/анкета/Делио Роси - Пророка от Римини

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Делио Роси да си подаде оставката

Да
15
19%
Веднага
10
13%
Още вчера
21
27%
Да пита ръководството
31
40%

Общо гласове: 77

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: /анкета/ Делио Роси

Мнениеот blue avalanche » 15 апр 2018 20:02

koisa написа:Мисля, че всеки би предпочел загуба с 3:2 дошла след атакуващ и агресивен футбол пред безлична загуба с 0:1 и една атака за цял мач...

А "атакуващ и агресивен футбол" във втората шестица как ти се струва? А отпадане на 1/16 финал за Купата, например?

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 15 апр 2018 20:09

Serafim написа:
koisa написа:То това са им редовните глупости "Гледате, но не виждате. Слушате, но не чувате!" на феновете на Роси и Лацио. :lol: Като си мислят, че само те виждат неща невидими за останалите. :oops:

....Кога ще видим Тиам и Гомес от игра в наказателното да се включат и да стрелят с глава? При все, че Тиам е ръстов играч и печели немалко въздушни двубои, а Гомес показа добър отскок също. Точно никога. Защото Роси игра е с дълбока защита, започваща точно от опорните халфове.

Кога ще видим масирано присъствие в противниковото наказателното поле? Крилата да влизат навътре, бековете до тъпа, централния нападател и този зад него вътре,а опорните халфове около или и те вътре? Никога. Ние имаме по един човек в наказателното - нападателя.

С втората част съм напълно съгласен! Обаче с първата :shock: Като вземеш предвид, че редовно при корнер имаме Яблонски и Холмар да скачат, какво ще стане, ако там отидат и Тиам и Гомес? Нека ти дам жокер - познатите от времето на Топчо и Митов опасни контраатаки за противника. Отделно съм виждал Тиам, по-често, и/или Гомес(когато не центрира той) в нак. поле. За щастие не е често, т.к. иначе няма да има кой да посреща противникови играчи при евентуална контра!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 15 апр 2018 20:15

rane написа:
Serafim написа:
koisa написа:То това са им редовните глупости "Гледате, но не виждате. Слушате, но не чувате!" на феновете на Роси и Лацио. :lol: Като си мислят, че само те виждат неща невидими за останалите. :oops:

....Кога ще видим Тиам и Гомес от игра в наказателното да се включат и да стрелят с глава? При все, че Тиам е ръстов играч и печели немалко въздушни двубои, а Гомес показа добър отскок също. Точно никога. Защото Роси игра е с дълбока защита, започваща точно от опорните халфове.

Кога ще видим масирано присъствие в противниковото наказателното поле? Крилата да влизат навътре, бековете до тъпа, централния нападател и този зад него вътре,а опорните халфове около или и те вътре? Никога. Ние имаме по един човек в наказателното - нападателя.

С втората част съм напълно съгласен! Обаче с първата :shock: Като вземеш предвид, че редовно при корнер имаме Яблонски и Холмар да скачат, какво ще стане, ако там отидат и Тиам и Гомес? Нека ти дам жокер - познатите от времето на Топчо и Митов опасни контраатаки за противника. Отделно съм виждал Тиам, по-често, и/или Гомес(когато не центрира той) в нак. поле. За щастие не е често, т.к. иначе няма да има кой да посреща противникови играчи при евентуална контра!

Не говоря при статични положения, а от игрови. Във хода на атаката да се включат Гомес и Тиам за центрирани топки, както играят Лудогорец. Ние играем с едни балони към едно колче само, което е ретрограден футбол отвсякъде.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 15 апр 2018 20:16

blue avalanche написа:
koisa написа:Мисля, че всеки би предпочел загуба с 3:2 дошла след атакуващ и агресивен футбол пред безлична загуба с 0:1 и една атака за цял мач...

А "атакуващ и агресивен футбол" във втората шестица как ти се струва? А отпадане на 1/16 финал за Купата, например?

С тези играчи ми се струва отлично и няма да е във втората шестица! А отпадане за купата може да има и при супер дефанзивна игра...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 16 апр 2018 00:13

Serafim написа:
rane написа:
Serafim написа:

Не говоря при статични положения, а от игрови. Във хода на атаката да се включат Гомес и Тиам за центрирани топки, както играят Лудогорец. Ние играем с едни балони към едно колче само, което е ретрограден футбол отвсякъде.
Ами те и в такива атаки се включват, но е рядкост. Отбора не е сработен и му липсва синхрон. В едни мачове се получава, а в повечето не, засега.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

На линия
Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 16 апр 2018 07:56

Роси може и да остане ако спечели купата,но за другия сезон за да се пробваме да настигнем Лудогорец и тирето трябват още 4-5 класни играчи!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 апр 2018 09:07

mikata написа:Роси може и да остане ако спечели купата,но за другия сезон за да се пробваме да настигнем Лудогорец и тирето трябват още 4-5 класни играчи!

И да се разтовари баласта!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 апр 2018 10:31

sin4ec написа:
metodito написа:Абе, хора, Роси го каза това на шега. Наско, че се върза ясно, ама вие? Синьор Роси постоянно гъбарка джурналите.

Така е. А че Насо Гъза се е вързал на шегата- това само показва колко му е акъла.
Абе знам аз кой му ръси на Роси мозък да ги казва тия работи, ама нейсе-то пък и ташак трябва да става! :)

Смятай щом на италианеца му се наложи да влиза в обяснителен режим заради тая тъпотевина. Кво ли си е казал? "Ебати, ретардите има в тая страна"...

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 16 апр 2018 10:38

metodito написа:
sin4ec написа:
metodito написа:Абе, хора, Роси го каза това на шега. Наско, че се върза ясно, ама вие? Синьор Роси постоянно гъбарка джурналите.

Така е. А че Насо Гъза се е вързал на шегата- това само показва колко му е акъла.
Абе знам аз кой му ръси на Роси мозък да ги казва тия работи, ама нейсе-то пък и ташак трябва да става! :)

Смятай щом на италианеца му се наложи да влиза в обяснителен режим заради тая тъпотевина. Кво ли си е казал? "Ебати, ретардите има в тая страна"...

Колко е шега само специалистите на форума могат да определят... :lol:
Иначе думите му подсказват дали е било шега: "Истината е, че Обертан е играл като крило, но решението е мое. Президентът ми припомни този факт" :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 апр 2018 10:46

koisa написа: Президентът ми припомни този факт" :oops:

Абрамович "припомни" на Моуриньо, че Шевченко е много добър централен нападател. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Левски”