Трансферна зима- слухове, реалности, факти

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Трансферна зима- слухове, реалности, факти

Мнениеот metodito » 04 фев 2016 10:01

bilyaletdinov написа:Toнев се направи на шеф е подписа през гърба на Гонзо и Стоев с Христов. Да видим какво ще го правят тоя бидон, който досега чакаше по-добри оферти :evil:

Бе дай да го видим момчето, пък после да го храним. Аз не разбрах кво щеше да стане да оставят Илия Димитров. Той имаше по-малко от два часа събрано игрово време и три гола този полусезон (смятам и срещу Юргорден). Не си спомням, но... Стоев пусна ли го титуляр... :roll:

Иначе не знам бидон ли е или не Христов, но погледни какво стана в няколко сайта в Интернет...

Стоев няма загуба в контролите, имаме допуснати два гола за три мача. Намерихме деветка, имаме трима равностойни централни защитника и един в лазарета. Халфовата линия е стикована. Имаме вече резерва на Краев, имаме и Менгеле. И изведнъж доброжелателите ни се притесниха. Голям кеф е. Парите на Домусчиев в действие.
Последна промяна от metodito на 04 фев 2016 10:11, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 04 фев 2016 10:04

Хич не ме грее какви ги е говорил Христов, какви оферти е чакал и така нататък. Ако помогне на отбора - какво по-добро от това, ако се провали - жив и здрав и кой откъде е.
Само Левски!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 фев 2016 10:09

siniq_fen написа:Хич не ме грее какви ги е говорил Христов, какви оферти е чакал и така нататък. Ако помогне на отбора - какво по-добро от това, ако се провали - жив и здрав и кой откъде е.

+1 Глей кво става по сайтчетата - донбидон, топспорт, алабала. Всичките се организираха много бързо. Явно са имали подготовка.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 04 фев 2016 10:12

metodito написа:
siniq_fen написа:Хич не ме грее какви ги е говорил Христов, какви оферти е чакал и така нататък. Ако помогне на отбора - какво по-добро от това, ако се провали - жив и здрав и кой откъде е.

+1 Глей кво става по сайтчетата - донбидон, топспорт, алабала. Всичките се организираха много бързо. Явно са имали подготовка.

Да папат чурката :mrgreen:
Само Левски!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 04 фев 2016 10:47

Какво са писали из тези сайтове?

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 04 фев 2016 12:26

Вратарят на Верея май няма да идва..

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 04 фев 2016 12:45

И на мен грам не ми пука какво е казвал, да вкарва голове пък, нека си е блещил глупости.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 фев 2016 12:50

TristaNNN написа:
PFC Litex написа:Алекс Колев, защо е освободен от Ботев?

Питай във форума на майните, какво ни боли нас курац за Колев. :) А и нали го раздаваш начетен и с висока футболна култура потребител, може направо сам да си чукнеш един Жужъл.

Преди да скачаш, като пинчер проследи дискусията.
Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 04 фев 2016 12:56

bilyaletdinov написа:Toнев се направи на шеф е подписа през гърба на Гонзо и Стоев с Христов. Да видим какво ще го правят тоя бидон, който досега чакаше по-добри оферти :evil:

И така да е станало, ако директорът е мъж излиза и си го казва, че действат без негово знание. Разбира се той не е мъж и неща като чест и достойнство са му чужди.
Ако ти кажат, че има възможност да почнеш компания в която ще ти предложат два или 3 пъти по-висока заплата, ти няма ли да изчакаш.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 04 фев 2016 13:01

metodito написа:

Както вече казах, ако започне да вкарва много бързо ще се забрави какво е говорил и на кой отбор е фен. 8-)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Върни се в “Левски”