Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Карвальо, Арс или Силва?

Мнениеот delpi » 16 дек 2012 15:40

tzvetan_tee написа:Точно това мислех и аз... При положение, че нов "Дарко" няма, нямаме нужда и от самия пост атакуващ халф. Може да пробваме схема с двама нападатели. Така почти всеки мач сигурно ще записват минути и тримата, а двамата най-добре представящи се ще бъдат титуляри.

-------------------------Илиев-------------------------------
----Мюлдер--------Ели----------Трансфер----------Пинто
----------------------------------------------------------------
----------------Пелето---------Гаджев---------------------
--Рамос-----------------------------------------Трансфер
---------------------------------------------------------------
---------------Карвальо--------Силва/Арс---------------

И на мястото на Ели трябва трансфер, трагедия е и той горкия в центъра на отбраната е супер неориентиран... бил ляв защитник... еми пускай го отляво а в центъра ако цял полусезон беше налагано някое младо момче досега можеше да е заиграло на ниво а в най-лошия случай щеше да е направил сезон като Ели...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Мнениеот bono » 16 дек 2012 15:44

Дембеле и Силва!!!

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 16 дек 2012 15:54

Илиан няма да играе с двама нападатели

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 16 дек 2012 16:03

... плюс един Гаджев, изнесен току зад нападателите. Тази позиция на Гаджев беше откритието на есента за Илиан. Човекът на нея е много по-способен и като че ли доста по-спокоен.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 16 дек 2012 16:11

ehh написа:... плюс един Гаджев, изнесен току зад нападателите. Тази позиция на Гаджев беше откритието на есента за Илиан. Човекът на нея е много по-способен и като че ли доста по-спокоен.

И на мен ми се иска да е така както казваш ти, но май не е...
Сякаш истината за Гаджев е, че се разигра понеже го гледаха мениджъри последните мачове и то срещу скромни противници. Да речем, че на тази позиция е по-спокоен.... ок... ама той тези 2 мача не спираше да тича, беше като обезумял все едно играе финал за ШЛ. Е защо не тичаше така и предните мачове, въпреки, че играеше по-назад? Да ви припомня само, че Гаджев има много силни мачове в Левски именно като опорен халф и това, че сега се разигра, когато Илиян го пусна по-напред не може да му е оправдание, че цял полусезон а и миналата година ни късаше нервите...
Ако зависи от мен - за го продават независимо за колко пари и това е! В Левски трябва да играят играчи, които излизат и се раздават на терена на 100% във всеки мач, пък ако ще и да нямат много качества! Не искам пак дербита, в които на трибуните има не 100 а 1000% подкрепа а на терена да нямаме удар във вратата на противника!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 16 дек 2012 16:32

Според мен трябва да пробваме да си върнем и Дембеле, а ако за някой от тези тримата има добра оферта, да го продадем.

Потребителски аватар
Mitko-Levskar
Контакти:

Мнениеот Mitko-Levskar » 16 дек 2012 16:53

Продават Карвальо щото е дърт и като го хванат сериозни защитници го няма никакъв и никак нее комбинативен.Оставаме си Арш и Силва пък макар и Илиан да ги редува като неще с двама.

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 16 дек 2012 18:00

Силва е по-техничен от Арс, умее да подава, НО...Арс никога, ама никога не би направил такива пропуски каквито направи Силва, особено срещу ЦСКА, срещу Черно Море за купата и т.н....в смисъл че Арс има по-добър завършващ удар.
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 16 дек 2012 18:25

За Дембеле не се надявайте въобще, дори да ни го дадат без пари от Фрайбург, едва ли той самия ще дойде тук на тройно по-малка заплата. Във втора Бундеслига пак ще взима повече. За Арс до колкото знам от Левски са обявили, че срещу 250 000 евро се разделят. Според мен ще го продадат на всяка цена, все ще има желаещи, може и за по малко пари, но ще го продадат. В нападение ще се търси най много едно крило, нищо повече. Аз лично много искам Асмир Сулич от Сараево, но едва ли "невероятната" ни скаутска мрежа ще се сети за него. По принцип чувам за доста добри футболисти, за които се оглежда Левски, но всичко опира до финанси, а г-н Иво Тонев е толкова невеж, а иначе много уверен в себе си ръководител, че попада в някой смешни ситуации. Миналата година е ходил представете си до Бургас да предлага 150 000 за Шаешу... тази година са питали Анортозис за цената на Лаборде по настояване отново на Тонев и хората са казали, че са склонни да започнат преговори от 1,5 млн евро. Случая с Митрович е подобен, искат около 700 000 евро, а това са доста пари за защитник. Така че като цяло отново не очаквайте изключителни футболисти, шанса ни е да улучим на такива.

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 16 дек 2012 19:57

абе след почети сигурното завръщане на Гара Дембеле отговора е един ,иначе Карвальо и Силва могат да го заменят след като малиеца набута 4-5 гола на поредния противник станал негова жертва !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Левски”