Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Aronaks
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот Aronaks » 04 авг 2025 14:35

csimoen2 написа:
honda написа:
Aronaks написа:Естествено, че не можем да си позволим играчи, които да правят разликата с Брага, но трябва да намерим такива, които да могат да победят отбор като Брага, който е в началото на подготовката си, и който ни е подценил. Явно ти не ме разбираш. Брага не са Порто и Бенфика, нито Спортинг, не са дори Айнтрахт Франкфурт. Брага са не по-голям и силен отбор от ПАОК например, които излъгахме точно поради изброените от мен причини по-горе. Малко ни трябваше, та ние на моменти в Португалия имахме инициативата, играехме по-добре, просто във фаза атака нямаме потенциал. Убеден съм, че с Уелтон и Роналдо напред щеше да ги отстраним, а те не ни струваха милиони.
По отношение на ръководството винаги ще повтарям, че след като Сираков нямам финансовата възможност да направи Левски конкурентен на Лудогорец и тирето откъм играчи, трябва да си ходи и да дойде човек, който ще може да намери футболисти за титли и еврогрупи. С пари или с правилна трансферна политика е без значение. Сираков не може да го направи.

Ние такива играчи ,които да победят Брага не можем да си позволим, това не ти е ясно.
Не знам откъде го измисли ,че Брага не са по-силен и по-голям отбор от ПАОК. Сумата на която са оценени играчите на Брага е точно 3 пъти на колкото са оценени играчите на ПАОК в момента ,когато играхме с тях. Най-евтиния играч на португалците, който игра срещу нас е оценен по-високо от най-скъпия ,който игра срещу нас. Същите тези Брага преди 4 години с една доста по-ниско оценена формация отколкото са в момента разнищиха Лудогорец и в двата мача ,,особено като домакини - отправиха около 30 удара към вратата им , около 10 пъти излезнаха сами срещу вратаря и вкараха 4 гола.
Не искам да те обиждам ,но според мен подхождаш много оптимистично и по фенски. За мен това ,което играхме и постигнахме срещу Брага ни е максимума в момента. Ясно е ,че ни липсва класа в офанзивен план , но класата струва пари , а ние нямаме такова количество ,,че да си позволим такива играчи,които със сигурност ще ни вдигнат класата . Не бъркай нещата , ние не играхме "достатъчно офанзивно" защото бяхме по-фокусирани в дефанзивен план- резултата абсолютно ни устройваше. Второ играчите на Брага бяха очевидно по-бързи от нас във всеки един компонент - линейна бързина без топка, бързина с топка в краката, бързина на обработване на токата( бързина на мислене ) . Ако си позволихме да включим повече играчи да тръгнат бързо напред ,,рискувахме при отнемане на топката да ни хванат неподготвителни. Затова защитниците и дефанзивните ни халфове правеха това,което Ив.Вуцов наричаше "пакетно придвижване" и не разчитахме на участието им в бързи атаки . Ако нападаш с 4- ма играча срещу 7 защитаващи шанса да направиш него ,ако не ги хванеш неподготвени , е много малък . А и нашите играчи са такива ,че реално не могат да надделят над играчите на Брага при игра 1:1 , а те се и подсигуряват
И с Уелтон , и с Роналдо в състава си нямаше да променим значително картината, според мен дори напротив - Уелтон имаше навика да не спазва много много тактическата дисциплина и много вероятно това щеше да доведе до повече неприятности пред нашата врата отколкото пред тяхната. Не забравяй и ,че ис Уелтон и Роналдо в редиците си записахме една от най-срамните си загуби ( Хамрун) .
Напълно съм съгласен с твоето мнение за Сираков и Ръководството. Само остава и да посочиш ,кой ще е този човек , защото поне на мен не ми е известно да има такъв човек - принца на бял кон или ,арабския шейх от бялата яхта, или китайския инвеститор от белия самолет .

Колегата горе е написал такива глупости, че от всякъде лъха - Мърльо и СЗ. :)

Брага са в пъти по класни от ПАОК, направи справка участие в евротурнири, коефицент, стойност на състав и т.н.

В подготовката си Брага са играли контролни срещи със Селта, Панатинайкос, Мориензе и др.

Брага купуват футболист за 15 млн. от Барса (направи справка за ПАОК).

Левски излъга ПАОК. Лошото след това е, че откри поредната географска ширина…

ПАОК тогава може да се сравнят с Апоел сега!

Към момента треньора прави чудеса със състава, отбора играе приличен футбол и се надиграва (до колкото може).

Програма макс е изпълнена, в момета надграждаме, дано задминем най доброто ни представяне от години в еврорунирите - плейофа срещу Айнтрахт и то след резила предната година.

Естествено, че съм фен на Стоилов и на СЗ. Ти колко си неадекватен не истина.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 04 авг 2025 14:51

Коментариите след жребия...

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 04 авг 2025 15:20

tmanolov написа:
honda написа:Напълно съм съгласен с твоето мнение за Сираков и Ръководството. Само остава и да посочиш ,кой ще е този човек , защото поне на мен не ми е известно да има такъв човек - принца на бял кон или ,арабския шейх от бялата яхта, или китайския инвеститор от белия самолет .

Значи, ти лично си изброявал една торба левскари от сорта на пещерняците, пък сега нямало кой, освен скъсания г.з? А сега де - кое е вярното? Няма? Не искат? Не им разрешават? Кое? И как така за делиормаци има (хайде, те са друга бира, плод и на много кАсмет, ако не счетем, че всичко е било огромна далавера в началото), за тиретата има (даже два подред, като вторият освен че им купува играчи по 10 милиона за полусезон, ами и стадион за поне 200 милиона им строи), за ботевЪ има, за черно море има, за Арда има, за числото има, само за Левски няма и няма? Как става това - наистина ми е интересно?

колкото до мача с Брага - аз лично очаквах да ни смачкат, но Веласкес игра тип Славия и успя да ги удъжи 200 минути, че даже можеше и да ги излъжем, така че претенции нямам. Дали можеше да вземем Годой за някакъв смешен наем, например с опция само за участието ни в ЕКТ, за да може да блесне (ако блесне) и бироята после да си го трансферират после за пари (тип Данчо Господинов за мача с Бран) - уин-уин и за двата отбра - не знам, рАководството не ни е уведомило за рещенията си, но един Годой може би щеше да направи разликата. Или пък не, но не пречеше да го пробваме, Та толкова за нефелния г.з, кажи що няма навити да поемат Левски, а за всеки друг отбор в Бг се намериха такива?

Манолакис, уважавам мнението ти, но понякога мъровщината ти те заслепява невероятно. Каква Славия те гони срещу Брага, ти видя ли опълченци и лежане за бавене на време? Все пишеш за невероятните трансфери на Мъри, но освен тях помниш ли Шеху, Блажевич, Олдър. Апропо Джемили добър трансфер ли е? Майкон ти го подиграваше, а Макун, Вуцов, Търдин и Кирилов добри трансфери ли са? За Бала съм 50/50.
ПАОК вечно ги изкарваш някакъв невероятен гранд, по-голяма работа от Брага и Айтрахт. Веласкес и Колев може и да не са ги отстранили, но не са падали и от Хамрун, и от Тампере.
Били големи кАсметлии, а Мъри не е ли бил? След като любимия ти г.з му спаси г.за след Беверен. Или след като с наследен и готов отбор постигна голям пробив в Европа с много късмет. Падна от Публикум, отстрани ги. Падаме се с Оксер след като Гиру си тръгна, привлечения на пожар Бардон им вкарва. После играем в някаква идиотски наредена група, където няма разменени гостувания, гол в последната минута, мач срещу вече класирал се отбор. След това Артмедия, които си бяха продали отбора след ШЛ и Удинезе борещ се да не изпадне. Толкова късмет имахме онази година, че покрай радостта се притесних да не ни се връща следващите 10 години. Рабех, Бензукан и Жеан Карлуш топ трансфери ли бяха? Тоя Рабех същия случай като Джемили.
На всеки с IQ над 80 е ясно, че Левски изкуствено се държи в това положение. Черепа си го каза. На това отгоре как е възможено, при такава фенска маса да нямаме още спонсори и да правим пари от реклама? Отделно от това бизнес средата в БГ е някаква смешка, всичко е ала бала и шарани. Ама няма страшно, сега като въведем великото евро и изтеглим доволно заеми, ще се оправим със сигурност....
Последна промяна от mrw8 на 04 авг 2025 15:25, променено общо 1 път.
България !!!!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 04 авг 2025 15:34

mrw8 написа:Манолакис, уважавам мнението ти, но понякога мъровщината ти те заслепява невероятно. Каква Славия те гони срещу Брага, ти видя ли опълчени и лежане за бавене на време? Все пишеш за невероятните трансфери на Мъри, но освен тях помниш ли Шеху, Блажевич, Олдър. Апропо Джемили добър трансфер ли е? Майкон ти го подиграваше, а Макун, Вуцов, Търдин и Кирилов добри трансфери ли са? За Бала съм 50/50.
ПАОК вечно ги изкарваш някакъв невероятен гранд, по-голяма работа от Брага и Айтрахт. Веласкес и Колев може и да не са ги отстранили, но не са падали и от Хамрун, и от Тампере.
Били големи кАсметлии, а Мъри не е ли бил? След като любимия ти г.з му спаси г.за след Беверен. Или след като с наследен и готов отбор постигна голям пробив в Европа с много късмет. Падна от Публикум, отстрани ги. Падаме се с Оксер след като Гиру си тръгна, привлечения на пожар Бардон им вкарва. После играем в някаква идиотски наредена група, където няма разменени гостувания, гол в последната минута, мач срещу вече класирал се отбор. После Артмедия, които си бяха продали отбора след ШЛ и Удинезе борещ се да не изпадне. Толкова късмет имахме онази година, че покрай радостта се притесних да не ни се връща следващите 10 години. Рабех, Бензукан и Жеан Карлуш топ трансфери ли бяха? Тоя Рабех същия случай като Джемили.
На всеки с IQ над 80 е ясно, че Левски изкуствено се държи в това положение. Черепа си го каза. На това отгоре как е възможено, при такава фенска маса да нямаме още спонсори и да правим пари от реклама? Отделно от това бизнес средата в БГ е някаква смешка, всичко е ала бала и шарани. Ама няма страшно, сега като въведем великото евро и изтеглим доволно заеми, ще се оправим със сигурност....

Мърльовщина при мен няма - дори го считах за доста посредствен треньор-калитко, преди да иде в Астана, но мнението ми се промени коренно след това, кеото направи със сегашния Левски. Давам по ред:

- Помня Шеху, Блажевич и Олдър - Шеху беше взет, защото беше национал на Нигерия - да апням някой лев от него, ако се класират за световно. Не стана и бързо се разкара. На мястото на Блажевич веднага, ама светкавично, дойде Петрис, който в момента се оценява на 3 милиона евро. За Олдър кво да кажа - беше шот ту нъфинг, не се получи, не са и давани някакви пари, все тая. Да пиша ли, че всички пари в Левски, дето влязоха, се дължат на трансферите на Мъри? Или че предишните ЕКТ на мега калитаря КолЮ бяха с готовия отбор на Мъри - та този човек донесе поне 20 милиона евро чисто на Левски от трансфери, мърч, готов отбор за ЕКТ и т.н. Кой е дал повече от него - смешните палмичките с техните 3-4 милиона лева на година, за които благодаряхме през ден, или скъсания г.з? Дай да сме обективни - без Мъри, Левски умираше, той даде искрата и тласъка на всичко

- кво да кажа за Хамрун - наредена работа на шкембето, също както Тампере беше наредена работо на г.з. (волно или неволно), плюс кофти стечение на обстоятелствата - болни от грип с Хамрун и отвратително време (идеално за скиорите) през август с Тампере. Има го и това - да, позори са, но 100 пъти ще преживея тези позори, за онзи 1/4 финал и влизане в групи на ШЛ, или сегашното с ПАОК

- да, ПАОК бяха сериозен отбор, според мен на нивото на Брага и малко под това на Айнтрахт, но много над това на Апоел - лично мнение, всеки да си го разбира както си иска

- говориш за късмет - а късмет ли е да ти се падне италиански отбор за вход в ШЛ, вместо Работнички (Скопие)? Късмет ли е вместо заради Калчополи италианските отбори да са поставени, те да не са (щото Левски беше поставен в плейофа за ШЛ - единственият Бг отбор, който го е постигал)? Артмедиа бяха разпродали отбора - така е, но Удинезе си играха на макс и ги остранихме, както и Киево след това. Да не говорим, че щяхме да ударим и Шалке, ако дис бритиш хомосекшуъл не беше броукнъл дъ гейм...

- защо в Левски няма спонсори - ми щото г.з. не иска да има друг, освен обичните му палмички, където е уредил цялата си фамилия да лапка лесни кинтички. разбирам го, затова и Левски е на командно дишане. И ще е така, докато г.з. и менторът му Бх дишат!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

SiirStenleyRoise
Контакти:

Мнениеот SiirStenleyRoise » 04 авг 2025 15:40

Ти тотално си изплискал легена. Хващам бас, че искаш Левски да отпадне от Сабах, за да пишеш тъпотиите си.
Благодарим Ви, г-н Сираков!

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 04 авг 2025 16:38

Мдааа, дойде и този момент, георгиатанасовеца не издържаха и след няколко успехи се почна отново да се върти старата плоча, ... всичко било плод на късмет, загубите на Мъри, все някой ги бил продал, като доказателството , дори не е ЕЖК :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Откровена завист, че на другите ТУУУ-ТУУУ им е дало повече от на нас... що за идиотщина е това!!!
След няколко седмици ще бъде за славизация, след това за уредени мачове и те така... като се издъни Левски, ще има и малко приповдигнато настроение :o
По някой път си чудя, дали това не е форума на припоците :(
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 04 авг 2025 17:42

tmanolov написа:
mrw8 написа:Манолакис, уважавам мнението ти, но понякога мъровщината ти те заслепява невероятно. Каква Славия те гони срещу Брага, ти видя ли опълчени и лежане за бавене на време? Все пишеш за невероятните трансфери на Мъри, но освен тях помниш ли Шеху, Блажевич, Олдър. Апропо Джемили добър трансфер ли е? Майкон ти го подиграваше, а Макун, Вуцов, Търдин и Кирилов добри трансфери ли са? За Бала съм 50/50.
Били големи кАсметлии, а Мъри не е ли бил? След като любимия ти г.з му спаси г.за след Беверен. Или след като с наследен и готов отбор постигна голям пробив в Европа с много късмет. Падна от Публикум, отстрани ги. Падаме се с Оксер след като Гиру си тръгна, привлечения на пожар Бардон им вкарва. После играем в някаква идиотски наредена група, където няма разменени гостувания, гол в последната минута, мач срещу вече класирал се отбор. После Артмедия, които си бяха продали отбора след ШЛ и Удинезе борещ се да не изпадне. Толкова късмет имахме онази година, че покрай радостта се притесних да не ни се връща следващите 10 години. Рабех, Бензукан и Жеан Карлуш топ трансфери ли бяха? Тоя Рабех същия случай като Джемили.

Мърльовщина при мен няма - дори го считах за доста посредствен треньор-калитко, преди да иде в Астана, но мнението ми се промени коренно след това, кеото направи със сегашния Левски. Давам по ред:

- Помня Шеху, Блажевич и Олдър - Шеху беше взет, защото беше национал на Нигерия - да апням някой лев от него, ако се класират за световно. Не стана и бързо се разкара. На мястото на Блажевич веднага, ама светкавично, дойде Петрис, който в момента се оценява на 3 милиона евро. За Олдър кво да кажа - беше шот ту нъфинг, не се получи, не са и давани някакви пари, все тая. Да пиша ли, че всички пари в Левски, дето влязоха, се дължат на трансферите на Мъри? Или че предишните ЕКТ на мега калитаря КолЮ бяха с готовия отбор на Мъри - та този човек донесе поне 20 милиона евро чисто на Левски от трансфери, мърч, готов отбор за ЕКТ и т.н. Кой е дал повече от него - смешните палмичките с техните 3-4 милиона лева на година, за които благодаряхме през ден, или скъсания г.з? Дай да сме обективни - без Мъри, Левски умираше, той даде искрата и тласъка на всичко

- кво да кажа за Хамрун - наредена работа на шкембето, също както Тампере беше наредена работо на г.з. (волно или неволно), плюс кофти стечение на обстоятелствата - болни от грип с Хамрун и отвратително време (идеално за скиорите) през август с Тампере. Има го и това - да, позори са, но 100 пъти ще преживея тези позори, за онзи 1/4 финал и влизане в групи на ШЛ, или сегашното с ПАОК

- да, ПАОК бяха сериозен отбор, според мен на нивото на Брага и малко под това на Айнтрахт, но много над това на Апоел - лично мнение, всеки да си го разбира както си иска

- говориш за късмет - а късмет ли е да ти се падне италиански отбор за вход в ШЛ, вместо Работнички (Скопие)? Късмет ли е вместо заради Калчополи италианските отбори да са поставени, те да не са (щото Левски беше поставен в плейофа за ШЛ - единственият Бг отбор, който го е постигал)? Артмедиа бяха разпродали отбора - така е, но Удинезе си играха на макс и ги остранихме, както и Киево след това. Да не говорим, че щяхме да ударим и Шалке, ако дис бритиш хомосекшуъл не беше броукнъл дъ гейм...

- защо в Левски няма спонсори - ми щото г.з. не иска да има друг, освен обичните му палмички, където е уредил цялата си фамилия да лапка лесни кинтички. разбирам го, затова и Левски е на командно дишане. И ще е така, докато г.з. и менторът му Бх дишат!

Преди да отиде в Астана, където върху него се изля златен дъжд от местния бащица, имаше престой в Литекс и Ботев. Отбори които нямат нищо общо с модела бащица и където се провали. Въпреки че с Литекс имаше голям малшанс срещу БАТЕ, това 4:0 въобще не отразява реално този мач.
Реално той ни спаси, това е на 100% така, аз съм голям фен на неговата работа в Левски. Но да погледнем и другата страна на монетата. Кой създаде Мъри, кой го взе от Хасково, къде завърши кариерата си, кой го направи треньор и го пращаше по стажове в Барселона. Кой го изтърпя след Беверен (също голям срам за мен, наравно с Тампере и Хамрун, никакви Ел Хаджи Диуфи не ме интересуват). Върна се в Левски и го спаси, но това помогна и на неговата кариера, веднага отиде в Гьозтепе нали, защо не го взеха преди това от язовира след риболова, когато седя сума ти време без работа?
Киево бяха най-трудния отбор, който можеше да ни се падне, но тогава вече отбора беше си повярвал много и се беше сработил страхотно. Тъпотията беше после в групата ни, където се опитвахме да се надиграваме с Барса, Челси и Вердер, вместо да излезем с по-обрана и разумна стратегия. Резултатите бяха видими, 17 получени гола и 1 отбелязан, който се отпразнува като някаква циганска сватба в махалата.
Накрая трябва да се отбележи и друго и Тампере и Хамрун не станаха заради уреждане, а заради съдии от типа на дис бритиш хомосекшуъл. Тампере ни вкараха гол след повеждане на топката с ръка, а Хамрун ни вкараха след нередовно изпълнен център. Специално малтийците без този тъп нередовен гол си ги отстранявахме....
България !!!!

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 04 авг 2025 17:57

Манолка, тук наистина не си в час. Сериозно ли мислиш, че може да се договори мач с финландски отбор ?!

Манталитетът на тези хора е силно различен от нашия, от деца ги възпитават, че да се лъже, краде и тарикатства не е прието...колкот и да се оцинагаманили последните години, а мачът с Тампере беве преди близо 20г.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 04 авг 2025 18:14

tmanolov написа:

Мале, колко глупости в един пост…

Как пък никой не ги купи тея играчи след резила с Хамрун… или зимата на същата година, когато бяхме на 6-8 място…

Как пък ги взеха, след мачовете с Айнтрахт, защо ли?

Помисли малко, казал съм ти - напъвай ги тези мозАчни клиенти понякога, не се излагай… :)

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 04 авг 2025 18:16

tmanolov написа:

Мале, колко глупости…

Как пък никой не ги купи след резила с Хамрун или същата зима, когато бяхме 6-8 място?

Защо ли пък Левски ги продаде след плейфоа с Айнтрахт?

Казал съм ти много пъти - мисли понякога с малкото мозАчни клетки, не се излагай :)

Върни се в “Левски”