Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BOCA.
Контакти:

Re: КЪДЕ СТЕ, ЛЕВСКАРИ?

Мнениеот BOCA. » 05 дек 2012 18:45

GOLEADOR написа:
1977 написа:
ЦСКА-р написа:"Левски" никога не е бил отбора на народа. Никога няма и да бъде. Той си остава отбора на всяка власт, това е истината. Относно феновете - и на "Левски" и на ЦСКА са една бройка - по 1500-2000 ИСТИНСКИ, ВЕРНИ ДО ГРОБ, другото е пълнеж.

П.П. Най-лесно е да ходиш на стадиона, когато отбора ти става шампион или играе в напреднала фаза на ЕКТ. Трудното е да гледаш как ЦСКА се мъчи с Етър за 3:1, трудното е да гледаш как ЦСКА неможе да бие Мура! Но въпреки всичко, аз бях в тези моменти на стадиона, бях и в Своге, бях на 80% от мачовете тази година, и ще ходя, просто ей така, заради идеята и името ЦСКА СОФИЯ! И когато всичко се оправи и стадиона почне да се пълни, аз ще съм горд, защото не ми е нужно отбора да върви нагоре и да се радва на успехи, за да ходя на стадиона. Така че аз лично не желая такива "моментни" фенове.

Справка:

ЦСКА 1:1 Фулъм - 38 000 на националния.

3 дни по късно.

ЦСКА 2:0 Левски - 17 000 на националния, от които 9000 червени.

За 3 дни ставаме с 30 000 фена по-малко, евала. И то на дербито на България.

Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2." Това кара ЦК на БКП да предприеме мерки и през януари следващата година Левски е поставен под рамото на Народната милиция.
Сега стана ли ти ясно кой е отборът на народа :mrgreen:
Националния стадион събира официално 40000 зрители.При положение че на мача с Фулъм в сектор Б имаше 0 зрители тези 38000 в кои сектори ги събрахте :mrgreen:

Бъди коректен и кажи точно коя медия е обявила Левски за "Отбора на народа" и не намесвай ББС в тази работа.Ако пък продължаваш да лъжеш за ББС , то това почва да заприличва на "номера с Гунди и първият български гол на Уембли"!Запомни,една лъжа повторена 100 пъти не я прави истина! :mrgreen:

copy-paste от ГА
Боркиша - " Левски е основан на 24.05.1914 г."

Потребителски аватар
BOCA.
Контакти:

Мнениеот BOCA. » 05 дек 2012 18:45

GOLEADOR написа:
v.r.s. написа:
1977 написа:
ЦСКА-р написа:"Левски" никога не е бил отбора на народа. Никога няма и да бъде. Той си остава отбора на всяка власт, това е истината. Относно феновете - и на "Левски" и на ЦСКА са една бройка - по 1500-2000 ИСТИНСКИ, ВЕРНИ ДО ГРОБ, другото е пълнеж.

П.П. Най-лесно е да ходиш на стадиона, когато отбора ти става шампион или играе в напреднала фаза на ЕКТ. Трудното е да гледаш как ЦСКА се мъчи с Етър за 3:1, трудното е да гледаш как ЦСКА неможе да бие Мура! Но въпреки всичко, аз бях в тези моменти на стадиона, бях и в Своге, бях на 80% от мачовете тази година, и ще ходя, просто ей така, заради идеята и името ЦСКА СОФИЯ! И когато всичко се оправи и стадиона почне да се пълни, аз ще съм горд, защото не ми е нужно отбора да върви нагоре и да се радва на успехи, за да ходя на стадиона. Така че аз лично не желая такива "моментни" фенове.

Справка:

ЦСКА 1:1 Фулъм - 38 000 на националния.

3 дни по късно.

ЦСКА 2:0 Левски - 17 000 на националния, от които 9000 червени.

За 3 дни ставаме с 30 000 фена по-малко, евала. И то на дербито на България.

Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2." Това кара ЦК на БКП да предприеме мерки и през януари следващата година Левски е поставен под рамото на Народната милиция.
Сега стана ли ти ясно кой е отборът на народа :mrgreen:
Националния стадион събира официално 40000 зрители.При положение че на мача с Фулъм в сектор Б имаше 0 зрители тези 38000 в кои сектори ги събрахте :mrgreen:

Само, че ББС въобще не отразява този мач наричайки Левски "Отбора на народа", а Радио Свободна Европа, което се слуша само от определена част от българите. Целта на това радио, както и на Дойчевеле и Гласът на Америка е да водят пропаганда срещу режима в България и съвсем нормално е да има подобни определения в емисиите си. Аз поне съм ги слушал и съм запознат с новините им.

Много е срамно да кажеш,че РСЕ те е обявил за "Отбор на народа",та това е същото радио което излъга за българската следа в атентата срещу папата!За това е и този неистов напън да се препише нещо на ББС (една уважавана медия) и да не се казва кой е източника на новината.

и това copy-paste от ГА

Потребителски аватар
BOCA.
Контакти:

Мнениеот BOCA. » 05 дек 2012 18:51

redman написа:Олигофрена Зарков е написал статия, която, като изключим изразните средства, като теза е истина и важи и за четирите софийски отбора от А група, но с пълна сила за т.нар. грандове. Ако предстоеше събаряне на Анфийлд, сигурно на последния му мач щеше да има тълпи, които да направят опашки от километри. Спомням си когато Арсенал се премести от Хайбъри на Емирейтс, какви събития организира клуба - специални фланелки, с които играха този сезон и т.н. Тук в България, в София, единия отбор обикаля за поредна година като сирак по стадионите, а другия ще прави изцяло нов, вероятно с ново име или с добавка към настоящето, а феновете дори не го отразяват. Вместо едните да вдигнат във въздуха собствениците че не правят стадиона, а другите да напълнят Герена и да си вземат за спомен тревичка от терена, на който са записали славни мачове... Нямам думи, всички фенове /с изключение на тия по 2000 които ходят всеки път на мачовете на двата отбора/ носим вина. Защото избираме английския мач по телевизията между Норич и Съндърланд!?! Или филм, или концерт, вместо да подкрепим любимия отбор!

Наистина ли ще събарят стадиона?....И ще ни местят?..Къде?....А тревата и тя ли?...еееееее

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 05 дек 2012 18:54

Много е лесно да кажеш,че нещо е копи пейст от ГА,въпреки,че е самата истина!Това ,че ГА и Коритаров са говорили на тази тема не значи,че и левскари не са го казвали.Жаклин Михайлов примерно в свои статии също е давал за източник РСЕ!А него няма как да обвиниш в любов към ЦСКА!Но на вас Ефрем К. ви е промил мозъците и за това Гунди за вас е първия българин отбелязал гол на Уембли,а радио ББС ви е определило за "Отбор на народа"!Както казах,вас истината не ви интересува,важно е какво Ефрем ви е набил в главата!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 05 дек 2012 18:56

BOCA. написа:
redman написа:Олигофрена Зарков е написал статия, която, като изключим изразните средства, като теза е истина и важи и за четирите софийски отбора от А група, но с пълна сила за т.нар. грандове. Ако предстоеше събаряне на Анфийлд, сигурно на последния му мач щеше да има тълпи, които да направят опашки от километри. Спомням си когато Арсенал се премести от Хайбъри на Емирейтс, какви събития организира клуба - специални фланелки, с които играха този сезон и т.н. Тук в България, в София, единия отбор обикаля за поредна година като сирак по стадионите, а другия ще прави изцяло нов, вероятно с ново име или с добавка към настоящето, а феновете дори не го отразяват. Вместо едните да вдигнат във въздуха собствениците че не правят стадиона, а другите да напълнят Герена и да си вземат за спомен тревичка от терена, на който са записали славни мачове... Нямам думи, всички фенове /с изключение на тия по 2000 които ходят всеки път на мачовете на двата отбора/ носим вина. Защото избираме английския мач по телевизията между Норич и Съндърланд!?! Или филм, или концерт, вместо да подкрепим любимия отбор!

Наистина ли ще събарят стадиона?....И ще ни местят?..Къде?....А тревата и тя ли?...еееееее

Ето един "истински фен", който до сега не беше разбрал, че стадиона ще бъде съборен и изграден наново.
Е това е истински Левскар. :)

Потребителски аватар
anro
Контакти:

Мнениеот anro » 05 дек 2012 19:02

Абе Зарков как изчисли че през 3014г ще сме клуб на 200години ? Колко имаш по математика в трети клас ?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 дек 2012 19:03

leski написа:Прав е човека,..очакваме официалното закриване на този 120 /че и повече/ годишен футболен клуб ! Ще се съберем поне 100 000 и ще го изпратим в историята със заслужени аплодисменти !

Eто че имало нещо безплатно на този свят ... И това явно са мечтите. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 05 дек 2012 19:17

THE G.A.M.E написа:
leski написа:Прав е човека,..очакваме официалното закриване на този 120 /че и повече/ годишен футболен клуб ! Ще се съберем поне 100 000 и ще го изпратим в историята със заслужени аплодисменти !

Eто че имало нещо безплатно на този свят ... И това явно са мечтите. :lol:

Аз да не съм Бостанчо,..той мичтае най-добре ! :lol:

sandi74

Мнениеот sandi74 » 05 дек 2012 19:35

Bourgas написа:А вие локомотивци къде сте?

Та точно те са една каруца фенове барабар с кучетата.Факт.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 05 дек 2012 19:38

favaca8888 написа:
Bourgas написа:А вие локомотивци къде сте?

Ние сме си на стадиона ,когато играем у дома. :)

Други въпроси ?

Нарочно го цитирах Чворето да се видят на какво приличат.
Пък после Локо СФ нямали фенове....що не отидете да се гръмнете някъде.Има и то достатъчно.Една лъжа като се каже 1 000 пъти и става истина.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Баси вица майна.Май сте станали невидими. :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Левски”