Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот flo » 10 дек 2012 11:25

Old_death написа:
metodito написа:Имал съм дрязги със Синьо сърце и не сме били на едно мнение често, но определено е форумец, когото уважавам.
Само добро, Синьо сърце!
П.С. А защо...? :|
@Old_death: Това за sin4ec не е вярно!
Пич, определено не си им следил мненията...но няма да навлизам в подробности.

Когато твърдя нещо съм сигурен в правотата си.Има начини да се проследи регистрацията на един потребител.Sin4ec и Синьо сърце са една и съща личност,която под ника си Синьо сърце се стараеше да демонстрира някаква толерантност,но явно му е писнало и сега го дава по хард с другата си регистрация.Проследявайки датите на регистрирането,стигам до извода,че е писано и с два ника.На тоя фон прощалните писма на Синьо сърце са меко казано лицемерни.Не искам да коментирам и заобикалянето на бан с втора регистрация.Не бих си поставил за цел да го разгледам,ако не бе отворил една глупава тема с втората си регистрация.Тук става дума за морал и честност,но явно вие си нямате понятие какво се крие зад тия думи.Да ви е жив и здрав!Типичен ваш представител ;)

Ауууу, моралиста :mrgreen:
И какво от това като има 2 регистрации да не е забранено ?
Специално за оная тема ,която беше отворил май доста на дълбоко ти е бръкнала :mrgreen:

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 10 дек 2012 11:39

flo написа:
Old_death написа:
metodito написа:Имал съм дрязги със Синьо сърце и не сме били на едно мнение често, но определено е форумец, когото уважавам.
Само добро, Синьо сърце!

Когато твърдя нещо съм сигурен в правотата си.Има начини да се проследи регистрацията на един потребител.Sin4ec и Синьо сърце са една и съща личност,която под ника си Синьо сърце се стараеше да демонстрира някаква толерантност,но явно му е писнало и сега го дава по хард с другата си регистрация.Проследявайки датите на регистрирането,стигам до извода,че е писано и с два ника.На тоя фон прощалните писма на Синьо сърце са меко казано лицемерни.Не искам да коментирам и заобикалянето на бан с втора регистрация.Не бих си поставил за цел да го разгледам,ако не бе отворил една глупава тема с втората си регистрация.Тук става дума за морал и честност,но явно вие си нямате понятие какво се крие зад тия думи.Да ви е жив и здрав!Типичен ваш представител ;)

Специално за оная тема ,която беше отворил май доста на дълбоко ти е бръкнала :mrgreen:

Винаги ме е дразнело двуличието.Съвсем нормално е да го защитаваш,след като и ти си с три регистрации.Това не е забранено,но както вече споменах да намеря у вас морал е по трудно от откриването на бяла лястовица.Първоначално приех с усмивка откритата от него тема.Поредния несвързан брътвеж,изваден от синята библия.Когато видях синия оргазъм,свързан с тия измишльотини ви приготвих един пост с документи,доказващи лъжите на които се възхищавахте.Извадихте късмет,че Тодор заключи темата преди да пусна поста си.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 10 дек 2012 12:40

Old_death навярно знаеш притчата за камъка така ,че ако си безгрешен давай ама на дали ;)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 дек 2012 15:05

Old_death написа:Първоначално приех с усмивка откритата от него тема.Поредния несвързан брътвеж,изваден от синята библия.

И кое не е братвеж ?
Фекалиите на малоумника Г. Атанасов ли ?? ... :roll:

Брей, много държите точно вашите глупости да са истина ...
Добре че все още в България има мислещи хора, иначе досега отдавна да сте си пробутали версията, че всъщност ЦСКА са се борили против комунизма ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 дек 2012 16:02

Мъри отива в Ботев ... Сега вече наистина съм притеснен, ако последва смяна на Ил. Илиев. :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 10 дек 2012 16:13

Old_death написа:
flo написа:
Old_death написа:
Само добро, Синьо сърце!

Винаги ме е дразнело двуличието.Съвсем нормално е да го защитаваш,след като и ти си с три регистрации.Това не е забранено,но както вече споменах да намеря у вас морал е по трудно от откриването на бяла лястовица.Първоначално приех с усмивка откритата от него тема.Поредния несвързан брътвеж,изваден от синята библия.Когато видях синия оргазъм,свързан с тия измишльотини ви приготвих един пост с документи,доказващи лъжите на които се възхищавахте.Извадихте късмет,че Тодор заключи темата преди да пусна поста си.

A какво ти пречи да ги публикуваш в отделна тема тези документи? С удоволствие ще ги прочетем, коментираме, анализираме и синтезираме!!! [offtopic]За незнаещите - анализирам не идва от анално отверстие :mrgreen:[/offtopic]
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 10 дек 2012 16:53

Ако не друго, то поне заглавието кърти http://gong.bg/view_article.php?article_id=315571
Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 10 дек 2012 17:01

THE G.A.M.E написа:Мъри отива в Ботев ... Сега вече наистина съм притеснен, ако последва смяна на Ил. Илиев. :roll:

И какво като отива? Аз не се плаша особено, според мен преди години, добре че беше и Наско Сираков, не омаловажавам успеха на Мъри, но едва ли ще направи същото с Ботев без Сираков.
Image

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 10 дек 2012 17:27

THE G.A.M.E написа:Мъри отива в Ботев ... Сега вече наистина съм притеснен, ако последва смяна на Ил. Илиев. :roll:

Първо - Мъри няма да изкара дълго в Ботев. Почти съм сигурен ;) Там феновете ще го грабнат веднага след първия провал. Много е съмнително дали ще изкара до края на сезона.
Второ - Не виждам защо трябва да мислим в момента за смяна на Илиан. Отбора тъкмо тръгна да играе горе-долу. Вярно ,че стана накрая на полусезона ,но пак е нещо. Аз мисля ,че на него трябва да му се прави оценка най-рано след края на шампионата ;)
"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 10 дек 2012 19:45

turbogena написа:

Първо - Мъри няма да изкара дълго в Ботев. Почти съм сигурен ;) Там феновете ще го грабнат веднага след първия провал. Много е съмнително дали ще изкара до края на сезона.
Второ - Не виждам защо трябва да мислим в момента за смяна на Илиан. Отбора тъкмо тръгна да играе горе-долу. Вярно ,че стана накрая на полусезона ,но пак е нещо. Аз мисля ,че на него трябва да му се прави оценка най-рано след края на шампионата ;)

Нямам нищо против втория полусезон Левски непрекъснато да подобрява играта си и накрая да триумфираме като шампиони. Нали помните Ясен как тръгна и как завърши? На Илиев трябва да му се даде шанс, и ако покаже израстване, нека води Левски.

Върни се в “Левски”