GOLEADOR написа:1977 написа:ЦСКА-р написа:"Левски" никога не е бил отбора на народа. Никога няма и да бъде. Той си остава отбора на всяка власт, това е истината. Относно феновете - и на "Левски" и на ЦСКА са една бройка - по 1500-2000 ИСТИНСКИ, ВЕРНИ ДО ГРОБ, другото е пълнеж.
П.П. Най-лесно е да ходиш на стадиона, когато отбора ти става шампион или играе в напреднала фаза на ЕКТ. Трудното е да гледаш как ЦСКА се мъчи с Етър за 3:1, трудното е да гледаш как ЦСКА неможе да бие Мура! Но въпреки всичко, аз бях в тези моменти на стадиона, бях и в Своге, бях на 80% от мачовете тази година, и ще ходя, просто ей така, заради идеята и името ЦСКА СОФИЯ! И когато всичко се оправи и стадиона почне да се пълни, аз ще съм горд, защото не ми е нужно отбора да върви нагоре и да се радва на успехи, за да ходя на стадиона. Така че аз лично не желая такива "моментни" фенове.
Справка:
ЦСКА 1:1 Фулъм - 38 000 на националния.
3 дни по късно.
ЦСКА 2:0 Левски - 17 000 на националния, от които 9000 червени.
За 3 дни ставаме с 30 000 фена по-малко, евала. И то на дербито на България.
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2." Това кара ЦК на БКП да предприеме мерки и през януари следващата година Левски е поставен под рамото на Народната милиция.
Сега стана ли ти ясно кой е отборът на народа![]()
Националния стадион събира официално 40000 зрители.При положение че на мача с Фулъм в сектор Б имаше 0 зрители тези 38000 в кои сектори ги събрахте
Бъди коректен и кажи точно коя медия е обявила Левски за "Отбора на народа" и не намесвай ББС в тази работа.Ако пък продължаваш да лъжеш за ББС , то това почва да заприличва на "номера с Гунди и първият български гол на Уембли"!Запомни,една лъжа повторена 100 пъти не я прави истина!![]()
copy-paste от ГА