Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот zlatan » 26 ное 2012 15:47

злоби не говори за Херо че ми е слабост-моля те.Да Левски ще има пари за селекция или по-точно Илиан и хората около него,но все си мисля и аз че ще се докарат удобни футболери.Заричам се днес че това ще бъде последния трансферен прозорец в който имам вяра на Илиан и хората му,на лято ще се види дали ще продължа да вярвам на тези хора.Обещах си да дам една година на Илиан и ще го направя.
Пълна подкрепа до лятото на 2013год от мен,ИЛИАНЕЕЕЕ.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 26 ное 2012 16:03

zlobul написа:!-милион за селекция ? ......................с тези пари може да се изкупи всичко най-добро на бг-пазара !
Знаейки обаче кои правят селекцията съм на твърдото мнение , че Левски ще изглежда по същия начин и на пролет.

ПП: Ако дадат 1-милион за селекция на Херо , със сигурност ще спретне отбор за ШЛ , но на тези някак си не им вярвам .

То от БГ няма какво да се взима... имаме си вече данчо милиевци и старокиновци достатъчно. Играчи които може да свършат някаква положителна работа има в Ловеч, крейзитата... и тук таме при Херо. От там е изключено да вземем играч или поне на нормална цена...

Що се отнася до Херо съм относително съгласен, че ще направи доста по качествена селекция от тоньо и илиев. За ШЛ няма как да се говори с 1 млн, но може да направи добър отбор който поне да не става за смях от разни босненци...

Съгласен съм на 100 % със средната част от поста ти. Като нищо тия двамата ще докарат още някой играч то Б група или изритан от кокала... пак ще вземем някой който не е играл 1 година и някои хора ще надуят балона.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 26 ное 2012 16:44

Най-после и Опоку официално е аут ....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 26 ное 2012 16:53

като стана дума за Херо ....това май е единствената алтернатива на СС , като заместници на Илиан .
Уважам Илиан , но моето мненеие е , че не е за треньор на Левски , затва тоньо да хваща пътя към Бургас да кани Херо .
Той е човек , който разбира материята -футбол , не могат да го "преметнат" с ментета , а също така има и характера да поставя разни "гаджевци" на мястото им , когато стане въпрос за дисциплина .
Тоньо ,не мога да те понасям ,защото си некадърник , който има късмета -баща му да е номенклатурчик но в името на Левски ще ти дам безплатен съвет незнам колко милиона управляваш , но си поне 2-3 пъти по прост от мене :)) затва слушай : БЯГАЙ ДА СИ СПАСЯВАШ ГЛАВАТА С ХЕРО , ЗАЩОТОТО ИНАЧЕ НЕ Е ДАЛЕЧ ВРЕМЕТО „ КОГАТО ЩЕ ИЗГЪРМИШ (може би хората ще те изтраят за още един трансферен проорец , след тва може и бой да ядеш , въпреки охраната ).
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 26 ное 2012 17:06

На отбора освен,че му трябват играчи,трябва и колектив да се изгради а с лекета като Гаджев,Йовов,сега и Милиев ако ще и 10 милиона за селекция да има,отбор Илиян и Тонев няма да направят!!!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 26 ное 2012 17:09

На "Герена" планират да примамят някои от чужденците при "червените", обещавайки им по-големи заплати и условия на работа.

Сред набелязаните от Левски звезди на ЦСКА са Сержиньо, Лукас Саша, Сюрж Нюаджи, Илияс Кириакидис и Бернардо Тенгариня. Сред опциите е и дори топнападателят Мишел Платини, но до негов трансфер в Левски едва ли ще се стигне, твърдят запознати.
==========================================================================================================
Ако в това има и капка истина , със сигурност ще хвърчат камъни по разни тоньовци и доньовци :))
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 26 ное 2012 17:11

zlobul написа:като стана дума за Херо ....това май е единствената алтернатива на СС , като заместници на Илиан .
Уважам Илиан , но моето мненеие е , че не е за треньор на Левски , затва тоньо да хваща пътя към Бургас да кани Херо .
Той е човек , който разбира материята -футбол , не могат да го "преметнат" с ментета , а също така има и характера да поставя разни "гаджевци" на мястото им , когато стане въпрос за дисциплина .
Тоньо ,не мога да те понасям ,защото си некадърник , който има късмета -баща му да е номенклатурчик но в името на Левски ще ти дам безплатен съвет незнам колко милиона управляваш , но си поне 2-3 пъти по прост от мене :)) затва слушай : БЯГАЙ ДА СИ СПАСЯВАШ ГЛАВАТА С ХЕРО , ЗАЩОТОТО ИНАЧЕ НЕ Е ДАЛЕЧ ВРЕМЕТО „ КОГАТО ЩЕ ИЗГЪРМИШ (може би хората ще те изтраят за още един трансферен проорец , след тва може и бой да ядеш , въпреки охраната ).

Съгласен съм с първия абзац от мнението ти ... НО никой не ни пита кой искаме за треньор,така че .... подкрепяме си Илиян до края на сезона,след това се дават оценки ... НЕ ви ли писна от реване,пискане и циркане срещу управляващите,собственици,треньори и т.н. На мен ми писна да сменяме треньора всеки сезон,че някой път и по два пъти ... Ние не сме като червените съседи от София ;) Айде малко повечко подкрепа, по-малко критики ... Не виждам какво толкова искате - слабо ни е първенството,няма кой знае каква конкуренция, до голяма степен я няма и мотивацията у повечето футболисти ... Такава ни е реалността в България. И аз искам пак да изпитам същото чувство когато се класирахме за групите на ШЛ , ама не виждам скоро как ще стане ... друг е въпроса,че и да се класираме с тази игра нищо добро не ни чака ... Има играчи които стават за отбора,има и такива които не стават.... Нека да мине зимата,зимната подготовка, пролетния дял и ако април месец сме още в борбата за титлата за мен ще е успех това ;)
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 26 ное 2012 17:12

СС та та нека да седят на далеч.

Желязков и Херо биха били добра алтернатива. Генерала вече много е омекнал. Люпко също ще ги вкара в строя за 6 месеца... въпреки възрастта си. Ако не да търсим чужденец... ама не сърбин, примерно някой водил що годе нормален отбор във Франция, Германия и тн. По хубаво да се дадат повече пари за треньор който да свърши работа... отколкото да пестим пари от треньор и накрая да се чудим защо няма ефект...
Имам предвид подобни на Жерар Жили, Оливие Панталони примерно и тн. Не говоря за нещо много скъпо или голямо... а за прилични. Хора с опит в нормални първенства.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 26 ное 2012 17:26

Thsmith,
прав си , че по добре да дадат пари за качествен тренер отколкото да се набутват с разни "жоаовци" :)) дето вкарват само на пирин (разлог)

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 26 ное 2012 17:32

Докато в този форум има повече потребители, отколкото на стадиона срещу Славия (примерно), нямаме никакви основания за каквито и да е претенции. С какво феновете помогнаха на клуба? С 20 000 лева глоби? Не знам колко хиляди са прибрани от билети, но сигурно са поне два пъти по-малко от трансферната сума за Силва...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Левски”