Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: КЪДЕ СТЕ, ЛЕВСКАРИ?

Мнениеот CTAHKO » 05 дек 2012 18:09

obi4am_pirin написа:
CTAHKO написа:
obi4am_pirin написа:"вече няма отбор на народа"...уоу... не бъди толкова директен...не казвай така директно истината на сините в очите

:lol: :lol: :lol:

Дай идеи и предложения как да я каже :lol:

ЕЕЕЕЕ Станко къде си бе пич?!Съмнявам се че не си усетил иронията... ;)

Споко,нали трябва да поддържаме интригата :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 05 дек 2012 18:11

Левски разчитат на феновете от другите градове и то само когато играят в лига европа или с някой т.н. гранд в БЪЛГАРИЯ
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
profe
Контакти:

Мнениеот profe » 05 дек 2012 18:12

Ами аз много обичах да ходя на мач, ама доста време вече не ГО правя, защото:
1. Не знаеш кой каква тъпотия ще направи, ако си с дете още по лошо И ОПАСНО...
2. Няма вече какво хубаво и кого да видя на мачовете, освен заблудени фенове - футболът не е по стадионите...
3. Стадионите са ни мръсни и стари, разбити и много зле изглеждащи...
4. Седиш си спокойно и си гледаш мач, а около теб млади надъхани педали, люпят семки по седалките, стъпват по същите и се държат отвратително - само пречат и се перчат......не е удоволствие да се ходи на мач в БГ....
5. Нашите футболисти и отбори НЕ ЗАСЛУЖАВАТ и 1 човек по трибуните за това което предлагат като продукция, без да споменавам парите които взимат месечно....
6. Мачовете все ги правят по една или друга причина по време на работен или някакъв ден и там ходят само такива, дет се чудят къде да си "убият" времето, да плюват, псуват,трошат и т.н

Да продължавам ли.... ;)

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 05 дек 2012 18:13

1977 написа:
ЦСКА-р написа:"Левски" никога не е бил отбора на народа. Никога няма и да бъде. Той си остава отбора на всяка власт, това е истината. Относно феновете - и на "Левски" и на ЦСКА са една бройка - по 1500-2000 ИСТИНСКИ, ВЕРНИ ДО ГРОБ, другото е пълнеж.

П.П. Най-лесно е да ходиш на стадиона, когато отбора ти става шампион или играе в напреднала фаза на ЕКТ. Трудното е да гледаш как ЦСКА се мъчи с Етър за 3:1, трудното е да гледаш как ЦСКА неможе да бие Мура! Но въпреки всичко, аз бях в тези моменти на стадиона, бях и в Своге, бях на 80% от мачовете тази година, и ще ходя, просто ей така, заради идеята и името ЦСКА СОФИЯ! И когато всичко се оправи и стадиона почне да се пълни, аз ще съм горд, защото не ми е нужно отбора да върви нагоре и да се радва на успехи, за да ходя на стадиона. Така че аз лично не желая такива "моментни" фенове.

Справка:

ЦСКА 1:1 Фулъм - 38 000 на националния.

3 дни по късно.

ЦСКА 2:0 Левски - 17 000 на националния, от които 9000 червени.

За 3 дни ставаме с 30 000 фена по-малко, евала. И то на дербито на България.

Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2." Това кара ЦК на БКП да предприеме мерки и през януари следващата година Левски е поставен под рамото на Народната милиция.
Сега стана ли ти ясно кой е отборът на народа :mrgreen:
Националния стадион събира официално 40000 зрители.При положение че на мача с Фулъм в сектор Б имаше 0 зрители тези 38000 в кои сектори ги събрахте :mrgreen:

Националният стадион събира 43 340 зрители. Погледни снимка от мача и пак ми кажи, че в сектор Б е имало 0 зрители. На Би Би Си явно много им е разбирала главата, но каквото и да си говорим и 2-та отбора са подпирани яко по време на комунизма, така освен да ви се присмиват хората, като ни казвате, че сме комунистически отбор, друго не печелите.

Ако бяхте отбор на народа, на всеки мач щяхте да имате поне 2 пъти повече фенове от нас. Уви - нямате, когато ние сме в подем събираме 10-15 хиляди на "Армията", когато вие сте в подем - същата бройка, че даже и по-малка. (Говоря за мачове от първенството). Феновете на ЦСКА и "Левски са 50/50. А че сте отбора на циганския народ, няма спор.
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 05 дек 2012 18:14

profe написа:Ами аз много обичах да ходя на мач, ама доста време вече не ГО правя, защото:
1. Не знаеш кой каква тъпотия ще направи, ако си с дете още по лошо И ОПАСНО...
2. Няма вече какво хубаво и кого да видя на мачовете, освен заблудени фенове - футболът не е по стадионите...
3. Стадионите са ни мръсни и стари, разбити и много зле изглеждащи...
4. Седиш си спокойно и си гледаш мач, а около теб млади надъхани педали, люпят семки по седалките, стъпват по същите и се държат отвратително - само пречат и се перчат......не е удоволствие да се ходи на мач в БГ....
5. Нашите футболисти и отбори НЕ ЗАСЛУЖАВАТ и 1 човек по трибуните за това което предлагат като продукция, без да споменавам парите които взимат месечно....
6. Мачовете все ги правят по една или друга причина по време на работен или някакъв ден и там ходят само такива, дет се чудят къде да си "убият" времето, да плюват, псуват,трошат и т.н

Да продължавам ли.... ;)

Няма нужда ... разбрахме че не си никакъв фен
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Мнениеот 1977 » 05 дек 2012 18:14

obi4am_pirin написа:
1977 написа:
ЦСКА-р написа:"Левски" никога не е бил отбора на народа. Никога няма и да бъде. Той си остава отбора на всяка власт, това е истината. Относно феновете - и на "Левски" и на ЦСКА са една бройка - по 1500-2000 ИСТИНСКИ, ВЕРНИ ДО ГРОБ, другото е пълнеж.

П.П. Най-лесно е да ходиш на стадиона, когато отбора ти става шампион или играе в напреднала фаза на ЕКТ. Трудното е да гледаш как ЦСКА се мъчи с Етър за 3:1, трудното е да гледаш как ЦСКА неможе да бие Мура! Но въпреки всичко, аз бях в тези моменти на стадиона, бях и в Своге, бях на 80% от мачовете тази година, и ще ходя, просто ей така, заради идеята и името ЦСКА СОФИЯ! И когато всичко се оправи и стадиона почне да се пълни, аз ще съм горд, защото не ми е нужно отбора да върви нагоре и да се радва на успехи, за да ходя на стадиона. Така че аз лично не желая такива "моментни" фенове.

Справка:

3 дни по късно.

Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2." Това кара ЦК на БКП да предприеме мерки и през януари следващата година Левски е поставен под рамото на Народната милиция.
Националния стадион събира официално 40000 зрители.При положение че на мача с Фулъм в сектор Б имаше 0 зрители тези 38000 в кои сектори ги събрахте :mrgreen:

Много малък народ сме според твоите думи...има няма 2000 човека

Хайде сега пак прочети какво съм написал.Помисли малко.Пак прочети внимателно.Пак помисли малко.И ако го разбереш - опитай пак с някой коментар :lol:
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 05 дек 2012 18:15

LevskiZavinagi написа:Колко е жалко да си прасе...

Прасе или теле ... къде е разликата?Все стават на пържоли! :)
damyanov1963:

Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 05 дек 2012 18:15

Как къде са? Студ-муд, слаб противник, кофти условия... а и все пак стадиончето няма да го заличат от лицето на Земята, само ще го реновират.
Кофти, като вземат да плащат на журналистите за написани статии, защото по този начин трябва да вадят разни неща от носа си, да надуват балони, които после гърмят в лицето им.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 05 дек 2012 18:17

1977 написа:
1977 написа:

Справка:

3 дни по късно.

Много малък народ сме според твоите думи...има няма 2000 човека

Хайде сега пак прочети какво съм написал.Помисли малко.Пак прочети внимателно.Пак помисли малко.И ако го разбереш - опитай пак с някой коментар :lol:[/quote]

Хехе не си сложен за разбиране...така че изпусни въздуха!2000 ходят на мачове на Левски значи по твоята логика 2000 човека е народа! ;)
damyanov1963:

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 05 дек 2012 18:18

1977 написа:

Справка:

3 дни по късно.

Само, че ББС въобще не отразява този мач наричайки Левски "Отбора на народа", а Радио Свободна Европа, което се слуша само от определена част от българите. Целта на това радио, както и на Дойчевеле и Гласът на Америка е да водят пропаганда срещу режима в България и съвсем нормално е да има подобни определения в емисиите си. Аз поне съм ги слушал и съм запознат с новините им.

Върни се в “Левски”