Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Levski4Ever » 26 ное 2012 20:48

milen.hristov написа:Това, че в момента много от децата искат да станат футболисти, заради славата, която би последвала, а не заради любовта към играта и мечтата да станат като Гонзо, Борето, Гиби

А не мислиш ли, че не искат и заради това, че не могат вече да наблюдават подобни футболисти на живо? Последният подобен беше Гарата, ама го разкараха като си вдигна цената. Всичко е сбъркано! :evil:
Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 26 ное 2012 20:50

konvoec написа:Чета тук за пълна подкрепа.... Е колко пъти, колко време? Изредиха се всякакви некадърници и все "пълна подкрепа". Подкрепата е реално и нормално да я има, при някакви наченки на работа, които се виждат. С това, което казвам, гледам да се обоснова. Илиан Илиев дойде, прави подготовка, каза, че той е избирал играчите, говори още много неща, които всички знаем много добре. Наслушахме се на обещания, а в последно време на мънкане под носа. Да, Илиан Илиев си мънка нещо под носа и не сяда да зяви нещо. Да каже, оставете ме намира, искам да работя, нещо от сорта. Няма такива. Човекът продължава да си мънка. Миналият сезон пък се наслушахме как сме щели да видим "новото лице на Левски". Миналото си е минало. Та, докато Илиан си мънка, прическата не спира и той да дрънка едно и също. Поне да освежи репертуара, но отде толкова акъл??? Прическата - Иво Тонев, не спира да обяснява как Левски е много сериозен отбор, знаел какво е Левски и т.н. Най-запомнящото се от изказванията му е това, как каквото имал да каже на играчите и треньорскто ръководство, щял само на тях да им го каже. И така, някъде.... няколко месеца, колко станаха? Него също не го чухме да заяви нещо твърдо.
Мога да се чудя на хората, които са доволни по един или друг начин от игра, ръководене на клуба, играчи и изобщо всичко. И въпреки че ходих на доста мачове този полусезон, а не мисля и да се отказвам да ходя за в бъдеще, не съм за "пълна подкрепа". Ще ида, ще гледам "играта" и един готин пич с мегафон ще ме псува, защото не пея! :mrgreen:

Първо да тепоздравя за последното изречение.
По въпроса един началник ( в случая Тонев ) няма право да говори против служителиет си на всеуслушание, все пак ако е шеф на място си ги е избрал той

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 26 ное 2012 20:51

Може и да е така, времето ще покаже. Но не трябва да забравяме, че Илиан пое отбор трениран 3 години от Г.А. Иванов. Отбор съсипан физически и психически. По същият начин, не му е лесно и на Тонев, клуб 3 години с началник човек без никакви управленски качества. Тонев пое клуба като разграден двор, който трупаше само загуби и на терена и финансови, поради некопетентността на ръководителя си.

Физически Левски не е бил съсипан никога по времето на Гонзо. Физически го съсипа онова магаре с барселонския футбол ... дето не направи и една физическа тренировка... Обем нулев, на първата тренировка почнахме игра с топка и после се чудим защо в 40 мин свършва въздуха. Що се отнася до психически... то такива путки дето се съсипват психически от най-малкото... файда няма.
А като изпълнителен директор... вероятно Гонзо е единствения освен Жужо в последните години който не е откраднал нищо. Ако не друго и по негово време идваха играчи като Сержиньо, Дъсти, Гарата и тн. Сега взимаме опоко... евала. А да отбележа, че тогава ги търсихме с трици тия играчи... а сега уж дето сме много добре си водим опоковци. Гонзо може да не беше точния човек... то и няма как да е при липсата на какъвто и да е опит, но да го изкарваме по черен от дявола на фона на останалите е смешно и жалко.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 26 ное 2012 20:54

Levski4Ever написа:
milen.hristov написа:Това, че в момента много от децата искат да станат футболисти, заради славата, която би последвала, а не заради любовта към играта и мечтата да станат като Гонзо, Борето, Гиби

А не мислиш ли, че не искат и заради това, че не могат вече да наблюдават подобни футболисти на живо? Последният подобен беше Гарата, ама го разкараха като си вдигна цената. Всичко е сбъркано! :evil:

А разбира се, че и това го има. Туке мястото разбира се на родителите, като им пускат мачове на изброените по-горе. Но в момента родителите позволяват на децата си (момчетата) , да се епилират и скубят веждите, вместо да им обяснят някои работи или ...

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 26 ное 2012 21:00

Сега, колеги, момент. Тук се намеси името на Херо. Аз съм бургазлия и подкрепям Черноморец точно толкова силно, колкото и Левски(никъде не пише, че забранено, нали?). Първо, Херо няма да се върне в Левски, защото е обиден на ръководството. Иначе, той не веднъж е казвал какви хубави спомени има от феновете на Левски. Иначе съм съгласен-Илиан трябва да си ходи! Той не е треньор за Левски. На него му дай Берое, Пирин, Миньор-някакви такива отборчета, дето не се борят за нищо толкова съществено. Второ, трябва да се налагат юношите! Силва, Йовов, Гаджев и Пелето-вън! Такива, дето само се мотат наляво-надясно нямат място в Левски. Не, че преди не сме имали такива, ама тия четиримата ми късат нервите до невероятна степен. Йовов е за пенсия от преди 3 години. Няма желание за игра тоя човек и това е. Ама тоньо и ганьо няма как да го разберат това, щото на тях си им влизат парички и не им пука дали феновете им харесват Левски или не.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 ное 2012 21:54

BadBoy написа:Какво да кажат тогава тези които получават милиони...
Формата на един отбор и футболистите в него пада единствено от треньора

Е да, но сравнението е валидно само за белите държави. Не забравяй обаче, че тук е България и ганьовщината властва с пълна сила и класическият пример ти е Милиев. Млад, борбен и взет като един от най-перспективните родни бранители, но презадоволен впоследствие. Какво да направи един треньор в случая, как да мотивира някой който буквално е взел всичко от синята софра?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 26 ное 2012 22:24

TristaNNN написа:
BadBoy написа:Какво да кажат тогава тези които получават милиони...
Формата на един отбор и футболистите в него пада единствено от треньора

Е да, но сравнението е валидно само за белите държави. Не забравяй обаче, че тук е България и ганьовщината властва с пълна сила и класическият пример ти е Милиев. Млад, борбен и взет като един от най-перспективните родни бранители, но презадоволен впоследствие. Какво да направи един треньор в случая, как да мотивира някой който буквално е взел всичко от синята софра?

А той, имаше ли треньор скойто да работи и да го развие. Само вижте какви хора го тренираха. През последните 5 години няма, футболист който да сме го купили, той да е запазил формаата си повече от един полусезон, а за това вината е само на един- на треньора

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 26 ное 2012 22:29

Милиев още на първата тренировка дойде със скъпа кола и тогава имаше бъзици, че колата струва повече, отколкото Левски са дали за него, а и сините фенове си го емнахте още от тогава.
Всичко в един отбор зависи от треньора, идва му някой махмурлия, не е сериозен, марш веднага при децата до второ нареждане, но за това се искат топки, а такива Илиев няма.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 ное 2012 22:36

BadBoy написа:Милиев още на първата тренировка дойде със скъпа кола и тогава имаше бъзици, че колата струва повече, отколкото Левски са дали за него, а и сините фенове си го емнахте още от тогава.
Всичко в един отбор зависи от треньора, идва му някой махмурлия, не е сериозен, марш веднага при децата до второ нареждане, но за това се искат топки, а такива Илиев няма.

Ами и така не е съвсем, но съм съгласен че такъв би трябвало да бъде редът. Не всичко в един отбор зависи само и единствено от треньора и ти много добре го знаеш. В твоя любим Литекс например, кой коли и беси - треньорът или Гриша?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 26 ное 2012 22:44

За Ловеч не зная до кога ще продължаваш да натякваш, че съм от този отбор, ето има модератори може да ги попиташ дали имам други акаунти.

По темата: почти във всички клубове шефовете се месят в треньорската работа и точно по тази причина сме на това дередже, но не може ли някой да бъде извън статуквото?

В клубовете ни не се работи професионално, а вие тук роните сълзи и сополи и за мен всичко тръгва от треньора.

Идва трансферен прозорец и казва: от този, този, този и този футболист нямам нужда, имам нужда от футболисти на еди кои си постове, решенията вземам аз и точка. клуба като не може да изпълни тези неща или някой се опита да се меси в работата, стискат си ръцете и чао, да дойде друг.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Левски”