Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Thsmith » 26 ное 2012 17:35

Остави го силва... за един играч винаги може да сгрешиш. И Челси се прецакаха с Торес и Реал Кака. Проблема идва когато от 10 - 10 не стават за нищо. И не поради лош късмет, липса на адаптация и тн... а заради липсата на качества. Когато се биеш в гърдите как си гледал някого и си го проучвал... а той не е играл от 1 година. Когато взимаш играчи за пост на който не играят и тн. Или изхвърлени от конкурентите ти за титлата... още по лошо изхвърлени от изпадащи отбори... като този йорданов.

Трябва да се ориентираме към Френския пазар... там има огромно количество играчи които могат да ни свършат работа. Африканци тренирани във френската школа за мижави пари. Каквито и Херо привлича.... Да не са кой знае какви играчи, но имат тактическа грамотност и физика. Само това е достатъчно за да се бие в БГ с разлика.
Когато вече се направи отбор е приемливо да се взимат бразилци и тем подобни ... играчи които да вдигнат класата на един - два поста. Да се откроят... с тях обаче отбор няма как да се изгражда.

а освен това е задължително директор да е някой който не мисли само как да открадне 1/2 пари от трасфера - тип сираков.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 26 ное 2012 17:52

zlatan написа:злоби не говори за Херо че ми е слабост-моля те.Да Левски ще има пари за селекция или по-точно Илиан и хората около него,но все си мисля и аз че ще се докарат удобни футболери.Заричам се днес че това ще бъде последния трансферен прозорец в който имам вяра на Илиан и хората му,на лято ще се види дали ще продължа да вярвам на тези хора.Обещах си да дам една година на Илиан и ще го направя.
Пълна подкрепа до лятото на 2013год от мен,ИЛИАНЕЕЕЕ.

А съм на същото мнение, пълна подкрепа за Илиан целият сезон, за това и понякога да има какво да се критикува, гледам да си го спестя, и да не го пиша, особено ако не е за нещо достъчно сериозно, но такива грешки в Левски в момента от Илиан и екипа му (включително и Иво Тонев не виждам).
Ако се наложи щнае критикувам и искам промени, чак от август,септември нататък.
Пълна подкрепа до лятото на 2013год и от мен,ИЛИАНЕЕЕЕ.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 26 ное 2012 17:52

Rivaldo10 написа:Докато в този форум има повече потребители, отколкото на стадиона срещу Славия (примерно), нямаме никакви основания за каквито и да е претенции. С какво феновете помогнаха на клуба? С 20 000 лева глоби? Не знам колко хиляди са прибрани от билети, но сигурно са поне два пъти по-малко от трансферната сума за Силва...

Ривалдо ,
посещението на мачовете е един вид оценка за работата на ръководители и треньори .
Я си представи , какъв компромис трябва да направи един уважаващ себе си левскар ,
че да отиде на стадиона след разни казански афери , реанимациите на "приятелките",
отпадания от босненски и всякакви други анонимници и т.н .
За игра , стил и личности , няма да подхващам темата , че работите ще отидат още по на зле .

ПП: Те да се благодарят , че и толкова ходят .....можеше и да е по зле , защото ТИЯ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ НИЩО .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 26 ное 2012 17:57

Само в Livesport.bg: Още един Карвальо дойде в Левски (СНИМКИ)

20-годишен футболист може да изкара проби на "Герена"

Левски може да се уреди с втори играч от фамилията Карвальо, научи репортер на Livesport.bg. От няколко дни на тренировките на "сините" присъства мистериозен наблюдател, който пък се оказа роднина на голмайстора на 26-кратните шампиони - Базил де Карвальо. Неизвестното никому лице сподели пред нашата медия, че е брат на голмайстора и също е футболист.

Изображение

"Здравейте, казвам се Бенджамин Крисчън Перейра де Карвальо и съм брат на Базил. Аз също съм футболист и съм на 20 години. Гледам от известно време тренировките на брат ми. Тези дни трябва да премина медицински прегледи и проби в тима", заяви младокът пред Livesport.bg.
Не е изключен вариантът нападателят на Левски - Базил де Карвальо, да е провел разговори с Илиан Илиев или ръководството на Левски, за да може малкият му брат да изкара пробен период на "Герена". Потърсихме допълнителна информация от пресаташето на клуба Кирил Лулев, но той сподели, че не е запознат с въпроса.

Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 26 ное 2012 17:58

Rivaldo10 написа:Докато в този форум има повече потребители, отколкото на стадиона срещу Славия (примерно), нямаме никакви основания за каквито и да е претенции. С какво феновете помогнаха на клуба? С 20 000 лева глоби? Не знам колко хиляди са прибрани от билети, но сигурно са поне два пъти по-малко от трансферната сума за Силва...

Напълно съгласен, и преди съм писал, че не може да искаш да се месиш в ръководните решения ная клуба, след като на мач ходят по 500,1000, 2000 човека, ичаст от агитеката да е от криминалният контингент.
Колкото до глобите, те са от тези, които отказват част от другите да идват по стадионите.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 26 ное 2012 18:09

Нов Карвальо :shock: :lol: Айде стига бе! Не ни стига тоя дето е в отбора ,ами сега и брат му ще ми карат...
Направо целата рода Карвальо да привлечем в Левски...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 26 ное 2012 18:38

zlobul написа:Ривалдо ,
посещението на мачовете е един вид оценка за работата на ръководители и треньори .
Я си представи , какъв компромис трябва да направи един уважаващ себе си левскар ,
че да отиде на стадиона след разни казански афери , реанимациите на "приятелките",
отпадания от босненски и всякакви други анонимници и т.н .
За игра , стил и личности , няма да подхващам темата , че работите ще отидат още по на зле .

ПП: Те да се благодарят , че и толкова ходят .....можеше и да е по зле , защото ТИЯ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ НИЩО .

Тези казански афери и слаби селекции са донякъде заради слабата ни посещаемост... Дори при 1/4 финала и участието в ШЛ, хората на трибуните не бяха особено много. Да, бяха доста повече, но пак имаше какво да се желае.
Бойко си е много прав, ние не можем да напълним стадиона срещу Англия и Италия, ще правим нов, модерен, за да му гледаме новите седалки. При това цените на билетите са 4-6 лева за "Б" и малко по-скъпи за "В"( за Левски става дума, на националтие са по-скъпи), което изобщо не е много за футболен мач.
Сега ще видим и нашите какво ще направят със стадиона, може и само празни приказки да са, но доста пари влизат в този клуб, доста се и източват, не знам дали се печели на черно, препират ли се пари, но ние сме длъжни да вдигнем сериозно посещаемостта, ако наистина си обичаме отбора.
Ще ми е интерно да видя рейтингите на мачовете ни с Лудогорец и Ботев, защото май все по-малко хора се интересуват от първенството ни. Ако някой има подобна информация, нека да сподели.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 26 ное 2012 18:43

milen.hristov написа:
zlatan написа:Обещах си да дам една година на Илиан и ще го направя.
Пълна подкрепа до лятото на 2013год от мен,ИЛИАНЕЕЕЕ.

А съм на същото мнение, пълна подкрепа за Илиан целият сезон, за това и понякога да има какво да се критикува, гледам да си го спестя, и да не го пиша, особено ако не е за нещо достъчно сериозно, но такива грешки в Левски в момента от Илиан и екипа му (включително и Иво Тонев не виждам).
Ако се наложи щнае критикувам и искам промени, чак от август,септември нататък.
Пълна подкрепа до лятото на 2013год и от мен,ИЛИАНЕЕЕЕ.

Сляпата подкрепа е вредна и тя е по-гадна дори от мълчанието.
Илиев първият срок (полусезон) се провали и по шестобалната система за тройка е вързал, вторият полусезон себе си едва ли ще надскочи, защото в него няма тази класа и ще си остане един треньор средна ръка, а на Левски дали му трябва такъв е съвсем друг въпрос.

Въпреки точките и мястото което заема, Левски нищо не играе. За миг се замислям ако ЦСКА нямаха тези проблеми и бяха почнали нормално сезона, Ловеч да си бяха запазили отбора, Черноморец и Локо Пд също, то Левски с тази игра щеше да бъде на 5-6 място.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 ное 2012 18:45

То хубаво да ходят хората, ама помислете, че насреща няма нищо.

Да, резултатите не са лоши, но ние сме Левски и за нас цифрите са просто бонус, но не и основното !

А кой е виновен, че Враца идват на "Герена" и изглеждат като Борусия Д. в сравнение с нас, си е отделен въпрос ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 26 ное 2012 18:59

А тези които ходят какво да кажат? Или понеже сме малко... трябва да приемаме това което се случва без да има претенции?
Хора ще ме извинявате... аз от 2001 не съм пропуснал домакински мач на Левски на стадиона. В последно време ходя само за да не си развалям серията... грам удоволствие не изпитвам от присъствието на стадиона. Вече и от хората около мене почти никой не остана... На мача с Враца си тръгнах към 70 мин от яд...
Ако сега започвах да се интересувам от футбол - никога нямаше да почна да ходя по мачове...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Левски”