Мнениеот White Fang » 26 ное 2012 21:00
Сега, колеги, момент. Тук се намеси името на Херо. Аз съм бургазлия и подкрепям Черноморец точно толкова силно, колкото и Левски(никъде не пише, че забранено, нали?). Първо, Херо няма да се върне в Левски, защото е обиден на ръководството. Иначе, той не веднъж е казвал какви хубави спомени има от феновете на Левски. Иначе съм съгласен-Илиан трябва да си ходи! Той не е треньор за Левски. На него му дай Берое, Пирин, Миньор-някакви такива отборчета, дето не се борят за нищо толкова съществено. Второ, трябва да се налагат юношите! Силва, Йовов, Гаджев и Пелето-вън! Такива, дето само се мотат наляво-надясно нямат място в Левски. Не, че преди не сме имали такива, ама тия четиримата ми късат нервите до невероятна степен. Йовов е за пенсия от преди 3 години. Няма желание за игра тоя човек и това е. Ама тоньо и ганьо няма как да го разберат това, щото на тях си им влизат парички и не им пука дали феновете им харесват Левски или не.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!