BadBoy написа:За Ловеч не зная до кога ще продължаваш да натякваш, че съм от този отбор, ето има модератори може да ги попиташ дали имам други акаунти.
По темата: почти във всички клубове шефовете се месят в треньорската работа и точно по тази причина сме на това дередже, но не може ли някой да бъде извън статуквото?
В клубовете ни не се работи професионално, а вие тук роните сълзи и сополи и за мен всичко тръгва от треньора.
Идва трансферен прозорец и казва: от този, този, този и този футболист нямам нужда, имам нужда от футболисти на еди кои си постове, решенията вземам аз и точка. клуба като не може да изпълни тези неща или някой се опита да се меси в работата, стискат си ръцете и чао, да дойде друг.
Ок. Това е грешно, наистина не е редно ръководството да овкусява треньорската манджа, ала това се случва по цял свят. И тук е така, но в България тази практика стана повече от порочна и не - няма как някой да е извън статуквото. Това е възможо само в утопиите.
Сега, дай да се разберем - аз сълзи не роня и не желая да ме сравняваш с този и онзи използвайки 2л, мн.ч.
[offtopic]А що се отнася до пристрастията ти, също не мисля да се допитвам до когото и да било, защото си ми ясен като бял ден. Колкото и да се стараеш не мож прикри едни и същи граматически неправилни изкази, да не говорим за някои паразитни думи използвани не на място, явно зазубрени като ученик.[/offtopic]