/анкета/Делио Роси - Пророка от Римини
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Serafim
- Контакти:
Re: /анкета/ Делио Роси
Сега остава и Ел Президенте да припомни на Роси, че футбола му е ретрограден и нищо добро не ни чака, ако ще се опитваме да лъжем другите за 1:0.
Иначе сериозно, Лудогорец са сработен отбор, играят заедно от много време, но Роси пак бе тотално надигран. Говореше след мача, че било важно да не оставяме пространства за тях, че иначе ставало лошо. Сякаш това му бе акцента. Ние чисто голово положение нямахме. А колкото и да е сработен противника, той игра с тази схема едва за втори път през сезона, освен това отбора бе воден от асистената...
- blue avalanche
- Контакти:
Айде, айде... "Тотално надигран"... Освен 2 удара с глава, нямаха други положения.
Вутов им подари една дузпа след корнер. Не от зор, а защото не знае къде да си завре ръцете. Кешеру я пропиля.
Митрев им подари един гол от корнер.
Иначе не се виждаше как ще вкарат. Ако това е "тотално надиграване"...
Вутов им подари една дузпа след корнер. Не от зор, а защото не знае къде да си завре ръцете. Кешеру я пропиля.
- metodito
- Контакти:
koisa написа:metodito написа:sin4ec написа:metodito написа:Абе, хора, Роси го каза това на шега. Наско, че се върза ясно, ама вие? Синьор Роси постоянно гъбарка джурналите.
Така е. А че Насо Гъза се е вързал на шегата- това само показва колко му е акъла.
Абе знам аз кой му ръси на Роси мозък да ги казва тия работи, ама нейсе-то пък и ташак трябва да става!
Смятай щом на италианеца му се наложи да влиза в обяснителен режим заради тая тъпотевина. Кво ли си е казал? "Ебати, ретардите има в тая страна"...
Колко е шега само специалистите на форума могат да определят...![]()
Иначе думите му подсказват дали е било шега: "Истината е, че Обертан е играл като крило, но решението е мое. Президентът ми припомни този факт"
Не знам, koisa. Според мен е така, няма как да знам... Определено има и някои странности, като Роман на крилото - но той беше използван погрешно и от предишните. В един мач, не помня кой, улучи позицията на Гомес. А тя не е класически дефанзивен халф. Класически дефанзивен халф е Тиам. Негрото е пълна щета напред, но в качеството му на "пети защитник" е доста добър. Та, не помня в кой мач, беше дал повече свобода на Гомес. Помниш как използваха Мехди в началото като дойде и как се разгърна, когато му дадоха свободата...
-
Serafim
- Контакти:
Ти понеже си една фурнаджийска лопата, дето снема и дава подкпрепата си наляво и надясно, я пак си пусни репортажа, а ако много държиш и целия мач. До 20-та минута имаха 3-4 положения пред нашата врата, включващи двата удара с глава, които Митрев спаси, удар на Мисиджан встрани и един точен на Натанаел. Нашия отговор дойде в 35-та, когато Прохазка центрира, Паулиньо свали с глава, а Костов се опита да стрепя от воле, но бе блокиран от Ренан. 9 на 4 са точните удари, като дори не знам как ги направихме 4, при липсата на 100% голови положения. Корнерите също са в полза на Лудогорец. Ние си бяхме излезели пак да набутаме един гол и да ги излъжем, ако може.
- metodito
- Контакти:
Serafim написа:Ти понеже си една фурнаджийска лопата, дето снема и дава подкпрепата си наляво и надясно, я пак си пусни репортажа, а ако много държиш и целия мач. До 20-та минута имаха 3-4 положения пред нашата врата, включващи двата удара с глава, които Митрев спаси, удар на Мисиджан встрани и един точен на Натанаел. Нашия отговор дойде в 35-та, когато Прохазка центрира, Паулиньо свали с глава, а Костов се опита да стрепя от воле, но бе блокиран от Ренан. 9 на 4 са точните удари, като дори не знам как ги направихме 4, при липсата на 100% голови положения. Корнерите също са в полза на Лудогорец. Ние си бяхме излезели пак да набутаме един гол и да ги излъжем, ако може.
?Това към мен?
-
Serafim
- Контакти:
Не, Лавината.
Serafim, ако гледаме статистика и положения, погледни ни мача с Берое. Там тотално всичко е в наша полза освен резултата. Тук същото можеше да се получи , но не се. При стеклите се обстоятелства това беше правилната тактика срещу Лудогорец, но не винаги се получава. Реално след 20-тата минута мача си беше равностоен и търсехме да ги излъжем.
Но факт е, че те имат по-добри изпълнители. Ако Гомез можеше да бие фаулове като Кешеру, резултата можеше да е друг. Но Гомез на каквато и позиция да го сложиш, според мен си е един куц кон. А с куците коне знаеш какво се случва.
Но факт е, че те имат по-добри изпълнители. Ако Гомез можеше да бие фаулове като Кешеру, резултата можеше да е друг. Но Гомез на каквато и позиция да го сложиш, според мен си е един куц кон. А с куците коне знаеш какво се случва.
- metodito
- Контакти:
Е, то, ако баба беше мъжка... Във футбола се гледа резултата. Реалният такъв срещу Лудогорец според мен беше 0-2... И по-кофтито е, че Херо си позволи експерименти. Тоест, не ни подцени, просто правилно е преценил, че сме слаба ракия и важния му мач е с Берое. Което е така, защото ние сме четвърти.
Добре, че не пусна онзи Свирчо, а остави докрай Кешеру.
НО! и аз мисля, че можеше да завърши 0-0. Нямаше да е справедливо, но щеше да е много добре - за статистика, за класиране, за всичко. Е, да ги бяхме били още по-добре, но с този тренер - абсурд. Херо пък е супер неудачен избор за треньор на Лудогорец. За Европа говоря. За тук е ясно.
НО! и аз мисля, че можеше да завърши 0-0. Нямаше да е справедливо, но щеше да е много добре - за статистика, за класиране, за всичко. Е, да ги бяхме били още по-добре, но с този тренер - абсурд. Херо пък е супер неудачен избор за треньор на Лудогорец. За Европа говоря. За тук е ясно.
- delqnski47
- Контакти:
blue avalanche написа:Айде, айде... "Тотално надигран"... Освен 2 удара с глава, нямаха други положения.
Тоя им подарил,оня само и той им подарил,2 положения само преди тва....много подозрително,Уотсън.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
metodito написа:Е, то, ако баба беше мъжка... Във футбола се гледа резултата. Реалният такъв срещу Лудогорец според мен беше 0-2... И по-кофтито е, че Херо си позволи експерименти. Тоест, не ни подцени, просто правилно е преценил, че сме слаба ракия и важния му мач е с Берое. Което е така, защото ние сме четвърти.
Значи специално Лудогорец,ако ще с Пеп Гуардиола край тъч линията да сме,ще губим в повечето случаи и ще ни надиграват.Това е отбор,който е много,ама страшно много над всички останали в БГ и е нужно страшно много работа,постоянство и добра работа за да ги настигнем.Изобщо,не знам защо това се коментира.Да не говорим,че ние играхме без двама от тримата ни най-добри офанзивни играчи - Обертан и Буш