/анкета/Делио Роси - Пророка от Римини
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/ Делио Роси
Роси трябва да направи всичко, за да спечелим Купата. Като дори това не трябва да му гарантира запазване на поста.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
Serafim
- Контакти:
То и да я спечелим, какво ще правим в мачовете за ЛЕ после? Отделно, че сеньора каза, че спечелването на трофей не трябва да е самоцел, постигната със слаба игра или както той се изрази без основи. На зима говореше, че не иска нови, ако ще е за текучеството (ако няма да са по-добри от играчите в отбора), а сега вече едва ли не започват истинските тестове (мачове), които ще определят кой става за Левски и кой не. Кабрал, Белмонт и Ривалдиньо не хващат ръка, а са трансфери одобрени от него. Ако Роман не подпише нов договор (Панайотов предполагам ще преподпише), вероятно ще се търси вратар и крило и в един момент пак ще има 4-5 нови. А кога започват предварителните кръгове на ЛЕ с това световно първенство? За един приятел питам, че нашата не е сигурна много за там.
Serafim написа:То и да я спечелим, какво ще правим в мачовете за ЛЕ после?
Какво кво правим играем. 3ти кръг да стигнем са некви пари все пак.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
blue avalanche написа:Има голяма част от фенове, които не са ЗА Роси(както погрешно се смята), а са ПРОТИВ безразборната смяна на треньори.
Защото след мантрата: "Роси - вън!", на въпроса: "А кой вътре?" почва едно бъркане в носа и чесане там, където не ни сърби, нали?
Моята позиция е подобна, но с някои нюанси. И аз съм против безразборната смяна на треньори, също и на играчи. Въпросът кой ще е новият треньор има значение, но не е най-същественият. Най-важно е да се изясни КОЙ във и около клуба стои зад текучеството на треньори и футболисти и да бъде отстранен незабавно. В противен случай и Хайнкес да дойде ефектът няма да е задоволителен.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Ей, много ви е страх от смяна на треньор
. Това не е Марчело Липи все пак 
- blue avalanche
- Контакти:
limon написа:Ей, много ви е страх от смяна на треньор. Това не е Марчело Липи все пак
Той не е Марчело Липи, но по-страшно е този, който ще дойде да не е "Рибейро". Ако ма разбираш...
Смятам, че почти всички сме против честата смяна на треньори, но не приемам това като причина да не се сменя треньор, при който играта на отбора не върви, не прогресира с грам и се влошава постепенно на всеки два-три мача...
Не съм против Роси, нито имам нещо лично към него и това си личи, защото нито един път не съм си позволил да го обидя.
Но не знам и не разбирам какво очаквате да стане, ако остане и през другия сезон щом за 8-9 месеца не можа да сглоби нищо и постоянно върти играчи и схеми като крайния резултат е един и същ!? Просто не мога да си представя как ще стане номера още другия сезон да мачкаме с Роси, след като всеки мач излизаме за 0:0 и напред каквото стане...
Ако причината за оставането на Роси е честата смяна на треньори, то по-добре да се намери някой, който "изповядва" атакуващ стил и да му се дадат 2 сезона време, отколкото да се мъчим така... Мисля, че всеки би предпочел загуба с 3:2 дошла след атакуващ и агресивен футбол пред безлична загуба с 0:1 и една атака за цял мач...
Не съм против Роси, нито имам нещо лично към него и това си личи, защото нито един път не съм си позволил да го обидя.
Но не знам и не разбирам какво очаквате да стане, ако остане и през другия сезон щом за 8-9 месеца не можа да сглоби нищо и постоянно върти играчи и схеми като крайния резултат е един и същ!? Просто не мога да си представя как ще стане номера още другия сезон да мачкаме с Роси, след като всеки мач излизаме за 0:0 и напред каквото стане...
Ако причината за оставането на Роси е честата смяна на треньори, то по-добре да се намери някой, който "изповядва" атакуващ стил и да му се дадат 2 сезона време, отколкото да се мъчим така... Мисля, че всеки би предпочел загуба с 3:2 дошла след атакуващ и агресивен футбол пред безлична загуба с 0:1 и една атака за цял мач...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
blue avalanche написа:limon написа:Ей, много ви е страх от смяна на треньор. Това не е Марчело Липи все пак
Той не е Марчело Липи, но по-страшно е този, който ще дойде да не е "Рибейро". Ако ма разбираш...
Много добре те разбирам, но никога няма сто процента сигурност. Надявам се наистина да прекъснем лошите практики всяка година нов отбор. Въпреки, че селекцията пак ни е 50/50. Кабрал, Белмонт, Ривалдиньо, Рощу и Белаид защо са в отбора ако някой може да каже.
И аз нямам против Роси, но играта е нищо и половина. Мач и половина ако ни се събира футбол за сезона до тук пак добре, а останалото е загуба на време да ги гледаш и пари ако си на стадиона. Аз пари за такъв футбол не бих дал ако ще билета да е 50 стотинки 
Как ще дойдат китайците ако няма публика?
- blue avalanche
- Контакти:
limon написа:И аз нямам против Роси, но играта е нищо и половина. Мач и половина ако ни се събира футбол за сезона до тук пак добре, а останалото е загуба на време да ги гледаш и пари ако си на стадиона. Аз пари за такъв футбол не бих дал ако ще билета да е 50 стотинки
Току що Моуриньо(втори в класирането) падна от ПОСЛЕДНИЯ, на СОБСТВЕН терен. Ако това нещо се беше случило тука, направо не ми се мисли какво щеше да стане!
Събличане на фанелки, сваляне от автобуси, самосвали с помия, и т.н., и т.н.