W84me написа:mikata написа:Започва звездната селекция на г-н Божков!
Сега ще ги изкъртим с момчета спали на Герена![]()
Божката Митрев ли се връща

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
W84me написа:mikata написа:Започва звездната селекция на г-н Божков!
Сега ще ги изкъртим с момчета спали на Герена![]()
t0bl3ro_bg написа:Дано се разминат с райнов !!!
Имаш двама юноши за налагане в тази зона, а сега с Тиам е идеалният момент. Всичко това - безплатно. Без цигански номера и въртележки. Без после да се чудиш как да го махнеш бъдещия бегач от локо горнa.
Другото което е - ако той толкова иска в Левски можеше да склони онея да го пуснат, тъй като е в последните си месеци договорът му и той е от т.н. по-силната страна на масата, защото онези рискуват после да не получат и стотинка. Сегс трябвало да се плаща заложената клауза и то накрая.
t0bl3ro_bg написа:TristaNNN написа:t0bl3ro_bg написа:TristaNNN написа:[offtopic][/offtopic]t0bl3ro_bg написа:Какво му е притеснителното ПФК Левски да фалира и да започне от по-ниските нива, не нулата, защото ще стоят дълговете ? Ще станете от друг отбор ли ?
Няма да има чужденци и искат не искат ще трябва да налагат и правят БГ Левски.
Дълговете ще трябва да почнат да се обслужват.
За съжаление не вярвам, че дори един фалит ще стресне тоя дето ще има смелостта да ни вземе и ще почне да работи в насока намаляването им.
Ясно е кой ще бъде шампион следващите години, така че е все тая дали сме в лигата и играем бараж за отпадане в първи кръг.
Изобщо не ме плаши фалит. Плашат ме тея дето вземат ПФК Левски и си рекламират бизнеса и напускат, а оставят една голяма дупка.
Сега не виждам нещо по-различно от будна кома, дори е доста зле положението.
Плащат се нереални пари за играене на хоро и 90% от сложилите "сини" очила си мислят, че с 6-7 мача победи ще станем шампиони и всичко е ток. Та даже и са готови да си дадат задника на звезди, опряли до ПФК Левски, неможещи два паса да вържат.
Самозалъгване вече 10 години, а дълговете правят труп-труп.
Година по година, вече повече от 10-на даже.
Ми, хубаво тогава. Закривай и всичко да се свършва по тая логика. Да опозорим институция на 100 години, но да мирясат всички, баси
Рейнджърс като фалираха опозориха ли се ?![]()
Само тука сме в заблуда, че това не може да ни сполети и е нещо мега долно и мръсно.
Боя се, че не схващаш голямата картинка на футбола у нас и в частност мястото на Левски днес, както и нравите на Бай Ганьо на фона на целия тоя пейзаж, като не искам да влагам обида към теб или когото и да е в това. Опитай да ме убедиш в противното. Очаквам да вложиш добри аргументи, а аз ще ги прочета и ще ти отговоря утре.
Нямам поставена цел да убеждавам когото и да било. Това е мнението ми и не го натяквам. Не си позволявам субективизъм и "сини" очила. Левски дали ще е в А група или във В все ще си е Отбора на народа. Не знам какво ви е толкова страх от тоя фалит, който заради сектора така или иначе се очакваше. Не е нужно да си експерт, за да сметнеш, че не може да се избие за обещания период. От там се забатачиха нещата. Левски от 10 години не е фактор, за да е важен за футбола в БГ точно в момента. За феновете винаги ще бъде.
И пак казвам - фалит не значи нито заличаване, нито оздравяване. В нашия случай е "стечение на обстоятелствата" и напълно "логичен".
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
wilge написа:Kotooshu написа:...
п.п.
освен че се надявам клуба да заработи правилно и дано стане , се надявам да си изплатим шибаните дългове , и изобщо не се надявам на черепи и неговите производни !
А-ха, разбирам! Ти ще се бръкнеш с двадесет и няколко милиона.
Geonik написа:t0bl3ro_bg написа:Дано се разминат с райнов !!!
Имаш двама юноши за налагане в тази зона, а сега с Тиам е идеалният момент. Всичко това - безплатно. Без цигански номера и въртележки. Без после да се чудиш как да го махнеш бъдещия бегач от локо горнa.
Другото което е - ако той толкова иска в Левски можеше да склони онея да го пуснат, тъй като е в последните си месеци договорът му и той е от т.н. по-силната страна на масата, защото онези рискуват после да не получат и стотинка. Сегс трябвало да се плаща заложената клауза и то накрая.
И какво да направи Райнов? Да бойкотира Берое ли? Да играе симулативно, че да го пуснат без пари? Ако направи това, за да дойде в "Левски", то той си плюе в лицето и няма да го вземат и в Горно Нанадолнище. Естествено е Берое да иска да вземат за него парички, а и "Левски" са им преки конкуренти за ЕКТ.
Райнов ясно си каза. Искам в "Левски", но да се разберат клубовете по между си. Точка.
TristaNNN написа:t0bl3ro_bg написа:TristaNNN написа:t0bl3ro_bg написа:TristaNNN написа:[offtopic][/offtopic]t0bl3ro_bg написа:Какво му е притеснителното ПФК Левски да фалира и да започне от по-ниските нива, не нулата, защото ще стоят дълговете ? Ще станете от друг отбор ли ?
Няма да има чужденци и искат не искат ще трябва да налагат и правят БГ Левски.
Дълговете ще трябва да почнат да се обслужват.
За съжаление не вярвам, че дори един фалит ще стресне тоя дето ще има смелостта да ни вземе и ще почне да работи в насока намаляването им.
Ясно е кой ще бъде шампион следващите години, така че е все тая дали сме в лигата и играем бараж за отпадане в първи кръг.
Изобщо не ме плаши фалит. Плашат ме тея дето вземат ПФК Левски и си рекламират бизнеса и напускат, а оставят една голяма дупка.
Сега не виждам нещо по-различно от будна кома, дори е доста зле положението.
Плащат се нереални пари за играене на хоро и 90% от сложилите "сини" очила си мислят, че с 6-7 мача победи ще станем шампиони и всичко е ток. Та даже и са готови да си дадат задника на звезди, опряли до ПФК Левски, неможещи два паса да вържат.
Самозалъгване вече 10 години, а дълговете правят труп-труп.
Година по година, вече повече от 10-на даже.
Ми, хубаво тогава. Закривай и всичко да се свършва по тая логика. Да опозорим институция на 100 години, но да мирясат всички, баси
Рейнджърс като фалираха опозориха ли се ?![]()
Само тука сме в заблуда, че това не може да ни сполети и е нещо мега долно и мръсно.
Боя се, че не схващаш голямата картинка на футбола у нас и в частност мястото на Левски днес, както и нравите на Бай Ганьо на фона на целия тоя пейзаж, като не искам да влагам обида към теб или когото и да е в това. Опитай да ме убедиш в противното. Очаквам да вложиш добри аргументи, а аз ще ги прочета и ще ти отговоря утре.
Нямам поставена цел да убеждавам когото и да било. Това е мнението ми и не го натяквам. Не си позволявам субективизъм и "сини" очила. Левски дали ще е в А група или във В все ще си е Отбора на народа. Не знам какво ви е толкова страх от тоя фалит, който заради сектора така или иначе се очакваше. Не е нужно да си експерт, за да сметнеш, че не може да се избие за обещания период. От там се забатачиха нещата. Левски от 10 години не е фактор, за да е важен за футбола в БГ точно в момента. За феновете винаги ще бъде.
И пак казвам - фалит не значи нито заличаване, нито оздравяване. В нашия случай е "стечение на обстоятелствата" и напълно "логичен".
Мен лично не ме притеснява фалит, нито ме притесняват областните групи, нито перспективата да ходим по селските стадиони и да пляскаме на дечурлигата със сини фланелки. Проблемът е, че такива сини родолюбци сме много малко на фона на цялата синя маса, която, за съжаление, е на стадиона само когато отборът е в "розово" състояние (справка последния финал за купата, Верея и т.н.). Когато обаче нещата заскърцат се почва с "нема им стъпим" и "спирам да гледам тия нещастници". Сетне се вижда и посещаемостта, като тука говорим просто за някой загубен мач. При това положение, според тебе, колко хора ще останат изобщо да се интересуват от отбора след евентуален фалит и предстоящи романтични селски срещи? Да, ще има едно здраво ядро от 200-500 души, ама дотам. Просто интересът към Левски рязко ще секне, което ще е равносилно на смърт за нас. Така си мисля аз поне, затова фалит не бива да стои на дневен ред.
Потребители, разглеждащи този форум: honda, Ventsi1999 и 13 госта