Трансферна зима- слухове, реалности, факти

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bach levskarina
Контакти:

Re: Трансферна зима- слухове, реалности, факти

Мнениеот bach levskarina » 03 фев 2016 22:49

Кашчей написа:
bach levskarina написа:Само да ви кажа-и Гонзо и Иво Тонев са искали Алекс Колев,но оня за който Левски е "МОСКВИЧ", а резаните "МЕРЦЕДЕС",се е запънал и е искал лайняра Христов,за който свинете са най-големия отбор.С риск да не станат разправии по медиите,и хиляди оплаквания от разградския тренер,който само се лензи и няма още никаква представа какво е Левски ,правят трансфера на чорбарчето Христов,а не на Колев.Жалко,много жалко.И въобще не ме интересува колко гола ще вкара или не тоя нещастник,а какво е говорил и мисли за любимия ми клуб

Още един с жълто около устата, за когото е по-важно какво говори един футболист, а не какво прави на терена, с фланелката на любимия му отбор :evil:

С жълто около устата е вероятно на майка ти синът.За мен е много важно кой облича фланелката на любимият ми отбор,какво е показал че е отношението му към любимият ми отбор,и съотвтно към публиката на любимият ми отбор.Не смятам за необходимо да ти изнасям датата си на раждане и въобще не смятам да ти обяснявам,че ама изобщо не ме интересува какво ще прави на терена човекът който"е чакал по-добро"предложение от това на любимият ми отбор.Разбираш ли олигофрен такъв,или още малко да се напъна да ти обяснявам.

Потребителски аватар
jungle

Мнениеот jungle » 04 фев 2016 00:10

Кашчей написа:
jungle написа:
PFC Litex написа:Вероятността да вземете точка от Лудогорец клони към 10%.
Отборът ви не е стикован. Силното ви звено защитата е разколебано след напускане на основни футболисти.
Черно море контрола не съм им гледал, но във Варна традиционно трудно се играе
Съвсем скоро ще разберем.

...бием и Лудогорец и Черно Море... Левски знае как се бие в Разград!!!!

Колко пъти сте били в Разград, че ми стана любопитно 8-)

ако беше любопитен.....щеше да провериш
Левскар да си братко е дума голяма, Левскар да си братко е чест!
09.09.2016

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 фев 2016 00:29

jungle написа:
Кашчей написа:
jungle написа:
PFC Litex написа:Вероятността да вземете точка от Лудогорец клони към 10%.
Отборът ви не е стикован. Силното ви звено защитата е разколебано след напускане на основни футболисти.
Черно море контрола не съм им гледал, но във Варна традиционно трудно се играе
Съвсем скоро ще разберем.

...бием и Лудогорец и Черно Море... Левски знае как се бие в Разград!!!!

Колко пъти сте били в Разград, че ми стана любопитно 8-)

ако беше любопитен.....щеше да провериш

От 6 мача в Разград имате една победа, а от 6 в София имате 3 загуби и 1 равен-определено знаете как се побеждава Лудогорец, особено в Разград
12 мача - 8 победи за Лудогорец, един равен и 3 за Левски, защото сте знаещи (едната победа след злощастен рикошет в добавеното време, а другата....почти сериозна).
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Iwocr
Контакти:

Мнениеот Iwocr » 04 фев 2016 00:31

НИКОЛАЙ МИНКОВ от школата на Черно море (Варна) е преотстъпен на Добруджа за пролетния полусезон. Роден е на 13.08.1997 г. във Варна. Пост - офанзивен халф / дясно крило. Юноша на Черно море. За кратко е бил в Академията на Литекс и в школата на Спартак (Варна). Още на 16-годишна възраст е викан в мъжкия отбор на моряците. Има 1 мач в "А" група за Черно море в последния кръг на сезон 2014/15. През изминалата 2015 г. записва 5 мача за юношеския национален отбор на България до 19 год. + тези дни вкара 4 гола на Несебър. Дали нашите не трябва да го следят ?

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 04 фев 2016 00:42

Iwocr написа:НИКОЛАЙ МИНКОВ от школата на Черно море (Варна) е преотстъпен на Добруджа за пролетния полусезон. Роден е на 13.08.1997 г. във Варна. Пост - офанзивен халф / дясно крило. Юноша на Черно море. За кратко е бил в Академията на Литекс и в школата на Спартак (Варна). Още на 16-годишна възраст е викан в мъжкия отбор на моряците. Има 1 мач в "А" група за Черно море в последния кръг на сезон 2014/15. През изминалата 2015 г. записва 5 мача за юношеския национален отбор на България до 19 год. + тези дни вкара 4 гола на Несебър. Дали нашите не трябва да го следят ?

Разликата между младежките формации на всички клубове, както и на нац. ниво, с тази на мъжките отбори, е просто огромна. Видя се в няколко мача, в който СС пусна младежи, че тия момчета правят елементарни технически грешки, като поемане на топка, пасове, спиране... В други моменти явно прегарят и искат да се докажат, та тръгват да се лъжат в някакви безумни ситуации.

Вижда се, примерно от Цоневи и Краев, че им трябват поне две години спорадично пускане, та да придобият повечко опит и адекватна преценка къде се намират и какво се очаква с тях. Иначе след 3-4 добри мача и се забравят.

Имаше преди година-две един много интересен анализ, за политиката на Челси, където купуват млади играчи, пращат ги под наем в относително силни отбори, някои дори играещи в ЕКТ, а после ги продават за добри, като някои дори не са се добрали до мачове за Челси. Идеята просто за печалбата, но беше наблегато на друго - в този футболен свят, където повече говорим за маркетинг и реклама, а резултатите трябва да са за вчера, а не за в бъдещето, е много трудно някой водещ отбор да си позволи да пуска млади момчета на 18-19 години и тепърва да се учат.

Между другото ето думите на СС от днес, за трансфера на Христов:
"Предполагам, че едва ли е тренирал, в такъв смисъл, че е водил самостоятелна тренировка. Ще му отнеме време, докато се подготви нормално. Надявам се най-бързо да се подготви и да го ползваме в някоя от контролите, за да може да свикне с отбора, с изискванията на треньора и с начина на игра, за да може да бъде полезен в бъдеще."
Това е показателно, че нищо не са говорили с него, нито са умували за такъв трансфер, може би от поне един месец. По телефона са го питали: "Абе, ти в ква форма си? -Амии, е тука малко, сам.. във фитнеса, ходя да тичам..."

Потребителски аватар
hd-fen
Контакти:

Мнениеот hd-fen » 04 фев 2016 07:56

Някой има ли информация кога Гонзо ще представи новото попълнение...повлеканата Гаджев.Той не е спирал подготовката си.Нещо повече - работния му ден във фейсбук продължава най-малко 14 часа.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 фев 2016 09:46

PFC Litex написа:Алекс Колев, защо е освободен от Ботев?

Питай във форума на майните, какво ни боли нас курац за Колев. :) А и нали го раздаваш начетен и с висока футболна култура потребител, може направо сам да си чукнеш един Жужъл.
Последна промяна от TristaNNN на 04 фев 2016 09:58, променено общо 1 път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 фев 2016 09:54

Добре дошъл на Венци. Макар и да не съм толкова обнадежден се радвам, че змиите на Герена отново иззпълзяха по сайтове и сайтчета. Уплашиха се горкичките... :twisted:

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 04 фев 2016 09:55

PFC Litex написа:Алекс Колев, защо е освободен от Ботев?

Най-вероятно по същата причина по която ние изгонихме Арс! Просто защото Ники Костов не обича да има и да играе с централен нападател. А предпочита неговия отбор да се прави на Барса и да играе с фалшива деветка! Затова и той настоя да изгоним Арс, щото не му пасвал на игровия стил и план. И от тогава до сега ние не можем да си намерим добър такъв (с изключение на времето на Карвальо)! :lol: :mrgreen: :P :P :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 04 фев 2016 09:55

Toнев се направи на шеф е подписа през гърба на Гонзо и Стоев с Христов. Да видим какво ще го правят тоя бидон, който досега чакаше по-добри оферти :evil:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Левски”