zlatan написа:wilge,хареса ми коментара ти,с изключение на текста в който визираше Ели,сега ще те попитам нещо.
Помниш ли първите 6-месеца на Томашич.Аз мога да ти предложа някои изяви от негова страна,а после какво стана -без него бе немислимо отзад,защото Топчо изигра най-силните си години с него и тук е тезата ми в която защитавам Ели.През целия сезон колко мача изигра Ели с истински централен защитник:2 или 3 преди да се контузи Везалов.За формата на Ели вината е изцяло на Илиан и той призна това в едно интервю преди месец.
Младите-ами кои млади братле-те са в отбора и Вутов и близнаците дори Тонев който е на 21поиграха малко.
За директорите съм писал доста:
Илиан има нужда от технически директор тип Наско ,но не и той.
Може би Боримиров Иванков или дори Топчо-този директор трябва да е перде,но и да е възпитан,ами Бардон той не става ли.
Не му харесвам играта на франсето, някак си неуверено играе, неориентитан е, наблюдавал съм го как при двама свободни пред него съотборници връща на вратаря. Недодялано пипа топката, не е на ти с нея. Говоря за техническите му възможности, сила, бързина. Да отнема кълбото без нарушения, да го запази със сила. Кой знае, може да е въпрос на трудна адаптация, тактически указания. Или неволно го сравнявам със Седрик имайки предвид националността му. А колкото до защитници от школата- гледал съм едно- две здрави момчета. Все ми се струва (или ми се иска), че биха били по- добри от Башлиев. Но докато не стъпят на терена, да ги понаритат батковците, те да си върнат, дори да сбъркат (няма да е ненормално), поне да им научим имената. Да имат шанс да покажат стават ли или не за Левски. Както НК видя Вутов и близнаците, така и ИлИл би могъл да види перспективен юноша. Стига да иска. Достатъчно плява в различна цветова гама има в отбора. На Левски са нужни чужденци за повдигане класата, а не за разнообразяване на палитрата. Аз оставам оптмист.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский