п.п. иначе готин аватар имаш

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
BigBrother написа:п.п. иначе готин аватар имаш![]()
gentlemanxxx написа:Абе незнам ама само на мен ли ми се струва, че Яник Боли от Черноморец е доста класен играч? При положение, че вземахме играчи като Мирослав Антонов, защо никой не погледне този играч? Карвальо е на 31 и според мен това трябва да му е последен сезон или поне да го закотвим на пейката..Един Боли ми се струва прекрасна опция..Силен физически, бърз, определно е голаджия! Напомня ми на Гарата
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:gentlemanxxx написа:Абе незнам ама само на мен ли ми се струва, че Яник Боли от Черноморец е доста класен играч? При положение, че вземахме играчи като Мирослав Антонов, защо никой не погледне този играч? Карвальо е на 31 и според мен това трябва да му е последен сезон или поне да го закотвим на пейката..Един Боли ми се струва прекрасна опция..Силен физически, бърз, определно е голаджия! Напомня ми на Гарата
Тоя не беше ли контузен? Или поне до скоро?
BigBrother написа:В ЦСКА почти са приключили с трансферите, а вие не сте почнали още
Levski4Ever написа:BigBrother написа:В ЦСКА почти са приключили с трансферите, а вие не сте почнали още
А ти защо си толкова сигурен, че не сме започнали? Не всичко го има по медиите все пак.
Потребители, разглеждащи този форум: tmanolov, Венелин и 59 госта