Кашчей написа:bach levskarina написа:Само да ви кажа-и Гонзо и Иво Тонев са искали Алекс Колев,но оня за който Левски е "МОСКВИЧ", а резаните "МЕРЦЕДЕС",се е запънал и е искал лайняра Христов,за който свинете са най-големия отбор.С риск да не станат разправии по медиите,и хиляди оплаквания от разградския тренер,който само се лензи и няма още никаква представа какво е Левски ,правят трансфера на чорбарчето Христов,а не на Колев.Жалко,много жалко.И въобще не ме интересува колко гола ще вкара или не тоя нещастник,а какво е говорил и мисли за любимия ми клуб
Още един с жълто около устата, за когото е по-важно какво говори един футболист, а не какво прави на терена, с фланелката на любимия му отбор
С жълто около устата е вероятно на майка ти синът.За мен е много важно кой облича фланелката на любимият ми отбор,какво е показал че е отношението му към любимият ми отбор,и съотвтно към публиката на любимият ми отбор.Не смятам за необходимо да ти изнасям датата си на раждане и въобще не смятам да ти обяснявам,че ама изобщо не ме интересува какво ще прави на терена човекът който"е чакал по-добро"предложение от това на любимият ми отбор.Разбираш ли олигофрен такъв,или още малко да се напъна да ти обяснявам.