Мнениеот konvoec » 30 ное 2012 21:44
Аз си мисля, че ако бяхме взели куцата Божинка, щяхме да имаме доста по-читав нападател от тия в момента. Изключвам Карвальо, комплексен играч е, а доколкото гледам и слушам какво говори, явно и сериозен човек. Още помня как мяташе тениски, но това е друг въпрос. Качествата му не оспорвам, но са несравними с тези на Дембеле. То ми беше кеф да ида или да гледам по тв мач, братче... Ето такива, като Гарата, такива може да върнат зрителски интерес. С Милиев няма да стане! В България има сигурно 90% играчи, които ще играят по-добре от него, но това е...
На мен ми се струва, че ни е тотално объркан отбора. Не, че всички играчи са зле и не стават, но просто... Имаме доста бавни защитници, които може да свършат работа при затворена игра, но всеки малко по-бърз ги надбягва, когато се откриваме. Самите ни ЦЗ не са точно ЦЗ.. Нямаме халф, който да изнася топката добре... Крила, които могат да разцъкват в стил Барса, но рядко да центрират като хората. Нападатели, на които им трябват качествени центрирания, за да са по-ефективни, а точно тези центрирания ги няма. Общо взето, 1/2 отбор за един стил на игра, в който ще се впишат, другият 1/2 отбор за друг стил..