Левски:Трансферна зима 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Левски:Трансферна зима 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот milen.hristov » 08 фев 2015 23:08

metodito написа:
Ах тоя лош Гонзо,100 тей прай ся?

Чи къ'? Ти не знаеш ли? Гонзо между другото е единственият виновник така титанични имена като Илиан Илиев, Митов и Йоканович да се провалят в "Левски". Всъщност Гонзо не си е тръгвал от "Левски". Иво Тонев не е Иво Тонев, а е Гонзо - с мазна коса и мутра - той е скрития му зъл брат близнак. Гонзо и за наводненията е виновен. Може и да не го знаеш, та да го знаеш. Той и на Любо редкаше състава и за това е провалихме за пореден път.

Момчета предлагам ви да спрете да плюете, а да предприемете така бленуваното изгонване с камъни на Гонзо от пределите на Вселената, защото е повече от видно!, че той носи голяма вина за повечето беди в света днес, и даже Батков е просто подлога на Гозно - един светец, принуден да играе по свирката на вечния злодей! Едно мустакато ангелче просто.
Честно, момчета, направете го! Стига сте бърборили! Дела требе, а не думи!!!

Добре, че голяма част от нормалните левскари не сме псувняри като вас, защото вие сте досущ като онези. Но на тях това им е простено - семката им е такава...

Човекът греши и трудно се оправя. И? Дай да го наричаме с най-тъпи и обидни имена. Е, най-лесно се рита човек, кога е паднал на земята, ама нали знаете кой прави така? ;)
Феновете няма да се справим по-зле със селекцията със сигурност

Видяхме как селектираха феновете Петев (не, че ставаше за треньор на "Левски").

Гонзо "избомби" и тоя човечец...

Тоя "човечец" сам се избомби, търсейки хора напред, вместо тоална промяна отзад, където ни е Ахилесовата пета от Ясен насам.

Ще прозвучи кощунствено от моите уста, но съм съгласен, че сега е момента да му се подаде отново ръка на Гонзо, дори да се провали. И най-вероятно ще стане така, но наистина не е пък и най-черният.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 08 фев 2015 23:10

BadBoy написа:
Player написа:
Betchualeng Arnaikem написа:
ralka_levskarka написа:
tevez написа:Ботев Пд чета, че чакат някакви пари от нас, сигурно за Педро, но те са малък проблем, май става дума за 25 000 евро.

2 мача по 2500 на стадиона х10 лева билет и са изплатени 8-)

2500, от които известен брой влизат без пари. Отделно отбора плаща разходите по мача и сметките ти стават точни като албански калкулатор.

Забравяте че най-вероятно ще има глоби за Левски при домакинството, дали за бомбичка, знаме, хвърлен предмет, скандиране или нещо друго не се знае още, но е ясно че ще го има и тогава к'во праим?

Явно всички забравихте, че всички приходи от входни билети след отчисляване на разходите ще отиват за изплащане на сектора?

Коментират се секторите Б и В, не сектор А

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 08 фев 2015 23:15

ralka_levskarka написа:Нищо ново не е казал Стоев, това за Александров и Крумов мисля, че се знае от всички. Мисълта ми е, че доста преди СС да дойде се написа, "Ал. Ал. е първото ново попълнение на Левски"

И това потвърждава и думите на Херо, че през главата на бъдещият треньор(който и да е той)се е взимало решение от страна на Гонзо за отстраняване на играчи и за някои от привлечените

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 08 фев 2015 23:44

В следващите две контроли най - вероятно Стоев ще избистри състава. Смените ще стават по - малко и така наречените титуляри ще играят повече време. Закъсняхме отново със селекцията, но това са реалностите ( който както иска да го разбира). Състава, според мен, ще изглежда така: Йоргачевич/Тигъра ( тук все още е енигма), Прохазка, Стойчев, Нину, Минев. Гаджев и Бедоя ще играят пред защитата ( Бедоя на няколко пъти игра на този пост в контролите с успех), Аниете - зад нападателя. На фланговете без конкуренция са Педро и Абди ( Краев Не става за титуляр и даже ще стигна по - далеч като кажа, че ми е спорен като качества и като всички наши юноши - безобразно хилав). Близнаците са непостоянни. Да се надяваме, че ще дойде централен нападател, защото ще ме извинявате ама с Домо няма да я бъде. Голмайстор бил.. с тия дузпи дето се дават на поразия в Анталия и Крисия би могла да ни бъде голмайстор. И въпреки всичко мисля, че СС може да раздвижи отбора, дори и с наличния потенциал.. по - малко плюене и повече подкрепа през пролетта!
На 15ти всички в арената ( Ралке, сядай чети, направи си изпита за 20-30мин и мощно за сините)!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 фев 2015 00:32

То пък оставаше Стойчо да каже: "Много харесвам Сашко". Беше ясно, че Сашко е на Гонзо трансфер. ...малоумен трансфер. Дано да греша, ма едва ли. От "Морето" исках да вземем единствено един играч - Бекир Расим. Според мен, ако му се даде шанс, това лапе има бъдеще.

От онази ситуация с Баничката ли беше, тоя Сашко ми е още по-нелеп като човек, даже.
Последна промяна от metodito на 09 фев 2015 00:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 фев 2015 00:33

Последната контрола Йоргачевич я изкара цялата, така че смятам, че там е ясно. На мястото на Гаджев искам да е Велев, с другото сме на едно мнение.

[offtopic]изпитът е устен, поне от СУ си хващам 1ца и Герена ме зове :mrgreen:[/offtopic]
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 09 фев 2015 00:39

140 страници сега а предните години като се сетя и ме боли главата и е все едно и също.Изобщо не е нормално да не можеш да намериш нападател два трансфери прозореца?????????. Мойте лични мотиви срещу Георги са, че превърна Левски в един посредствен отбор на който нашия капитан преди още да се контузи каза ние се борим за 3 МЯСТО, моля всички да ми обяснят кога Левски се е борил за 3 МЯСТО винаги целта е била титлата, ако Кокала беше в състава щеше да избие зъбите на Владко интригата за тези глупости.Това да ти го кажат в средата на първияполусезон е манталитет на ЛУЗЪР, а не на КАПИТАНА НА ЛЕВСКИ СОФИЯ.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 09 фев 2015 01:45

Да - капитана на Левски трябва да се изхвърли като чекия на мокър пясък. Да заяви как ще мачкаме всички и титлата ни е в кърпа вързана, а на есен ще се борим минимум за прескачане на групите на ШЛ. Накрая като завършиме пак на 5 място, ще стане идеален повод на другите да ни подиграват. Те между другото и сега го правят, заради нереалистичните цели които имаме, предвид състоянието на отбора. Слез на земята, 2015 г. сме и Левски е на ръба на фалита. Какви титли, какви 5 лв. Трето място е дори оптимистична прогноза за крайното ни класиране.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 09 фев 2015 04:49

Ми то с тия темпове след няколко години ще се съобщава гордо, че реалната цел е "Левски" да не изпадне. И, за да останем горе-долу на темата, най-вероятно още ще се търси качесвен нападател... от Гонзо...
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

elpatron
Контакти:

Мнениеот elpatron » 09 фев 2015 09:32

ralka_levskarka написа:Последната контрола Йоргачевич я изкара цялата, така че смятам, че там е ясно. На мястото на Гаджев искам да е Велев, с другото сме на едно мнение.

[offtopic]изпитът е устен, поне от СУ си хващам 1ца и Герена ме зове :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]Гледай верно да не тръгнеш към Герена[/offtopic]

Върни се в “Левски”