ги прочета и ще ти отговоря утре. :!:

Нямам поставена цел да убеждавам когото и да било. Това е мнението ми и не го натяквам. Не си позволявам субективизъм и "сини" очила. Левски дали ще е в А група или във В все ще си е Отбора на народа. Не знам какво ви е толкова страх от тоя фалит, който заради сектора така или иначе се очакваше. Не е нужно да си експерт, за да сметнеш, че не може да се избие за обещания период. От там се забатачиха нещата. Левски от 10 години не е фактор, за да е важен за футбола в БГ точно в момента. За феновете винаги ще бъде.

И пак казвам - фалит не значи нито заличаване, нито оздравяване. В нашия случай е "стечение на обстоятелствата" и напълно "логичен".

Мен лично не ме притеснява фалит, нито ме притесняват областните групи, нито перспективата да ходим по селските стадиони и да пляскаме на дечурлигата със сини фланелки. Проблемът е, че такива сини родолюбци сме много малко на фона на цялата синя маса, която, за съжаление, е на стадиона само когато отборът е в "розово" състояние (справка последния финал за купата, Верея и т.н.). Когато обаче нещата заскърцат се почва с "нема им стъпим" и "спирам да гледам тия нещастници". Сетне се вижда и посещаемостта, като тука говорим просто за някой загубен мач. При това положение, според тебе, колко хора ще останат изобщо да се интересуват от отбора след евентуален фалит и предстоящи романтични селски срещи? Да, ще има едно здраво ядро от 200-500 души, ама дотам. Просто интересът към Левски рязко ще секне, което ще е равносилно на смърт за нас. Така си мисля аз поне, затова фалит не бива да стои на дневен ред.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 05 фев 2019 11:07

wilge написа:
Kotooshu написа:...
п.п.
освен че се надявам клуба да заработи правилно и дано стане , се надявам да си изплатим шибаните дългове , и изобщо не се надявам на черепи и неговите производни !

А-ха, разбирам! Ти ще се бръкнеш с двадесет и няколко милиона.

1 към 1 с чорбарсите приказки , поздравления ... радвай се на поредния мафиот , твое право си е 8-)
Г-н Васил Крумов Божков :mrgreen: Бързо ще припознаете всякакъв урод с име "Левски"
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 05 фев 2019 11:09

Geonik написа:
t0bl3ro_bg написа:Дано се разминат с райнов !!!
Имаш двама юноши за налагане в тази зона, а сега с Тиам е идеалният момент. Всичко това - безплатно. Без цигански номера и въртележки. Без после да се чудиш как да го махнеш бъдещия бегач от локо горнa.

Другото което е - ако той толкова иска в Левски можеше да склони онея да го пуснат, тъй като е в последните си месеци договорът му и той е от т.н. по-силната страна на масата, защото онези рискуват после да не получат и стотинка. Сегс трябвало да се плаща заложената клауза и то накрая.

И какво да направи Райнов? Да бойкотира Берое ли? Да играе симулативно, че да го пуснат без пари? Ако направи това, за да дойде в "Левски", то той си плюе в лицето и няма да го вземат и в Горно Нанадолнище. Естествено е Берое да иска да вземат за него парички, а и "Левски" са им преки конкуренти за ЕКТ.
Райнов ясно си каза. Искам в "Левски", но да се разберат клубовете по между си. Точка.

Нали се сещаш, че изброеното не е единственото, което може да се използва като "оръжие" ?
Все пак има агент на когото уж вярва. Там е играта.

Като при 6 оставащи месеца ще плащаш откупната клауза, ми плати я при 12,18,24 и т.н.
Включи някой юноша в сделката да отиде под наем, смъкни парите.
Не съм имал изобщо предвид да бойкотира и т.н. Тогава хептен не ми трябва.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 05 фев 2019 11:20

TristaNNN написа:
t0bl3ro_bg написа:
TristaNNN написа:
t0bl3ro_bg написа:
TristaNNN написа:[offtopic]
t0bl3ro_bg написа:Какво му е притеснителното ПФК Левски да фалира и да започне от по-ниските нива, не нулата, защото ще стоят дълговете ? Ще станете от друг отбор ли ?
Няма да има чужденци и искат не искат ще трябва да налагат и правят БГ Левски.
Дълговете ще трябва да почнат да се обслужват.
За съжаление не вярвам, че дори един фалит ще стресне тоя дето ще има смелостта да ни вземе и ще почне да работи в насока намаляването им.

Ясно е кой ще бъде шампион следващите години, така че е все тая дали сме в лигата и играем бараж за отпадане в първи кръг.
Изобщо не ме плаши фалит. Плашат ме тея дето вземат ПФК Левски и си рекламират бизнеса и напускат, а оставят една голяма дупка.

Сега не виждам нещо по-различно от будна кома, дори е доста зле положението.
Плащат се нереални пари за играене на хоро и 90% от сложилите "сини" очила си мислят, че с 6-7 мача победи ще станем шампиони и всичко е ток. Та даже и са готови да си дадат задника на звезди, опряли до ПФК Левски, неможещи два паса да вържат.
Самозалъгване вече 10 години, а дълговете правят труп-труп.

Година по година, вече повече от 10-на даже.
[/offtopic]
Ми, хубаво тогава. Закривай и всичко да се свършва по тая логика. Да опозорим институция на 100 години, но да мирясат всички, баси :!:

Рейнджърс като фалираха опозориха ли се ? :?
Само тука сме в заблуда, че това не може да ни сполети и е нещо мега долно и мръсно.

Боя се, че не схващаш голямата картинка на футбола у нас и в частност мястото на Левски днес, както и нравите на Бай Ганьо на фона на целия тоя пейзаж, като не искам да влагам обида към теб или когото и да е в това. Опитай да ме убедиш в противното. Очаквам да вложиш добри аргументи, а аз ще ги прочета и ще ти отговоря утре. :!:

Нямам поставена цел да убеждавам когото и да било. Това е мнението ми и не го натяквам. Не си позволявам субективизъм и "сини" очила. Левски дали ще е в А група или във В все ще си е Отбора на народа. Не знам какво ви е толкова страх от тоя фалит, който заради сектора така или иначе се очакваше. Не е нужно да си експерт, за да сметнеш, че не може да се избие за обещания период. От там се забатачиха нещата. Левски от 10 години не е фактор, за да е важен за футбола в БГ точно в момента. За феновете винаги ще бъде.

И пак казвам - фалит не значи нито заличаване, нито оздравяване. В нашия случай е "стечение на обстоятелствата" и напълно "логичен".

Мен лично не ме притеснява фалит, нито ме притесняват областните групи, нито перспективата да ходим по селските стадиони и да пляскаме на дечурлигата със сини фланелки. Проблемът е, че такива сини родолюбци сме много малко на фона на цялата синя маса, която, за съжаление, е на стадиона само когато отборът е в "розово" състояние (справка последния финал за купата, Верея и т.н.). Когато обаче нещата заскърцат се почва с "нема им стъпим" и "спирам да гледам тия нещастници". Сетне се вижда и посещаемостта, като тука говорим просто за някой загубен мач. При това положение, според тебе, колко хора ще останат изобщо да се интересуват от отбора след евентуален фалит и предстоящи романтични селски срещи? Да, ще има едно здраво ядро от 200-500 души, ама дотам. Просто интересът към Левски рязко ще секне, което ще е равносилно на смърт за нас. Така си мисля аз поне, затова фалит не бива да стои на дневен ред.

Има го и това. Ще разберем какво-що.
Винаги го е имало това последните 20 години с "нема им стъпим", дори когато ставахме шампиони и имаше фалове срещу отбори тип беласица.

Аз до такава фаза не съм стигал, дори когато усмивката им беше треньор. Просто си обещах, че докато тоя не го махнат няма да отида да го гледам със страхливия му футбол, а те тогава дори биеха. То па не трябваше и да чакам дълго - още същата седмица си замина пича. В един момент започва да писва, както писна и с оня от Ман Юнайтед, но не съм спрял да ходя да го гледам как се разкарва. В крайна сметка има много по-важни неща от това да си късаш нервите с някви белмонтовци, кабрали и т.н. След тия резили 2008/9 - ~ 90% от хората са претръпнали вече и им е все тая какво става. На мен ми е все тая също дали ще ги гледам със сТартак търнава или с Челси. Когато имам възможност - ходя, когато не - не.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 05 фев 2019 12:24

http://kanal3.bg/news/sport/football/92518-Valeri-Bodzinov-otkaza-na-Levski
Двете страни не са се разбрали за заплатата на футболиста

Ако това е истина въбще - не ни трябва хептен.
Така и така не го искам.
Рита за без пари в НЙ, а сега от ПФК Левски ще прави. :evil: :evil: :evil:

За съжаление едва ли е истина :lol:

Най-вероятно заплатата му и онзи от берое ще бъдат покрити с трансфер на кабралата.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 05 фев 2019 12:41

Божинов и днес е във Враца,май няма да идва :roll:
http://www.vratzadnes.com/page.php?n=19 ... WJNq0iozt8
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 05 фев 2019 13:26

На Перукан синчето, зета и дясната ръка при нас... Стягайте нервите първата грешка за нас и ще ги чуят във всички съседни галактики.Миланов е лидер и две години по млад от Йордан Минев когато игра с успех в ШЛ.Предпочитам всички спрягани пред шляката.... Ривалдинио, Белмонт, Белайд, Буш и кой ли още не, успех и само Левски

Върни се в “Левски”