Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: Смях - Веско Минев дава 100 000 евро, за да се махне от Левс

Мнениеот Neron » 25 май 2011 17:34

bigbonusprize написа:
Neron написа:От Левски казаха че ще го пуснат дори без пари така че не насаждай напрежение.Дано някой модератор вземе мерки и да го прати да спи зимен сън.

:) по добре в хцс-то да го прати. По ще му е приятно и ще се чувства сред свои...

Не знам ако иска да го уредя за шуменския екарисаж там му е истинското място ще се чувства в свои води макар за кратко и макар в пеща :lol:
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот milen.hristov » 25 май 2011 19:45

turbogena написа:Кривия изигра последния се мач за Левски, награждават го преди двубоя с Монтана
Изображение
Един от най-обичаните футболисти на Левски Сашо Александров на практика изигра последния мач в своята кариера с екипа на „сините”. Тази сутрин стана ясно, че Кривия няма да е в състояние да излезе срещу Монтана заради лека травма. Гонг научи, че ръководството на Левски възнамерява да подари специален плакет на футболиста преди срещата от 30 кръг, която най-вероятно ще бъде изтеглена за петък.

Александров се завърна на „Георги Аспарухов” през миналата зима. Той предимно беше резерва в последните мачове на Левски, а последната си среща изигра срещу Академик София.

Кривия със сигурност ще продължи с футбола. Опитният играч вече призна, че има сили да изкара още два сезона на високо ниво. От този момент той се явява свободен агент и може да премине във всеки клуб, който го пожелае.

Сега и ако Йовов се откаже и при продажба на Дембеле и Тасевски и направо цъфваме.Само не мога да разбера какво им пречеше Сашо,извади ги в най-трудният оериод в мачовете след ЦСКА и Миньор

Потребителски аватар
arekusanderu
Контакти:

Re: Смях-Веско Минев дава 100 000 евро, за да се махне от Левски

Мнениеот arekusanderu » 25 май 2011 19:59

РЕАЛНО ПОГЛЕДНАТО ЧОВЕК ПЛАЩА АКО ОТИВА В ПО-ГОЛЯМ ОТБОР...НО ЧАК ПЪК АНОРТОЗИС НА МЪРИ.....ЗНАЧИ НЕЩО ГОЛЯМО В ЛЕВСКИ КУЦА.....НО ПЪК КАТО ЗНАМ ЧЕ ОТБОР ОТ РЕГИОНАЛНАТА ГРУПА НА ИТАЛИЯ...ПЛАЩА ЗАПЛАТИ ОТ 1500 ЕВРО НА БГ ФУТБОЛИСТ,ЗНАЧИ ТИЯ СА ПО-ВЕЛИКИ И БОГАТИ ОТ ЛЕВСКИ..
Последна промяна от Дъстли Мюлдер на 26 май 2011 10:23, променено общо 1 път.
Причина: Пиши с малки букви!
FORZA CESENA !!!

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 25 май 2011 20:10

Да се надяваме,че ще в лятната селекцията ще има поне един(задължително)или двама офанзивни халфове.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 25 май 2011 20:44

santi_santi написа:Да се надяваме,че ще в лятната селекцията ще има поне един(задължително)или двама офанзивни халфове.

Иван Цветков е точно такъв офанзивен халф,плеймейкър.

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 26 май 2011 02:24

tevez написа:
santi_santi написа:Да се надяваме,че ще в лятната селекцията ще има поне един(задължително)или двама офанзивни халфове.

Иван Цветков е точно такъв офанзивен халф,плеймейкър.

За него се моля да го привлечем,а освен това може да играе и като нападател

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 26 май 2011 10:36

Защо ви е този "преспективен" Иван Цветков? Да се насочим към малко по-младите...

П.С. Големи размирици из София тая нощ :) Някой да има повече инфо от вестниците?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 26 май 2011 11:49

На мен също ми е интересно за станалото снощи, ако някой има информация, ще го помоля да я сподели. Една червена фенка от снощи се хвали във форума, колко бързо бягали левскари.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 26 май 2011 11:51

Rivaldo10 написа:На мен също ми е интересно за станалото снощи, ако някой има информация, ще го помоля да я сподели. Една червена фенка от снощи се хвали във форума, колко бързо бягали левскари.

:) Да бе. И разправят как 20 човека набили 5 в автобуса. Смятай ти колко пълен автобус :lol: :lol: :lol:
Моята информация е, че са се млатили по между си... Но като нищо нашите да са им спретнали едно посрещане някъде. Преди време на гарата така им правеха :)

п.с. Това за бягането ми е много смешно. Все разправят как сме бягали, пък единствените документирани да бягат като бен джонсън от 2ма фенове на Локото са именно те :)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 26 май 2011 12:14

Аз очаквам да видя поредните червени знамена, но обърнати надолу.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Левски”