http://www.sportline.bg/news/106004/paj ... -derbitata
Доста силно интервю с Пажин.
Левски: Бивши играчи и треньори
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Бивши играчи и треньори
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
BadBoy написа:http://www.sportline.bg/news/106004/pajin-i-ilian-iliev-ima-vina-za-zagubite-v-derbitata
Доста силно интервю с Пажин.
Интервюто може и да е силно не съм го чел, ама съм сигурен, че Пажин не е говорил с журналисти на Спортлайн.бг. Някой пак е "творил"

От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
нормално, то масовия български фен е така, прави си изводи по субективни причини за това сме и на това дередже.
Бившият футболист на “Левски” и Черноморец Даниел Младенов трябва да замине на проби в германия в близките дни, научи БЛИЦ. Крилото, което преди няколко дни прекрати договора си с бургазлии, очаква развитието на преговорите с Падерборн.
Ръководството на немския тим следи Младенов още от периода му на “Герена”, когато “сините” играха в груповата фаза на Лига Европа. Интерес към него имаше и през лятото, но точно тогава клубът смени треньора си и преговорите забуксуваха. В момента обаче интересът отново е подновен, а наставникът Щефан Шмид е готов да приеме Младенов на проби.
Освен с Падерборн се водят и преговори за пробен период в Кьол. Окончателна яснота около бъдещето му трябва да има в началото на следващата седмица.
Желанието на Младенов е възможно най-скоро да излезе зад граница, тъй като вече е на 25 години, а след престоя му в “Левски” кариерата му у нас тръгна надолу.
Ръководството ви честити ли рождения ден на Шпайдела?
BadBoy написа:Ръководството ви честити ли рождения ден на Шпайдела?
Не знам, никой не се обади да ми каже!
Но, аз му честитя! Да е жив и здрав!
- ralka_levskarka
- Контакти:
Живко Миланов призна за оферта от Левски, коментира игнорирането си от националния отбор
Един от основните играчи на румънския феномен Васлуй призна за оферта от "сините", на този етап обаче не смята да се връща в България
Точно преди три години, на 14 януари 2010 година, юношата на Левски Живко Миланов подписа договор с румънския Васлуй. Трансферът на любимеца на Сектор „Б“ се оказа повече от щастлив за северните ни съседи, след като и до ден-днешен зетят на Борислав Михайлов продължава да бъде сред основните единици в тима от стадион „Мунисипал“. 28-годишният защитник обаче вече мисли за нов трансфер и почти сигурно бъдещето му не е свързано с жълтата фланелка.
Докага смята да бъде в Румъния, има ли шанс да се върне в Левски и свързвал ли се е някой от "Герена" с него, защо селекционерът Любослав Пенев не го вика в националния отбор и какво мисли за ситуацията в кръвния враг ЦСКА? На тези, а и други въпроси Миланов отговори пред главния редактор на Livesport.bg Крум Савов.
Ситуацията във Васлуй и бъдещ трансфер
Три години съм в Румъния и се чувствам много добре. През всяка една от тях с Васлуй се борихме за шампионската титла, като миналата година само точка ни раздели от нея. За съжаление, тази година нямаме шансове за борба, тъй като изоставаме от лидера Стяуа Букурещ (б.а. - европейският шампион за 1986 година има 47 точки, а тимът на Живко – 35). Много хора подценяват северната ни съседка, но нивото там е много по-високо, има много добри специалисти и силите са далеч по-изравнени от тези в България.
Доволен съм от постигнатото с Васлуй. В момента може би аз съм играчът с най-много мачове за тима (б.а. - Миланов има 113 мача и 2 гола във всички надпревари), но със сигурност си тръгвам. Имаше вариант да си замина още тази зима, но реших, че е по-добре да изчакам. Наистина имах предложение от Стяуа Букурещ, дори бяхме стигнали до консенсус, но всичко ще се реши през лятото. Може и да не отида в Русия, както се считаше за сигурно доскоро. Когато наближаваш 30-те, най-нормалното нещо е да търсиш сигурността.
За любимия Левски
Тръгнах си от „Герена“ по свое собствено желание. Имах изгодна оферта от Кьолн, ръководствата на двата отбора бяха постигнали споразумение, но се контузих неприятно и трансферът пропадна. Благодарен съм на Тодор Батков, че не ми прави спънки след това. Разбрахме се, че ако се появи клуб, който проявява интерес към мен, няма да има проблем да си тръгна. Мисля, че решението ми в крайна сметка бе правилно.
На никого в Левски не съм обиден. Имал съм и лоши моменти на „Герена“, но те са далеч по-малко от щастливите. Иначе ми е странно какво се случва в клуба, след като организацията е на топ ниво. Явно има нещо друго, което куца през последните три години, в които липсват трофеите. Липсва търпение спрямо младите. Нещата трябва да се случват постепенно, не може да пуснеш 17-18 годишно момче на терена и веднага да искаш резултати от него. Нужно е време, което явно в „Подуяне“ нямат.
Факт е наистина, че миналото лято имаше предложение да се завърна в Левски, но за момента това няма как да стане. Иначе, върна ли се в България, бих носил единствено синята фланелка.
Защо не играе в националния отбор?
Всеки треньор има свое собствено виждане за състава и явно аз не се вписвам в това на Любослав Пенев. Той най-добре знае защо аз не съм в националния отбор. Доста спекулации има по мой адрес, най-вече защото съм зет на Борислав Михайлов, но виждате, че не играя въпреки този факт. Колкото до атаките срещу него – нормално е, когато си на такава позиция да те плюят. Аз мисля, че той се справя добре с управлението на БФС.
Ситуацията в кръвния враг ЦСКА
Аз съм фен на Левски и имам друго виждане относно ЦСКА. Едно е сигурно обаче – за да са силни „сините“, имат нужда от силен отбор на „червените“. Левски – Лудогорец няма как да е дерби. Зарядът преди Вечното дерби е огромен. Аз лично съм имал случаи, в които не съм спал по две денонощия преди сблъсъка с ЦСКА. Убеден съм, че няма как да се продаде този мач. Дори и чужбинците разбират важността му. Аз се радвам, че във всички случаи, в които съм бил на терена – около 13-14 пъти, не съм допускал поражение от „армейците“.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- White Fang
- Контакти:
Живко винаги е добре дошъл на "Герена", но щом е щастлив там, където е, не можем да го препираме да се върне обратно.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!
ЧРД на Дани Боримиров. Жив и здрав да е.
Боримиров: Искам бързо да се върна във футбола, за Левски съм готов на всичко
Бившият спортен директор и изтъкнат футболист на Левски Даниел Боримиров стана на 43 години. Гонг потърси един от героите на незабравимото лято от 1994 година. Борето коментира бъдещите си планове и не скри, че би се радвал, ако се завърне на „Герена“.
„Отдавна съм си направил равносметка. За себе си си пожелавам да бъда здрав, както и всички хора от моето семейство и тези, които държат на мен. Пожелавам си по-бързо да се върна във футбола. Искам да реализирам идеите, които имам. За Левски съм готов на всичко, въпросът е дали хората, които сега управляват отбора, дали ме искат“, отбеляза Даниел Боримиров.
„През лятото говорих с Иво Тонев, който ми предложи да оглавя школата на Левски. Казах му го и на него, че не смятам, че там ми е силата. Мисля, че мога да съм полезен в първия отбор. Радвам се, че в сайта на Левски са ми честитили рождения ден. Половината ми футболен живот мина в Левски и се радвам, че хората на „Герена“ са се сетили за мен. Това ме прави щастлив. Левски ми е дал много, аз също дадох много на този клуб. Благодарен съм, че са се сетили за мен“, продължи Борето пред Гонг.
„Радвам се, че синът ми Алекс пое по футболния път. Никога няма да му се меся, аз мога да му бъда опора в живота и да му помагам със съвети, които ще му давам“, добави Даниел Боримиров, чийто син Алекс е един от обещаващите таланти в академията на „сините“.
„Много е рано да даваме оценки на работата в Левски през този сезон. Дано с новите попълнения, които взеха сега, Левски да стане по-силен. Дано в края на пролетния полусезон да се поздравим с успех. Радващото е, че се обръща внимание на школата. Хубаво е да се залага на местни кадри, а не да взимаме чужденци. Знам как в другите страни гледат на чужденците и как го правим ние в България. Крайно време е да се обърне внимание на нашите юноши, но за това трябва да се работи много“, завърши Даниел Боримиров интервюто си пред Гонг.
Боримиров: Искам бързо да се върна във футбола, за Левски съм готов на всичко
Бившият спортен директор и изтъкнат футболист на Левски Даниел Боримиров стана на 43 години. Гонг потърси един от героите на незабравимото лято от 1994 година. Борето коментира бъдещите си планове и не скри, че би се радвал, ако се завърне на „Герена“.
„Отдавна съм си направил равносметка. За себе си си пожелавам да бъда здрав, както и всички хора от моето семейство и тези, които държат на мен. Пожелавам си по-бързо да се върна във футбола. Искам да реализирам идеите, които имам. За Левски съм готов на всичко, въпросът е дали хората, които сега управляват отбора, дали ме искат“, отбеляза Даниел Боримиров.
„През лятото говорих с Иво Тонев, който ми предложи да оглавя школата на Левски. Казах му го и на него, че не смятам, че там ми е силата. Мисля, че мога да съм полезен в първия отбор. Радвам се, че в сайта на Левски са ми честитили рождения ден. Половината ми футболен живот мина в Левски и се радвам, че хората на „Герена“ са се сетили за мен. Това ме прави щастлив. Левски ми е дал много, аз също дадох много на този клуб. Благодарен съм, че са се сетили за мен“, продължи Борето пред Гонг.
„Радвам се, че синът ми Алекс пое по футболния път. Никога няма да му се меся, аз мога да му бъда опора в живота и да му помагам със съвети, които ще му давам“, добави Даниел Боримиров, чийто син Алекс е един от обещаващите таланти в академията на „сините“.
„Много е рано да даваме оценки на работата в Левски през този сезон. Дано с новите попълнения, които взеха сега, Левски да стане по-силен. Дано в края на пролетния полусезон да се поздравим с успех. Радващото е, че се обръща внимание на школата. Хубаво е да се залага на местни кадри, а не да взимаме чужденци. Знам как в другите страни гледат на чужденците и как го правим ние в България. Крайно време е да се обърне внимание на нашите юноши, но за това трябва да се работи много“, завърши Даниел Боримиров интервюто си пред Гонг.
- metodito
- Контакти:
Асен Караславов може да се озове на борсата за безработни, научи "Стандарт". Капитанът на "канарчетата" е изпаднал в немилост след идването на Станимир Стоилов. Той влезе в списъка на нарочените за гонене, където са още Ернестас Шеткус и Петър Атанасов.
Мъри не е успял да промени мнението си за тях по време на лагера в Александруполис и "жълто-черните" ще им търсят нови отбори. Ситуацията с Асен обаче е доста деликатна, защото е в близки отношения с феновете на "Ботев", а и думата му се чува в съблекалнята. Но дори и да остане, той ще има статута на смъртна резерва. Караславов едва ли ще хване ръка от Сивард Спрокел и любимеца на "бултрасите" Бобан Грънчаров.
Вчера стана ясно, че "канарчетата" ще вземат брата на вратаря Илко Пиргов - Димитър. Той привлече вниманието им с изявите ис в "Пирин" (ГД) и бе обявен за футболист номер 1 на отбора.
Източник: Топспорт.
Мъри почна в негов стил. Старото под ножа. Айде дано изгони Гррънчаров...че да го лапнем...