Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот kireto2 » 12 дек 2012 19:46

turbogena написа:Гарата не ни е нужен в момента. Имаме си двама централни нападатели. А и трябва да се дава повече шанс на Силва. Вижда се ,че момчето умее да играе.
Ако вземем Гарата ,някой трябва да изхвърчи. А не виждам как ще стане това.
По-добре от ръководството да се съсредоточат върху взимането на защитник и халф.

Защитник и халф е задължително, но ако се отвори шанс да върнат Дембеле ,въобще не трябва да се колебаят!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 13 дек 2012 09:20

zlatan написа:wilge,хареса ми коментара ти,с изключение на текста в който визираше Ели,сега ще те попитам нещо.
Помниш ли първите 6-месеца на Томашич.Аз мога да ти предложа някои изяви от негова страна,а после какво стана -без него бе немислимо отзад,защото Топчо изигра най-силните си години с него и тук е тезата ми в която защитавам Ели.През целия сезон колко мача изигра Ели с истински централен защитник:2 или 3 преди да се контузи Везалов.За формата на Ели вината е изцяло на Илиан и той призна това в едно интервю преди месец.
Младите-ами кои млади братле-те са в отбора и Вутов и близнаците дори Тонев който е на 21поиграха малко.
За директорите съм писал доста:
Илиан има нужда от технически директор тип Наско ,но не и той.
Може би Боримиров Иванков или дори Топчо-този директор трябва да е перде,но и да е възпитан,ами Бардон той не става ли.

Не му харесвам играта на франсето, някак си неуверено играе, неориентитан е, наблюдавал съм го как при двама свободни пред него съотборници връща на вратаря. Недодялано пипа топката, не е на ти с нея. Говоря за техническите му възможности, сила, бързина. Да отнема кълбото без нарушения, да го запази със сила. Кой знае, може да е въпрос на трудна адаптация, тактически указания. Или неволно го сравнявам със Седрик имайки предвид националността му. А колкото до защитници от школата- гледал съм едно- две здрави момчета. Все ми се струва (или ми се иска), че биха били по- добри от Башлиев. Но докато не стъпят на терена, да ги понаритат батковците, те да си върнат, дори да сбъркат (няма да е ненормално), поне да им научим имената. Да имат шанс да покажат стават ли или не за Левски. Както НК видя Вутов и близнаците, така и ИлИл би могъл да види перспективен юноша. Стига да иска. Достатъчно плява в различна цветова гама има в отбора. На Левски са нужни чужденци за повдигане класата, а не за разнообразяване на палитрата. Аз оставам оптмист.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 13 дек 2012 10:26

Близо 50 000 евро делят “Левски” и Дъстли Мулдер от споразумение за нов договор. Десният бранител е поискал от “сините” увеличение на месечната заплата с 4000 евро, което значи, че за година той ще прибере горепосочената сума.

В момента Мулдер взима около 10 000 евро месечно. Преговорите между двете страни ще продължат след последния мач с Черно море в събота, пише “Меридиан Мач”.

В същото време се разбра, че “Левски” е много близо до това, да си прибере друг холандец – Сьорд Арс. Футболистът игра като преотстъпен в китайския Тянджин Теда, но договорът за наем изтече. От “Герена” заковаха цената му на 250 000 евро , но на този етап няма отбор готов да плати тази сума. Така Арс ще трябва да изпълни договора си със “сините”, който изтича през лятото на 2014 година.

Потребителски аватар
Modors
Контакти:

Левски и Гаджев дариха на Марио пари и пълна екипировка

Мнениеот Modors » 13 дек 2012 14:33

Изображение
© Gong.bg

Футболистите на Левски и треньорският щаб на „сините“ дариха 1500 лева на малкия Марио, който спаси живота на момче. Левскарите се трогнаха от случката на героя от Белоградчик и реагираха по човешки начин.

Марио пристигна на „Георги Аспарухов“ тази сутрин и получи от любимия си футболист Владимир Гаджев пликчето с пари, както и фланелка на полузащитника. Националът пожела на подрастващия футболист да стане най-добрият играч на Левски в бъдеще. Самият Марио си пожела някой ден да тренира в клуба.

Старши треньорът на „сините“ Илиан Илиев също се срещна с момчето и му вдъхна кураж с мили думи.

Подаръци за Марио бяха подготвили и от фенклуба на "сините", които също се постараха да подкрепят момчето.

[rimg]http://gong.bg/uploads/images/gadjev_000000.jpeg[/rimg]
http://gong.bg/view_article.php?article_id=316157
[rimg]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/430642_444642558927849_2091061835_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
ministur
Контакти:

Re: Левски и Гаджев дариха на Марио пари и пълна екипировка

Мнениеот ministur » 13 дек 2012 14:45

Браво!Нека има повече такива жестове към хората в нужда!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 дек 2012 14:56

Добре са се сетили. Да го вземат и в школата да изкара проби, пък ако има талант момчето, нека се наложи.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Мнениеот topchaki » 13 дек 2012 15:09

Защо му дава от старата екипировка само не разбрах ?

el-ninho
Контакти:

Мнениеот el-ninho » 13 дек 2012 15:43

А аз не разбрах защо му дават 1500лв като може да му дадат двойно повече.
Левски е богат клуб за нашите стандарти и взимат доста голями заплати за нашите стандарти и всеки,ако е бил отделил по 100лв е щял много повече да помогне на момчето и семейството му (има 3 братя и 4мата заедно живеят в приюта)...

dimo95bs
Контакти:

Мнениеот dimo95bs » 13 дек 2012 15:46

Браво, това момче ми направи страхотно впечатление! Просто като му слушам интервютата - много интелигентно момче, премерено говори, личи, че ще стане човек от него. Много хубаво са направили от ПФК "Левски" с тези подаръци. За момче в такова положение и на тази възраст подобен жест наистина може да го трогне, защото знаем всички какви са условията по домовете. Надявам се парите наистина да бъдат използвани изцяло за него. Дано да стане голям футболист и да го видим някой ден с червена фланелка.

Потребителски аватар
ultrasbooks.com
Контакти:

Мнениеот ultrasbooks.com » 13 дек 2012 16:09

Този път поздравления за клуба! Без никакви резерви, без никакви уговорки - Браво!

А вече появилите се мрънкачи - вие какво и колко сте дали изобщо на някого, че пак недоволствате :?:
Важен е жеста, и 5 хиляди, и 10 и ХХХХ хиляди да му дадат на момчето - ще ги изхарчи, но ще му остане спомена от това, че е бил с любимците си, с кумирите си, на любимия стадион, в любимия клуб. Ей този спомен е безценен и ще му остане за цял живот :!:
БРАВО и на момчето за невероятната му за днешните нрави постъпка, БРАВО и на ФК Левски!
На бялото може да каже черно само някой болен!

Върни се в “Левски”