Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- levskar forever
- Контакти:
Re: Всекидневна около Левски.....
И аз това се чудя,защо го вземаме този дето се бие в гърдите,че бил червен,но няма проблеми.Ще поиграе малко при нас,и после обратно при червените.Голям смях!
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com
- фифи перото
Здравейте , "разбирачи"!
В този форум съм от 2006,или някъде там,но с голямо неудоволствие виждам, че той деградира с всеки ден.Вече няма дискусии,няма тези,няма разум,няма диалог,няма обосноваване..
Има два полюса-плюене и осанна.
Доста тук със голям срам бих нарекъл Левскари.
Все пак ,идва най-хубавният празник.
Бъдете добри ,бъдете хора не само през тези дни.
А през целият си живот.
Много от вас ,може да ми се обидят,но , когато те са били любовен блясък в очите на родителите си,аз съм бил на стадиона на Левски.
Обръщам се към вас-бъдете първо човеци, после ЛЕВСКАРИ ,а натам...бъдете,каквито искате!
ЛЕВСКИ е имало и при дядо ми ,и при баща ми ,ще го има и при синът ми и при внуците ми.в сърцата ни.
Бъдете щастливи!
[size=150]Левски от люлка до гроб!

В този форум съм от 2006,или някъде там,но с голямо неудоволствие виждам, че той деградира с всеки ден.Вече няма дискусии,няма тези,няма разум,няма диалог,няма обосноваване..
Има два полюса-плюене и осанна.
Доста тук със голям срам бих нарекъл Левскари.
Все пак ,идва най-хубавният празник.
Бъдете добри ,бъдете хора не само през тези дни.
А през целият си живот.
Много от вас ,може да ми се обидят,но , когато те са били любовен блясък в очите на родителите си,аз съм бил на стадиона на Левски.
Обръщам се към вас-бъдете първо човеци, после ЛЕВСКАРИ ,а натам...бъдете,каквито искате!
ЛЕВСКИ е имало и при дядо ми ,и при баща ми ,ще го има и при синът ми и при внуците ми.в сърцата ни.
Бъдете щастливи!
[size=150]Левски от люлка до гроб!
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
bono написа:От дълго време се чудя, защо форума се превръща в дубъл на сайтове за новини. Всеки минава, пльосва някаква новина и си отива. Коментарите в този форум се правят в повечето случаи, само ако темата се вижда от сайта Гонг.бг.
Много е глупаво като влезе да чете мнения на хората за ситуацията в Левски, човек да среща само новини, които при това ги има на още 10 места в мрежата. Според мен пльосване на новини без да се коментират е безсмислено и трябва да се преустанови.
Аз съм на противното мнение - не всеки има възможност да чете нонстоп всички вестници и сайтове. Например интервюто по-горе с Нуно Пинто, аз нямаше да го прочета, защото влизам в ММ много рядко. А ми беше много интересно.
Няма никакъв шанс головата машина Гара Дембеле да се завърне в Левски по време на зимния трансферен прозорец. Това разкри за Livesport.bg силният човек на "Герена" - Иво Тонев.
Последният бе запитан чрез текстово съобщение, дали се водят преговори с футболиста и какъв е шансът той отново да облече "синия" екип, а в отговор на въпроса Иво Тонев бе категоричен и лаконично отсече - "Не!".
Малийският национал отдавна е в немилост във Фрайбург, а преди дни официално попадна в трансферната листа на немския клуб, заедно с още четирима негови съотборници. Макар че Гара Дембеле бе най-скъпата покупка на тима през 2010 година (б.а. - немците броиха над 2 милиона евро за него), вкаралият 26 гола за един сезон в Левски нападател, не успя да свикне с тежките физически натоварвания по време на тренировките и мачовете в Първа бундеслига.
Последният бе запитан чрез текстово съобщение, дали се водят преговори с футболиста и какъв е шансът той отново да облече "синия" екип, а в отговор на въпроса Иво Тонев бе категоричен и лаконично отсече - "Не!".
Малийският национал отдавна е в немилост във Фрайбург, а преди дни официално попадна в трансферната листа на немския клуб, заедно с още четирима негови съотборници. Макар че Гара Дембеле бе най-скъпата покупка на тима през 2010 година (б.а. - немците броиха над 2 милиона евро за него), вкаралият 26 гола за един сезон в Левски нападател, не успя да свикне с тежките физически натоварвания по време на тренировките и мачовете в Първа бундеслига.
tevez написа:Няма никакъв шанс головата машина Гара Дембеле да се завърне в Левски по време на зимния трансферен прозорец. Това разкри за Livesport.bg силният човек на "Герена" - Иво Тонев.
Тонев точно на livesport се отчита...

Домовчийски ще бъде поставен в трансферната листа на Дуисбург-остават му още 6-месеца до изтичане на договора,което е предпоставка да се продаде сега зимата.Аз много харесвам Валери-подвижен,бърз,грамотен футболист-нека Тонев не спи,щото Хасковлията ще го вземе на момента-сигурен съм че вече дори е разговарял с Домо.Новината е от Спортала.Валери може да играе в Левски на няколко поста.
LEVSKI_FOREVER
- blue avalanche
- Контакти:
zlatan написа:Домовчийски ще бъде поставен в трансферната листа на Дуисбург-остават му още 6-месеца до изтичане на договора,което е предпоставка да се продаде сега зимата.Аз много харесвам Валери-подвижен,бърз,грамотен футболист-нека Тонев не спи,щото Хасковлията ще го вземе на момента-сигурен съм че вече дори е разговарял с Домо.Новината е от Спортала.Валери може да играе в Левски на няколко поста.
Нашите проблеми не са в нападението,а в защитата...Съмнявам се Домовчийски да може да играе защитник...
-
blue avalanche написа:Нашите проблеми не са в нападението,а в защитата...Съмнявам се Домовчийски да може да играе защитник...
И ти си прав комшу, ама Златан споменава, че Валери може да играе на няколко позиции.
Освен в защитата, според имаме проблеми и в лявата зона на атаката ...
При очертаващото се напускане на Райков, нещо не ми се врзъва ... Иначе не-лошият Йорданов да е титуляр на фланга.
А Домо често играеше на крилото, при това със забележителен успех ...
Сигурен съм, че от Шалке още го помнят ... Най вече бековете им.

- BigBrother
- Контакти:
Да видим след като през лятото направихте трансфери, в които взехте само играчи които са били цитирам " първи избор" и оцапахте гащите и в евротурнирите и във важните мачове в първенството, да видим през зимната пауза кой избор ще вземете
В ЦСКА почти са приключили с трансферите, а вие не сте почнали още

Последна промяна от BigBrother на 15 дек 2012 14:03, променено общо 1 път.
BigBrother написа:Да видим след като през лятото наравихте трансфери, в които взехте само играчи които са били цитирам " първи избор" и оцапахте гащите и в евротурнирите и във важните мачове в пъвенството, да видим през зимната пауза кой избор ще вземете![]()
Боли ни фара за ЦСКА
Само Левски!