Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- santiliana
Re: Всекидневна около Левски.....
За смяна на Илиан е глупаво да се говори. Или, ако някой има идея за по-добър БЪЛГАРСКИ треньор в момента, нека я сподели. И моля, без споменаването на Херо. Говорим за треньори, които са готови и имат ЖЕЛАНИЕ да водят Левски. За мен Илиан е най-добрият млад треньор в България. Да, играта не ни спореше през сезона, но смея да твърдя, че не той е виновен за това,че Марсиньо да не иска да играе в нашата "джунгла" или, че някои играчи бяха ту контузени, ту наказани...Като прибавим и липсата на качествена конкуренция за доста от постовете, става ясно, че не треньора е виновен за това. Още повече- селекцията (със съвсем малко изключения) не я е правил той. Както на няколко пъти тази есен споменавах- Прохазка, Марсиньо, Опоку (от новите) в комбинация със "звездите" Старокин, Райков и пр. са "доведени" от дуета Гонзо- Тонев. Ако му дадат право лично той да избира играчите за Левски- убеден съм, че ще сглоби силен тим. Но не бива да му "спускат" разни "филмови герои" от дискове и препоръки...
Последна промяна от santiliana на 10 дек 2012 19:56, променено общо 1 път.
- ralka_levskarka
- Контакти:
santiliana написа:За смяна на Илиан е глупаво да се говори. Или, ако някой има идея за по-добър БЪЛГАРСКИ треньор в момента, нека я сподели. И моля, без споменаването на Херо. Говорим за треньори, които са готови и имат ЖЕЛАНИЕ да водят Левски. За мен Илиан е най-добрият млад треньор в България. Да, играта не ни спореше през сезона, но смея да твърдя, че не той е виновен за това, Марсиньо не иска да играе в нашата "джунгла" или, че някои играчи бяха ту контузени, ту наказани...Като прибавим и липсата на качествена конкуренция за доста от постовете, става ясно, че не треньора е виновен за това. Още повече- селекцията (със съвсем малко изключения) не я е правил той. Както на няколко пъти тази есен споменавах, Прохазка, Марсиньо, Опоку (от новите) в комбинация със "звездите" Старокин, Райков и пр. са "доведени" от дуета Гонзо- Тонев. Ако му дадат право лично той да избира играчите за Левски- убеден съм, че ще сглоби силен тим. Но не бива да му "спускат" разни "филмови герои" от дискове и препоръки...
Илиан не спечелили Купата на България с Берое, като в състава имаше само един чужденец, а другите бяха българи?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- santiliana
в последните няколко мача се забеляза напредък в играта. А и израстване откъм хъс, борбеност и "гонене" до последно. Което е и нещото, харесващо се на мен лично. Това е база, която да дава възможност да се надгражда през пролетта. Ех, ако можеше да се върне Гарра-та... Тандем с Жоао отпред и Карвальо малко зад тях- мисля, ще бъде убийствен. Отляво малко "куцаме", но не е болка за умиране. Двама стабилни централни защитници и два халфа (дефанзивен и градивен) са достатъчни.
За мене най-наложително е да вземем централен защитник и разиграващ халф тип Бардон. Дано не се стигне и до продажба на някой от важните играчи.
Последна промяна от I.A на 10 дек 2012 20:29, променено общо 1 път.
santiliana написа: За мен Илиан е най-добрият млад треньор в България.
Има й по-добри от него, но виж, че е един от добрите е така.

Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
santiliana написа:в последните няколко мача се забеляза напредък в играта. А и израстване откъм хъс, борбеност и "гонене" до последно. Което е и нещото, харесващо се на мен лично. Това е база, която да дава възможност да се надгражда през пролетта. Ех, ако можеше да се върне Гарра-та... Тандем с Жоао отпред и Карвальо малко зад тях- мисля, ще бъде убийствен. Отляво малко "куцаме", но не е болка за умиране. Двама стабилни централни защитници и два халфа (дефанзивен и градивен) са достатъчни.
Прав си за борбеността, но ми е много странно защо по-голямата част от играчите я показаха чака сега

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- ralka_levskarka
- Контакти:
TristaNNN написа:santiliana написа:в последните няколко мача се забеляза напредък в играта. А и израстване откъм хъс, борбеност и "гонене" до последно. Което е и нещото, харесващо се на мен лично. Това е база, която да дава възможност да се надгражда през пролетта. Ех, ако можеше да се върне Гарра-та... Тандем с Жоао отпред и Карвальо малко зад тях- мисля, ще бъде убийствен. Отляво малко "куцаме", но не е болка за умиране. Двама стабилни централни защитници и два халфа (дефанзивен и градивен) са достатъчни.
Прав си за борбеността, но ми е много странно защо по-голямата част от играчите я показаха чака сегаЗа нови договори ли ще се пазарят, трансфери ли си гласят или имат ултиматум някакъв?
Според мен като натрупаха повечко точки и част от напрежението слезе от тях, аз така си го обяснявам.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
На Илиан му трябва време, този отбор три години го съсипват ,нормално е да мине време докато се оправи!Сигурен съм ,че пролетта ще мачкаме!
-
- Контакти:
santiliana написа:в последните няколко мача се забеляза напредък в играта. А и израстване откъм хъс, борбеност и "гонене" до последно. Което е и нещото, харесващо се на мен лично. Това е база, която да дава възможност да се надгражда през пролетта. Ех, ако можеше да се върне Гарра-та... Тандем с Жоао отпред и Карвальо малко зад тях- мисля, ще бъде убийствен. Отляво малко "куцаме", но не е болка за умиране. Двама стабилни централни защитници и два халфа (дефанзивен и градивен) са достатъчни.
Последните няколко, това са последните два!
Двама защитника, точно така. Двама + Везалов. Ели трябва МОМЕНТАЛНО ДА СЕ РАКАРА! По-добри са 80% от защитниците в А група! Два халфа са ненужни, ако Гаджев остане и ИГРАЕ, а не се мотае! Дефанзивен може да играе Пелето, Прохазка в последния мач се представи на ниво, не е толкова слаб, колкото го изкарват. Не, че е нещо особено, но става. Димов е страхотен, на мен ми е любим играч. Винаги играе с хъс, печели ВСИЧКИ високи топки и пресича много пасове. Само неговите пасове са малко дървени понякога, но за деф. халф е супер. Пелето също играе добре на тази позиция. Борислав Цонев също може да играе там. Като офанзивен халф е Гаджев и ИГРАЕ, както казах, а не се мотае, може да е супер полезен. Според много от хората тук Гаджев е деф. халф и играе по-добре там, Според мен отпред е по-добър, особено когато пресира и гони всяка топка. На същата позиция може да играе и играе добре Вутов, както и Йовов може да се включва при нужда. Марсиньо също като Ели, трябва да си вземе еднопосочен и да не се връща! От ляво куцаме, колкото и от дясно, особено в защита. Обаче в нападение Пинто и Йорданов правят добри комбинации с къси пасове, като и двамата не центрират лошо, като Пинто е по-добър в центриранията. Отдясно, Рамос и Мюлдър също имат добър синхрон, като обаче са по-високи от Йорданов и Пинто, играта им е малко по-различна. Като цяло са добре, като изключим, че Мюлдър напоследък доста изпускаше човека до себе си да го премине, но пък и доста решаващи шпагати имаше. В нападение и Силва и Карвальо са екстра, стига да знае човек как да ги използва. Карвальо си е по-комплексен, докато Силва си е типичният здрав нападател, който да засече с глава, с крак, да прасне шут от далече, но не и да организира добра играта, въпреки че има точки подавания. Според мен най-големият ни проблем остава защитата, както и ако не играем агресивно и не пресираме, това също е проблем. Ще видим какво ще се вземе и на полусезона, като сега вече не трябва да има оправдания ако не се вземат ЦЗ!
Последна промяна от konvoec на 10 дек 2012 21:49, променено общо 1 път.
Пролетта програмата ни е най-трудна така,че трябва да сме 2 класи над другите.Не се заблуждавайте с спечелените много точни колко тежки гостувания имахме есента ?