Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Мнениеот Kotooshu » 04 фев 2019 20:23

Някои, хора най накрая осъзнават колко е сериозно положението в Левски .... едно знам остане ли $па$ , няма да оцелеем !!!
Доколкото го опознахме шофера .... обявените цифри от Краси Нещо си , надали са верни , дано поне да не са х2 - х3 ...защото ще има - !

Боли ме за пипончо и всякакви такива преходни наемници , при положение че не се знае дали утре ще ни има но тука някакви хора не се спряха да реват като ..... за този ли онзи , баси .
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 04 фев 2019 20:28

Колкото повече тролчета излизат да говоря че всичко е наред , бла бла бла ... значи положението си е .....

Влезе ли черепа има надежда ... на не очаквайте пари и обертани ! ... то не ни и трябват де

tochavos написа:

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 04 фев 2019 20:41

Четете Усмихнатия лъжец Софиянски какво казва за влизането на черепа ...

tochavos написа:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 фев 2019 20:42

metodito написа:
balef написа:Само питам - Защо никой от българските футболистите не иска да играе в Левски ? Във Враца повече ли пари дават или в Стара Загора или в Пловдив и т.н.

...щото "$па$ плаща". :lol: Аз доколкото разбрах, както Райнов [offtopic]("Самият футболист заяви, че е готов да играе за Левски, но столичани трябва да се разберат със заралии за трансфера." )[/offtopic], така и Божинката искат в "Левски"... При Райнов трябва да се плати сума.
Интересно, дали е вярно, че новия таван на заплатите бил €10 000. Мен нещо ме гложди. :roll: Ако е така, браво!

Това как звучи, особено ако си припомним и защо Вутов не преподписа с нас, па уж всичко беше "въпрос на формалности"? :roll:
Попитан за проваления трансфер на Мартин Райнов, Кирил Вангелов отговори: "На Райнов заплатата и финансовите условия, които поиска е като да вземем играч от първа лига на Франция."
Ми, добре е, екстра даже. После излезе информация за 40 000 - 50 000, която не знам доколко е вярна, не искам да я коментирам и да я ползвам като аргумент, за разлика от повечето форумни селекционери, но пък и никой не отрече. Бах тоя Райнов, бе, бах тая мегазвезда с -ОВ! Да не се окаже накрая, че всички родни футболисти като чуят за интерес от Левски и си мислят, че парите се раздават щедро-щедро направо с чувалите.
Нали, таковата, не очакваме Божинов да играе при нас за 1000 лева, или? И сега очаквам да чуя как във Враца взима "символична сума" ...
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 04 фев 2019 20:52

TristaNNN - Нали не си мислиш че Райнов не знае колко взимат наемниците в Левски ... е този искал , без да е постигнал нищо :o баси и сагата стана с този .
Искали те , .... да поиграят в Ман Сити или Юнайтед и тогава да се пазарят ... ;)

tochavos написа:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 фев 2019 20:53

TristaNNN написа:
metodito написа:
balef написа:Само питам - Защо никой от българските футболистите не иска да играе в Левски ? Във Враца повече ли пари дават или в Стара Загора или в Пловдив и т.н.

...щото "$па$ плаща". :lol: Аз доколкото разбрах, както Райнов [offtopic]("Самият футболист заяви, че е готов да играе за Левски, но столичани трябва да се разберат със заралии за трансфера." )[/offtopic], така и Божинката искат в "Левски"... При Райнов трябва да се плати сума.
Интересно, дали е вярно, че новия таван на заплатите бил €10 000. Мен нещо ме гложди. :roll: Ако е така, браво!

Това как звучи, особено ако си припомним и защо Вутов не преподписа с нас, па уж всичко беше "въпрос на формалности"? :roll:
Попитан за проваления трансфер на Мартин Райнов, Кирил Вангелов отговори: "На Райнов заплатата и финансовите условия, които поиска е като да вземем играч от първа лига на Франция."
Ми, добре е, екстра даже. После излезе информация за 40 000 - 50 000, която не знам доколко е вярна, не искам да я коментирам и да я ползвам като аргумент, за разлика от повечето форумни селекционери, но пък и никой не отрече. Бах тоя Райнов, бе, бах тая мегазвезда с -ОВ! Да не се окаже накрая, че всички родни футболисти като чуят за интерес от Левски и си мислят, че парите се раздават щедро-щедро направо с чувалите.
Нали, таковата, не очакваме Божинов да играе при нас за 1000 лева, или? И сега очаквам да чуя как във Враца взима "символична сума" ...

Райнов отговори официално на Вангелов. Ти на кого си склонен да вярваш повече? И слуша ли интервюто на Райнов? Щом искаш, вярвай на компрометирал се човек като Вангелов. Аз ще вярвам на Райнов. Вангелов оплю и Роси. И за това ли му вярваш?
Не смятам, че смяната на Славиша Стоянович бе правилна и в точното време, а всички тъпотии в Левски станаха при Делио Роси.

Прочети още на: https://www.gol.bg/levski/2019-01-23/iz ... delio-rosi

За какви тъпотии говори това смешно човече?

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 04 фев 2019 21:01

Нито на Райнов , още по малко на Вангелов , камо ли на Краси а още по малко на шофера ... на никой не вярвам !

tochavos написа:

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 04 фев 2019 21:03

Какво му е притеснителното ПФК Левски да фалира и да започне от по-ниските нива, не нулата, защото ще стоят дълговете ? Ще станете от друг отбор ли ?
Няма да има чужденци и искат не искат ще трябва да налагат и правят БГ Левски.
Дълговете ще трябва да почнат да се обслужват.
За съжаление не вярвам, че дори един фалит ще стресне тоя дето ще има смелостта да ни вземе и ще почне да работи в насока намаляването им.

Ясно е кой ще бъде шампион следващите години, така че е все тая дали сме в лигата и играем бараж за отпадане в първи кръг.
Изобщо не ме плаши фалит. Плашат ме тея дето вземат ПФК Левски и си рекламират бизнеса и напускат, а оставят една голяма дупка.

Сега не виждам нещо по-различно от будна кома, дори е доста зле положението.
Плащат се нереални пари за играене на хоро и 90% от сложилите "сини" очила си мислят, че с 6-7 мача победи ще станем шампиони и всичко е ток. Та даже и са готови да си дадат задника на звезди, опряли до ПФК Левски, неможещи два паса да вържат.
Самозалъгване вече 10 години, а дълговете правят труп-труп.

Година по година, вече повече от 10-на даже.
Последна промяна от t0bl3ro_bg на 04 фев 2019 21:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 фев 2019 21:04

...на Райнов , още по малко на Вангелов , камо ли на Краси а още по малко на шофера ... на никой не вярвам !

Май така и трябва. Иначе Райнов едва ли е глупаво момче и знае, че ако иска на Запад (а едва ли не иска), "Левски" е много по-добър трамплин за там от Берое.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 фев 2019 21:06

Kotooshu написа:TristaNNN - Нали не си мислиш че Райнов не знае колко взимат наемниците в Левски ... е този искал , без да е постигнал нищо :o баси и сагата стана с този .
Искали те , .... да поиграят в Ман Сити или Юнайтед и тогава да се пазарят ... ;)

Не ме разбра, предполагам. Думата ми е, че българските играчи изискват нереално високи пари, когато стане дума за интерес от страна на Левски. Ако считате, че е е редно клубът да им уйдисва на мераците, 'щото "имат желание да играят в Левски", добре - ваша воля, ваше мнение. Аз не смятам така, не и ако говорим за Мартин Райнов от Берое.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”